RibljaCorba
Obećava
- Poruka
- 77
Mislim da ne, ali ipak pitaj nekog ko je iz BG-a
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ppozdrav svima iz Canade,
dali postoji ITF skola u Beogradu.
moja cerka ce boraviti u Beogradu ovog leta i hteli bi smo da neprekida trening.
svaki odgovor je zahvalan.

Ppozdrav svima iz Canade,
dali postoji ITF skola u Beogradu.
moja cerka ce boraviti u Beogradu ovog leta i hteli bi smo da neprekida trening.
svaki odgovor je zahvalan.
Prvo, nisam pratio temu već prilično vremena pa mi je malo čudno da si izašao iz TKD-a, pa bi te molio ako možeš da mi pojasniš?
Drugo, pošto je nosilac Tekvondo sporta u Srbiji Tekvondo Asocijacija Srbije (prepoznata od Ministarstva sporta i omladine) taj regionalni savez je deo TAS-a, samim tim mogu da organizuju i sprovode programe vezano za tekvondo sport u tom delu Srbije. Ako može u Hrvatskoj da jedan klub radi i WTF i ITF način vežbanja, ne vidim zašto to ne bi bilo moguće u Srbiji. Veći deo ljudi sam prepoznao na slici, sa nekim od njih nastupam u Nacionalnom timu Srbije u formama (WTF).
Pozdrav!
, nagomilalo se nezadovoljstvo. Što se tiče drugog znam i to i ja mislim da je to lepo. Ako neko može da ispromoviše ITF to je upravo WTF, tako da je post edukativnog karaktera za one koji to ne znajuNije problem u papirima, nego to da jedan borac ne može da bude dobar u ITF i WTF tkd-u...Jednostavno su to različiti koncepti borbe, kretanja, odnosa brzine-snage-izdržljivosti...kontakt, prioritetizacije tehnika...Žao mi je zbog toga, znam koliko si bio posvećen tome, nadam se da je to privremenog karaktera i da ćeš se jednog dana vratiti.
Zbog čega jedan takmičar ne može da nastupa u obe "discipline", koliko znam uslov je samo da ispunjava neke kriterijume vezano za zvanja, u svetu si obavezan da imaš 1.dan, dok na domaćim takmičenjima je 4.kup ako se ne varam?
Možeš li da pojasniš ovo? Znači, neki savez ITF klubova je deo TAS-a, jesam li dobro razumeo?...taj regionalni savez je deo TAS-a...