darkdream
Zainteresovan član
- Poruka
- 154
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hihihidarkdream:
ja i samo ja:sada kada sam video da se slicice mogu uvecati (bosanac ha ha) vidim da pise KIM na doboku, tako da sam ubedjen da je to varijanta samoodbrane i privatna skola bez clanstva u zvanicnim federacijama
sory
ma ja sam to rekao za sebe da sam Bosanac, jer nisam odmah video da se slika moze uvecati ha hamammy:Hvala na trudu Ja i samo Ja
Kako si vidio da je Bosanac?
Bas mi je sad bzvz da je to samo priv. skola...toga sam se i bojala...a citav dan sam po netu cunjala...u ovom mom gradu nema nesto "zvanicno" ... da cekam i vidim koliko je zaljubljen u taekwondo i prebacujem u drugi grad??? Uf...to bi mi bila masaza a opet se bojim "upropastiti talenat" ...
evo ga i ne engleskom http://taekwon-do.nl/eng_index.phpdarkdream:e, preporucujem onaj holandsiki sajt o tkd-u svima, odlicne sam stvari nasla tamo (ima i prevod na engleski), negde u dnu naravno da se ne vidi ... sve u svemu, mnogo korisnih stvari se moze naci.
Vodicete nas u kafanu? Jupiiiiiiiiii! Generale cujes li ti ovo? Trener ce nas voditi u kafanuuu na na na na anaa juhuuuuuja i samo ja:para ponesite koliko mislite da cete potrositi u kafani i za sladoled