tatanka_iyotaka
Zainteresovan član
- Poruka
- 129
Koliko sam ja razumeo ta liga i pro taekwondo nemaju veze jedno s drugim.Regionalna liga, ali samo za PRO Taekwondo.
U ligi ucestvuju klubovi...cini mi se da sam tako nesto procitao na borilackom klubu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko sam ja razumeo ta liga i pro taekwondo nemaju veze jedno s drugim.Regionalna liga, ali samo za PRO Taekwondo.
Koliko sam ja razumeo ta liga i pro taekwondo nemaju veze jedno s drugim.
U ligi ucestvuju klubovi...cini mi se da sam tako nesto procitao na borilackom klubu
ja sam rekao da bi liga za PRO Taekwondo u ovom trenutku bila mnogo realnija, nego regionalna liga za Taekwondo
Razumeš ?PRO Taekwondo je turnir, a liga je liga. Dve razlicite stvari.Pročitaj malo prijašnje postoveja sam rekao da bi liga za PRO Taekwondo u ovom trenutku bila mnogo realnija, nego regionalna liga za Taekwondo
Razumeš ?
PRO Taekwondo je turnir, a liga je liga. Dve razlicite stvari.![]()
ja sam izneo svoje mišljenje, i za početak nemoj da se praviš pametan Znam da je PRO taekwondo turnir, ali ovde se počelo raspravljati o stvaranju LIGEja sam izneo svoje mišljenje, i za početak nemoj da se praviš pametan
![]()
Evo procitaj i sam http://www.borilacki-klub.com/?p=4738 Pozdrav svima.
Imam jedan zaniljiv predlog.
Pravljene lige za takmicare na teritoriji Srbije.
To ne bi bila ekipna liga vec pojedinacna.
Odrede se kategorije ili kategorije koje se koriste i dva turnira i svako sa svakim.
Po meni je ovo dobar sistem takmicenja pogotovo sto kod nas u srbiji ima jako malo takmicenja tacnije 2 takmicenja.Ovo bi bilo jako korisno takmicarima i trerima i selektoru da zna na koga da racuna.
Sistem ove lige je veoma jednostavan.Na primer kategorija 8 takimicara 2 turnira prvi turnir 4 kola drugi turnir 3.Svako radi sa svakim sabiraju se pobede i poeni.i na kraju se sabere i proglasi sampion lige.
Veoma je dobro raditi ovako.
Nije veliki trosak organizatora.Moze jedno Borliste je 7 sudija.I ne treba ceo dan da se zakupi sala cak moze da se organizuje u salama gde klubovi treniraju,nije potrebna hala.
Kotizacija nek kosta npr 1000din za oba turnira.Moze da se organizuje od pionira kadeta juniora i seniora a moze samo juniori i seniori.
Ako neko misli od vodecih ljudi saveza da je ovo dobar predlog nek me kontaktira imam kompletan plan organizacije ovog.
Pozdrav svima

Ne razumem zasto se ljutis?Evo procitaj i sam http://www.borilacki-klub.com/?p=4738
Ti si poistovetio PRO i tu ligu.![]()

Nisam poistovetio, ne ljutim se, nego ti skrećem pažnju![]()
Vrlo interesantan clanak na internetu.
http://www.archbudo.com/abstracted.php?level=4&id_issue=834879&dz=s6
Published:2009-9-17
Structure of movement of a turning technique used in the event of special techniques in Taekwon-do ITF
Jacek Wąsik
Arch Budo 2009; 5 OA111-115
Kliknuti na " FULL TEXT 458 KB "
Pozdrav svima.
Imam jedan zaniljiv predlog.
Pravljene lige za takmicare na teritoriji Srbije.
To ne bi bila ekipna liga vec pojedinacna.
Odrede se kategorije ili kategorije koje se koriste i dva turnira i svako sa svakim.
Po meni je ovo dobar sistem takmicenja pogotovo sto kod nas u srbiji ima jako malo takmicenja tacnije 2 takmicenja.Ovo bi bilo jako korisno takmicarima i trerima i selektoru da zna na koga da racuna.
Sistem ove lige je veoma jednostavan.Na primer kategorija 8 takimicara 2 turnira prvi turnir 4 kola drugi turnir 3.Svako radi sa svakim sabiraju se pobede i poeni.i na kraju se sabere i proglasi sampion lige.
Veoma je dobro raditi ovako.
Nije veliki trosak organizatora.Moze jedno Borliste je 7 sudija.I ne treba ceo dan da se zakupi sala cak moze da se organizuje u salama gde klubovi treniraju,nije potrebna hala.
Kotizacija nek kosta npr 1000din za oba turnira.Moze da se organizuje od pionira kadeta juniora i seniora a moze samo juniori i seniori.
Ako neko misli od vodecih ljudi saveza da je ovo dobar predlog nek me kontaktira imam kompletan plan organizacije ovog.
Pozdrav svima

Evo napravili smo jedan bilten kojim smo obuhvatili aktivnost ITF Taekwon-do Federacije Srbije u 2009. godini. Možete ga downloadovati
http://www.taekwon-do.rs/docs/TFS_Bilten_2009.pdf

eeee vidi kad se pocne zestoko sa treninzima svim danima pa ponekad i nedeljom niko nista nepishe ajde niste valjda toliko pod obavezama ima li nas za grcku![]()