Tong il
Zainteresovan član
- Poruka
- 258
U decembru kod nas dolazi Kim U.C. bas sam pričao pre dve nedelje o tome sa njim. Verovatno NS
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedan od razloga za treniranje Taekwondo-a![]()
*** to dok sam imao povredu kukova samo sam katu vjezbao xD
TKD mi se veoma svidja kao borilacka vjestina, i volio bi da se mogu baviti full kontaktom, ali danas je najvise popularan ovaj WTF TKD sto je vise za manekene i rode. Dodjes da udaris sakom, razbijes saku od stitnik
Ali sve u svemu dobro je 
Samo napred!Pozz, upisao sam se na TKD, treniram oko mjesec dana, trenutno sam bijeli pojas, od TKD-a vec imam dosta povreda, ali polako se lijecim xD, skoro, ja ulazim u salu i sav srecan sto me prosla povreda, i rako, ae da se zagrijem kojim fazonom i ono razmijem se ko pi**** i povrijedim nogu. Naucio sam odlicno raditi prvu katu IL Jang, uvijek me trener izvede ispred svijuh da radim katu kao primjer njima da uce od mene*** to dok sam imao povredu kukova samo sam katu vjezbao xD
![]()
Imam dva treninga sedmicno, i mislim da mi je to sasvim dovoljno, jer bolje mi je da ucim od kuce, ucim sa interneta, dovoljno mi je da mi trener kaze sta da radim i ja to naucim kod kuce. Ima nas par iz komsiluka idemo zajedno na trening, pa vjezbamo kod druga stalnoTKD mi se veoma svidja kao borilacka vjestina, i volio bi da se mogu baviti full kontaktom, ali danas je najvise popularan ovaj WTF TKD sto je vise za manekene i rode. Dodjes da udaris sakom, razbijes saku od stitnik
Ali sve u svemu dobro je
![]()

Nažalost trenutno nema. Bilo je na Policijskoj Akademiji u Zemunu, ali ta sekcija ne radi više. Od sledeće jeseni će biti novi klub. A do tada, možda neka dobra škola kik boksa, koja radi i semi i light kontakt.Pozdrav svima...
Zanima me da li ima gde u beogradu da se trenira ITF???
I da li moze npr. (ako nema nigde u Bgd-u ITF da se trenira)da krenem da treniram WTF pa da posle izvesnog vremena predjem na ITF???
![]()
?Mislis da je bolje da krenem na kik boks pa da se prebacim na itf nego da krenem na wtf pa da se prebacim na itf?
Mislim sta ce me bolje pripremiti?

wing chun je zakon![]()

Ne znam gde si to "spar" procitao,ali obe medalje su osvojene u disciplini sparing(borbe).Cestitam na uspesima!!!!!!!!!!
A sta ovo znaci spar takmicenje? Sparingovanje takmicenje? Ono kao nema udaraca ili sta?
Koja je ova prelepa plavusa koja je osvetlala obraz nasoj Srbiji lepotom a i osvojivsi trece mesto?
Ne znam gde si to "spar" procitao,ali obe medalje su osvojene u disciplini sparing(borbe).
Da, Noemi je pored plavuse.
I to napiši slobodno u temi predviđenoj za wc, a ne ovde