ITF Taekwon-do

maskica:
Sta je ovo?
Spavaliceeeeeeeeeee........nema nikog danas :-(
Gledala sam onaj sajt ili deo sajta i zanimljivo, leprosy, oni su samo razgibani do bola, haha.

Njima samo istezanje traje pola sata, ne racunamo zagrevanje.I ne bili razginali posle toga. Gde bi ja bio da se svaki dan razgibam pola sata...

decko se bavi tkd-om i vrlo lepo napreduje, iskreno poznajem jako mali broj ljudi koji svakodnevno vezbaju i istezu se nezavisno od treninga. Neke mrzi (to su uglavnom rekreativci), neki nemaju vremena (skolarci) - mada moze se sesti u spagu i uciti ... i to je tacno, zar ne :) medjutim vecina jednostavno nema naviku da natera sebe i sama se razgiba, ta navika se stice vremenom, pa bas i nije bilo na mestu pitanje "izvini a zasto se bavis tkd-om ako se ne istezes?" .... i ja se bavim tkd-om ... a to sto se ne istezem nije razlog da prekinem sa bavljenjem istim ... prestacu da se bavim ovim kada prestanem da volim ovu vestinu ...

hej, maskice, .. ko bre spavalica ... hoces da ostavljam svaki dan u 5 koju porukicu pa da vidimo ko spava ;) - to je vreme kada ja ustajem ...

pa ne znam meni je to nejasno...ne bavim se vise kick-om...pa se ne istezem...ali pocecu ponovo cisto jer mi je to prijalo...a istezanje nije bas nesto sto ti zahteva ne znam sta...vise mozes da racunas u laku gimnastiku..i moze veoma da pomogne...za vreme ucenja...pola sata odmora i istezanje dosta znace

gnjec:
pa ne znam meni je to nejasno...ne bavim se vise kick-om...pa se ne istezem...ali pocecu ponovo cisto jer mi je to prijalo...a istezanje nije bas nesto sto ti zahteva ne znam sta...vise mozes da racunas u laku gimnastiku..i moze veoma da pomogne...za vreme ucenja...pola sata odmora i istezanje dosta znace
Sve je to tacno, ali treba naterati sebe...

Gde ste ITF-ovci!!! Ima jedan lep sajt na internetu, pa neka vezbaci vide.
http://www.tkd-itf.org/home2.htm
Ovo mi je najlepsa recenica sa sajta (sledi na dnu teksta), tako podseca na pojedince, samo ne mogu da se setim njihovih imena...Bese neki Ja i samo ja i neki njegov borac...MA prepoznacete vi njih.
Uzivajte u citanju.Pozdrav iz NS-a!

o In order to attract some high ranking members and instructors, they have lowered the requirements and made it easier and faster to obtain promotions.

p.s. samo je problem ako ovi poznati instruktori svetskog glasa koje niko ne sljivi 5 posto za sponzorstvo ne budu ostalima prevodili sa engleskog...e tu je onda problem...

p.p.s. zna li neko ko u Topoli radi fotomontazu, trebalo bi da se lomi neki armirani beton...mala sala, pa nije beton isto stai slana zaledjena voda koja puca kao od sale
I nastavise oni da prodaju mu.. za bubrege...

Pusti Leprosy te njegove gluposti....
Pa vidis li da niko nije reagovao na prosle njegove opaske i ponovio je bas zbog toga. Ignoriracemo odsad sve sto pise, nase postojanje u svetu tkd ste videli, nase mesto i ne moze nam nista, okrenimo se sportu a on nek se oseti suvisnim.
Hoce da nam podmetne nogu ali ne moze, niti ce.
Niti ce shvatiti za izvanredne rezultate uvek ima sponzora ne moze ih biti na svakom mestu ali se nadju, pa cak i u Novom Sadu :lol: , narocito kako se klub veoma lepo razvio.
Nego , kako treninzi? Pripremate li se za kamp?

maskica:
Pusti Leprosy te njegove gluposti....
Pa vidis li da niko nije reagovao na prosle njegove opaske i ponovio je bas zbog toga. Ignoriracemo odsad sve sto pise, nase postojanje u svetu tkd ste videli, nase mesto i ne moze nam nista, okrenimo se sportu a on nek se oseti suvisnim.
Hoce da nam podmetne nogu ali ne moze, niti ce.
Niti ce shvatiti za izvanredne rezultate uvek ima sponzora ne moze ih biti na svakom mestu ali se nadju, pa cak i u Novom Sadu :lol: , narocito kako se klub veoma lepo razvio.
Nego , kako treninzi? Pripremate li se za kamp?

Video sam da se tako nesto pominje na sajtu, pa reko da i neko objasni u cemu je stos! Zeleo sam da cujem i jednui drugu stranu!
Jel u Novom Sadu ima jos neki ITF klub sem Nenadovog?
U ponedeljak polazemo, a ja i samo ja nam je napravio "spisak" sta sve treba da odradimo za polaganje. Moram da znam jendo 20 koreanskih reci da bi ga razumeo sta treba da uradimo,udaci, forma...

Leprosy je polozio za visi zuti,General_Red i Shanta takodje. Uros je polozio za visi zeleni, a Bane i Mico su ostavljeni za cetvrtak da doteraju neke udarce i formu (ne znam tacno koju). I tako, svi su bili odlicni itd.

Mis_Spring:
Leprosy je polozio za visi zuti,General_Red i Shanta takodje. Uros je polozio za visi zeleni, a Bane i Mico su ostavljeni za cetvrtak da doteraju neke udarce i formu (ne znam tacno koju). I tako, svi su bili odlicni itd.
I Milos(ne Uros) je ostavljen za cetvrtak! A i ti mis, mogla bi malo da mrdnes i da ispolazes to!

Back