maskica
Zainteresovan član
- Poruka
- 125
Hvala Generale...
Pozdrav i tebi Sanja i vrati se
Pozdrav i tebi Sanja i vrati se

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
maskica:Sta je ovo?
Spavaliceeeeeeeeeee........nema nikog danas :-(
Gledala sam onaj sajt ili deo sajta i zanimljivo, leprosy, oni su samo razgibani do bola, haha.
Sve je to tacno, ali treba naterati sebe...gnjec:pa ne znam meni je to nejasno...ne bavim se vise kick-om...pa se ne istezem...ali pocecu ponovo cisto jer mi je to prijalo...a istezanje nije bas nesto sto ti zahteva ne znam sta...vise mozes da racunas u laku gimnastiku..i moze veoma da pomogne...za vreme ucenja...pola sata odmora i istezanje dosta znace
maskica:Hvalaaaa dvarucna......
Odkud ti ovako rano?![]()
maskica:Pusti Leprosy te njegove gluposti....
Pa vidis li da niko nije reagovao na prosle njegove opaske i ponovio je bas zbog toga. Ignoriracemo odsad sve sto pise, nase postojanje u svetu tkd ste videli, nase mesto i ne moze nam nista, okrenimo se sportu a on nek se oseti suvisnim.
Hoce da nam podmetne nogu ali ne moze, niti ce.
Niti ce shvatiti za izvanredne rezultate uvek ima sponzora ne moze ih biti na svakom mestu ali se nadju, pa cak i u Novom Sadu, narocito kako se klub veoma lepo razvio.
Nego , kako treninzi? Pripremate li se za kamp?
I Milos(ne Uros) je ostavljen za cetvrtak! A i ti mis, mogla bi malo da mrdnes i da ispolazes to!Mis_Spring:Leprosy je polozio za visi zuti,General_Red i Shanta takodje. Uros je polozio za visi zeleni, a Bane i Mico su ostavljeni za cetvrtak da doteraju neke udarce i formu (ne znam tacno koju). I tako, svi su bili odlicni itd.