ITF Taekwon-do

maskica:
Pozdrav svim tekvondoistima. Darkdream, u slucaju da ti treba pomoc da davis Mareta i Ja i samo ja pomoci cu ti rado, hahahaha. :lol:

pozdrav za novog clana na forumu dobrodoshla ;)
al niko nezna ko si a sobzirom da zelish da me davish :oops: voleo bih da znam razlog a i ko je to ko zeli da me heeh zadavi :confused:

darkdream:
Topolo cuvaj se Hajduk iz Kule stize!

heeeeej leprosy nemoj da pretis :)
mogu li da dobijem informaciju ko je maskica - da znam koga da zovem u pomoc ako zagusti zbog mojih komentara ostavljenih dragom treneru - hahahah :))))

Nisam ja to rekao zbog sebe. LAKO JE MENE ISTUCI, AJD MI KUPI CIPELE! Ja govorim za moju juniorsku ekipu! Bice najjaca juniorska ekipa sigurno! Ja verujem u moj tim!

A ti se to plasis malo makljaze pa bezis kod sudija?ccccc

ja i samo ja:
kazu da će u ponedeljak u Kuli biti jako klizavo ha ha

Da da 'oce to malo da bude klizavo hehehe Al kad se temperatura digne pa se podloga osusi.....

darkdream:
leprosy, da znas da bezim kod sudija (hahahahha) sigurnije je
Od mene nemoras bezazti. Ja sam bezopasan! Al zato General_Red i Markovic Mare kad se napale kuci se vracas iskljucivo sa masnicama, podlivima, cvorugama...

Uh, darkdream mogu samo reci da femmche sigurno ce prepoznati po ovom niku ko sam ali ti mogu reci da je ovde jos jedan nosilac crnog pojasa i da ova dvojica mi sigurno nece pobeci kao ni svih ovih godina,haha. Znamo se ja i ti dobro, a i videcemo se na takmicenju.

ja se vec unapred radujem, i ukoliko nisam pogresila vise se nego radujem sto cu te videti :) , u svako slucaju i ako jesam ... svi ste vi meni skupa jako dragi i radujem se sto cemo se videti u subotu :)
kazite lekaru da ponese kafetine i ostale gluposti za glavobolje, jer ja iako mi treba uvek zaboravim da se obezbedim za takve stvaricice

Ceo tim iz Kule dolazi u Backu Topolu. To je vecini prvo takmicenje i necemo ga propustiti ni za sta na svetu.Odbrojavamo dane. Krizimo dane na kalendaru. Svi jedva cekamo!
Tim iz Subotice dolazi?

trebalo bi da ide 30 boraca mozda i vise???. videce se ove nedalje mora da se plati 1 rata za more
bice pakleno dole radice se po tri treninga dnevno a mozda i radimo tae bo tek ce tu da se rikne

maskica:
Uh, darkdream mogu samo reci da femmche sigurno ce prepoznati po ovom niku ko sam ali ti mogu reci da je ovde jos jedan nosilac crnog pojasa i da ova dvojica mi sigurno nece pobeci kao ni svih ovih godina,haha. Znamo se ja i ti dobro, a i videcemo se na takmicenju.

Ma naravno da znam ko si, ali ostavimo ih jos malo u neznanju, nek se pate, hehehe.

Coool znaci i Leprosy ide na more.
Ej leprosy hvala za komentar da kad se napalim idete kuci u masnicama i cvorugama.To nije lepo od tebe :D Ako budemo u cetvrtak radili sparing tek cu onda da se naostrim na tebe :D

Hah 22 April jos malo i pakao...

General_Red:
Coool znaci i Leprosy ide na more.
Ej leprosy hvala za komentar da kad se napalim idete kuci u masnicama i cvorugama.To nije lepo od tebe :D Ako budemo u cetvrtak radili sparing tek cu onda da se naostrim na tebe :D

Hah 22 April jos malo i pakao...

Uf uf sam sam se presro!:D Toliko ste me izubijali, da sam ocvsnuo. Jos jedino da me nokautirate! General_Red obrati paznju na Con dji!:D

Back