ITF Taekwon-do

Ppozdrav svima iz Canade,
dali postoji ITF skola u Beogradu.
moja cerka ce boraviti u Beogradu ovog leta i hteli bi smo da neprekida trening.
svaki odgovor je zahvalan.

Pa može da trenira u bilo kom Taekwondo klubu, ako jedan prvak Rusije u ITF (pionir) može da trenira u racimo našem klubu dok je u Beogradu i da se takmiči po WTF pravilima ne vidim razlog da i tvoja ćerkica ne može isto!

Pozdrav.

Citat Original postavio canadabgd Pogledaj poruku
Ppozdrav svima iz Canade,
moja cerka ce boraviti u Beogradu ovog leta i hteli bi smo da neprekida trening.
svaki odgovor je zahvalan.

Ukratko ukoliko je bitno da bude u Beogradu evo klub koji imama letnje pripreme i radi se po programu www.partizantkd.com

Reseno je!

Ja sam prijavio supermoderatoru problem i sada je temu nazvao ITF...... Ne znam da li postoji ona druga tema, ako ne postoji izolite pa otvorite vi iz "drugog tabora' TKD-a.

Eto veoma bilo prosto da se resi , samo da se zamoli supermoderator (posto ovde moderator spava ) a ne da se prepucavate...

Da video sam da je pitao za ITF ali je napomenuo da moze svaki odgovor

"Ppozdrav svima iz Canade,
svaki odgovor je zahvalan. "

A posto poznajem trenera u Partizanu i znam da snjim moze da dogovori sve sto mu je potrebno , mislim da mu je ok da ga pozove i vidi snjim ...

A koliko sam ja upucen ( a nisam previse) znam da u BG-u nema ITF skole ...

U nedelju 02.10.2011. u Subotici održano je II državno Prvenstvo Srbije u ITF-u. Učestovali su svi klubovi sa područja R.Srbije. Klub Novi Sad osvojio je ukupno 19 medalja, od čega:
10 zlatnih medalja
5 srebrnih medalja
4 bronzane medalje

U borbama medalje su uzeli:
1. Gajić Ljeposava +63kg, III
2. Savić Marko -78kg, III
3. Igor Stajić -71kg, III
4. Stricky Boris -78kg, III
5. Danilo Dragomanović -69kg, II
6. Vladimir Badrljica +85kg, II
7. Noemi Hulala -63kg, I
8. Velimir Mladenov +85kg, I

Borbe ekipno muški seniori I mesto

U formama osvajači medalja bili su:
1. Gajić Ljeposava I dan, II
2. Stricky Boris crveni pojas, II
3. Kaurin Dušan, žuti pojas, II
4. Stajić Igor, plavi pojas, I
5. Pavlović Nenad, crveni pojas, I
6. Noemi Hulala, I dan, I
7. Savić Marko, I dan, I
8. Aleksić Mila, žuti pojas, I
9.Dragomanović Danilo, žuti pojas, junior, I mesto
10. Uglješa Dragišić, žuti pojas, I

Vladimir Badrljica je proglašen za najatraktivnijeg borca turnira!

Poslednja izmena:
Prvo, nisam pratio temu već prilično vremena pa mi je malo čudno da si izašao iz TKD-a, pa bi te molio ako možeš da mi pojasniš?

Drugo, pošto je nosilac Tekvondo sporta u Srbiji Tekvondo Asocijacija Srbije (prepoznata od Ministarstva sporta i omladine) taj regionalni savez je deo TAS-a, samim tim mogu da organizuju i sprovode programe vezano za tekvondo sport u tom delu Srbije. Ako može u Hrvatskoj da jedan klub radi i WTF i ITF način vežbanja, ne vidim zašto to ne bi bilo moguće u Srbiji. Veći deo ljudi sam prepoznao na slici, sa nekim od njih nastupam u Nacionalnom timu Srbije u formama (WTF).

Pozdrav!

Prvo, nisam pratio temu već prilično vremena pa mi je malo čudno da si izašao iz TKD-a, pa bi te molio ako možeš da mi pojasniš?

Drugo, pošto je nosilac Tekvondo sporta u Srbiji Tekvondo Asocijacija Srbije (prepoznata od Ministarstva sporta i omladine) taj regionalni savez je deo TAS-a, samim tim mogu da organizuju i sprovode programe vezano za tekvondo sport u tom delu Srbije. Ako može u Hrvatskoj da jedan klub radi i WTF i ITF način vežbanja, ne vidim zašto to ne bi bilo moguće u Srbiji. Veći deo ljudi sam prepoznao na slici, sa nekim od njih nastupam u Nacionalnom timu Srbije u formama (WTF).

Pozdrav!

Što se tiče ovog prvog jednostavno sam izašao :), nagomilalo se nezadovoljstvo. Što se tiče drugog znam i to i ja mislim da je to lepo. Ako neko može da ispromoviše ITF to je upravo WTF, tako da je post edukativnog karaktera za one koji to ne znaju

ps: Klub može da radi ITF i WTF, ali jedan isti takmičar ne može

Žao mi je zbog toga, znam koliko si bio posvećen tome, nadam se da je to privremenog karaktera i da ćeš se jednog dana vratiti.

Zbog čega jedan takmičar ne može da nastupa u obe "discipline", koliko znam uslov je samo da ispunjava neke kriterijume vezano za zvanja, u svetu si obavezan da imaš 1.dan, dok na domaćim takmičenjima je 4.kup ako se ne varam?

Žao mi je zbog toga, znam koliko si bio posvećen tome, nadam se da je to privremenog karaktera i da ćeš se jednog dana vratiti.

Zbog čega jedan takmičar ne može da nastupa u obe "discipline", koliko znam uslov je samo da ispunjava neke kriterijume vezano za zvanja, u svetu si obavezan da imaš 1.dan, dok na domaćim takmičenjima je 4.kup ako se ne varam?
Nije problem u papirima, nego to da jedan borac ne može da bude dobar u ITF i WTF tkd-u...Jednostavno su to različiti koncepti borbe, kretanja, odnosa brzine-snage-izdržljivosti...kontakt, prioritetizacije tehnika...

Back