dvarucnapadolio
Zainteresovan član
- Poruka
- 117
nema ih....kao da nemaju sta da pricaju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
, bravo dvarucnapadolio, svaka cast na veoma detaljnom i iscrpnom odgovoru ili objasnjenju, kako god. Mislim da je sada sve jasno i razjasnjeno. No, daleko od toga da bi se i dalje trebalo prepucavati, narocito sada kada su dani predodredjeni za radost i mir.leprosy:Imamo mi o cemu mi da pricamo samo se ovi glavni slabo pojavljuju!
Pokusavam da ozdravim, navato sam neku pre'ladu...A lepo su mi rekli nemoj na hladnom,a ono zima pa vuce odozdo...General_Red:SRECNA NOVA GODINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I mi smo docekali novu na trgu Novoga Sada. Bilo je do Z. Vatromet je ajooooooj. Ima li sta novo kod vas narode?
pa bi mogli polako da krenemo za Chile.... pa malo na seminar.....pa posle Scotland......E da stvarno....?????dvarucnapadolio:nemogu da verujem nasla sam ono Invitation za seminar sto je bio sad u novembru i President of ITF TFS nije svoje slike stavio na onu pozivnicu.....kako je ovo moguce?????sta se desilo???
Debeli-Dorijan:leprosy zanima me gde treniras kolika je clanarina sta mislis jesi li se poboljsao od taekwondoa
Goran TKD Proleter ZR:Pozdrav svima :-)
Kako je juce bilo dobro u BGDu![]()
![]()
![]()
Korenci su bili odlicni (kao i uvek :-D ), a i nasi takmicari (i takmicarke) su lepo odradili borbe, sve-u-svemu jedan lep dan za Taekwondo..........
!