ITF Taekwon-do

ja i samo ja:
sada kada sam video da se slicice mogu uvecati (bosanac ha ha) vidim da pise KIM na doboku, tako da sam ubedjen da je to varijanta samoodbrane i privatna skola bez clanstva u zvanicnim federacijama

sory

Hvala na trudu Ja i samo Ja
Kako si vidio da je Bosanac :)?
Bas mi je sad bzvz da je to samo priv. skola...toga sam se i bojala...a citav dan sam po netu cunjala...u ovom mom gradu nema nesto "zvanicno" ... da cekam i vidim koliko je zaljubljen u taekwondo i prebacujem u drugi grad??? Uf...to bi mi bila masaza a opet se bojim "upropastiti talenat" ...

ma rasturam holandski, haha, otkud breee
ali sam naisla na taj sajt i tu imas razno razne klubove, izmedju ostalog i itf i wtf, a ti posto razumes shvatices sve, mi nepismeni na holandskom mozemo samo da gledamo slike i prepoznajemo o cemu se radi po slicicama, ako vec nema prevoda na engleski ;)

mammy:
Hvala na trudu Ja i samo Ja
Kako si vidio da je Bosanac :)?
Bas mi je sad bzvz da je to samo priv. skola...toga sam se i bojala...a citav dan sam po netu cunjala...u ovom mom gradu nema nesto "zvanicno" ... da cekam i vidim koliko je zaljubljen u taekwondo i prebacujem u drugi grad??? Uf...to bi mi bila masaza a opet se bojim "upropastiti talenat" ...
ma ja sam to rekao za sebe da sam Bosanac, jer nisam odmah video da se slika moze uvecati ha ha
zao mi je zbog razocarenja

Zelim ti i ja puno srece Leprosy.
Rezultate nam javi cim ih budes saznao.

Sto se tice mora, autobus krece iz Bačke Topole ( ne ide za Kulu) sto znaci ovde trebate doci, a kad, to ce vam ja i samo ja ili Mare javiti( verovatno predvece). Koliko znam treba da bude i roditeljski sastanak u vezi kampa.

kad ce rezulatati leprosy?! hajde obraduj nas lepim vestima.
kada krecete na more? sta jos ... nista, uzivajte u letnjim danima, uzivajte na moru kada odete i mislite malo na nas koji ostajemo.
MASKICE, slikaj ih digitalcem sto vise mozes - trebace mi slike za jedan projekat, hvala

ajd, pa se cujemo!!!

e, preporucujem onaj holandsiki sajt o tkd-u svima, odlicne sam stvari nasla tamo (ima i prevod na engleski), negde u dnu naravno da se ne vidi ... sve u svemu, mnogo korisnih stvari se moze naci.

Znaci zadaci na prijemnom nisu mogli biti tezi! Ono nije normalno! Video sam lika koji je sastavljao zadatke i planiram da izvrsim atentat na njega! Nisam ja samo ne zadovoljan, vec svi kompletno sa naseg smera. Na budzet necu upasti 100%. Ajd da nisam ucio pa... Ali takvih zadataka nema ni u zbirci! Malo sam razocaran u sve to.Rezultate jos ne znam ali nadajte se najgorem!:(
Kad ce biti roditeljski?Ipak je ostalo jos 5 dana, pa bi valjalo da se sve to odradi na vreme. I da gde ce se odrzati roditeljski za Kuljane?
Pozdrav i hvala sto ste bili uz mene!

Znaci prijemni katastrofa kao i rezultati! Ima li neko neku kintu na zajam?
Nista... ne kukamo za onim sto je proslo (prijemni) vec unapred i gledamo kako sanirati posledice.Bice sve ok, valjda!

Nego! Ljudi dajte malo vise informacija sto se tice kampa! Polazimo za nedelju dana, a nemamo bas neke informacije! Kad ce roditeljski,kad krecemo, kad se vracamo i td i td... Znam da maskica i ja i samo ja imaju pune ruke posla ali jos malo je ostalo.
Pozdrav svima!
TAEKWON

pozdrav svima
na kamp krecemo 06.07. a tacno vreme je mislim oko 18 ili 19 casova, jos cu vam javiti
roditeljski za Kuljane mislim da ne treba da odrzimo jer ste svi veliki ha ha i znate da se pravila koja su na kampu moraju postovati (njih cu vam reci kad budete dole hahahahahaha), obavezno je da ponesete majica za treninge (jutarnje), dobok, patike, ako neko ima rukavice i kikove, zdravstvena knjizica (overena) a para ponesite koliko mislite da cete potrositi u kafani i za sladoled, kao i za polaganje (ko bude hteo da polaze). Sve ostalo je reseno! Nadam se da sam vam pomogao i da ste sad mirniji?
taekwon

Hahahahah procitah bas :):):) Zanimljivo Da li treba da ponesemo neku svesku? ti ces Leprosy svakako nositi : :twisted: A jel u 190e uracunat i put do Topole? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Drustvance vidimo se 6-og oko 18-19h :wink:
Pozdravlja vas Mis_Spring sve ;-) ;-) ;-)

pozdrav svima koji putuju a i onima koji ostaju da nam zavide
definitivno se kreće u 18,00 iza robne kuće beograd, ponesite i lične karte ili pasoše (a i zdravstvene knjizice) ponesite olovke i sveske (ovaj put nemam sveska ali imam nesto drugo)
ajd da me ne prozivate krenucemo iz topole, pa cemo da kupino bajsane, pa liparcane, pa i vas iz kule ha ha, samo mi napisite gde cete nas cekati, mozda bi bilo dobro negde na toj liniji prema vrbasu
ajd dogovorite se pa mi javite
hvala treneru ha ha

pozdrav svima koji putuju a i onima koji ostaju da nam zavide
HVALA TRENERU!!!

Maskice, pravim neku prezentaciju, trebale bi mi slike sa mora (mislim na mucenje dragih ucesnika kampa od strane ja i samo ja). Ali da slike bas budu odlicneeeeeeeee, u dobocima, malo u moru, malo trcanja, ... stavova, ... ma svega po malo. Ne sumnjam da ces ih napraviti odlicno, samo te molim da ih slikas, pa se vidimo kada se vratite da ih pokupim ako moze. Javi mi ima li mogucnosti da ih napravis i da ih ja nakon kampa dobijem, jer mi trebaju pod hitno - pa da znam da li da im se nadam.
pozdravljam te!

Back