leprosy
Aktivan član
- Poruka
- 1.899
@tgdanijela dobrodosla na forum!Počela sam trenirati TKD još u Karlovcu, prije rata, trener mi je bio Slobodan Martinović-COCO, tako smo ga zvali, a zatim nakon pauze za vrijeme rata nastavila u Banja Luci....sve je to nakon rata poluprofesionalno, najblaže rečeno, u koji kod grad odeš na takmičenje domaćin osvoji najviše medalja, ubacuju teže u niže kategorije, treneri povređene i kondiciono nespremne šalju i inzistiraju da idu na takmičenje...šta će ti povređen takmičar...makar bio inače najbolji.......sjećam se u Karlovcu hoćeš li ići na takmičenje je bila stvar sopstvenog izbora......TKD se može trenirati iz više razloga i svi se moraju poštovati, bilo takmičarski bilo rekreativno, bilo iz samoodbrane.......uz pravo rukovodstvo i trenera koji brine o svojim takmičarima a ne samo o sopstvenom uspjehu i ovaj sport ima perspektivu.....(nećak koji mi je ostao u Karlovcu, Endi Ćutković je bio, možda je još uvijek juniorski prvak Hrvatske, ali nismo mnogo u kontaktu)
Reci mi jel jos uvek treniras i gde?
@Sander
Ona poslednja slika mi se najvise svidja.
I kako su se pokazeli ti famozni elektronci?Sta biva kad je udarac u rub oklopa?