ITF Taekwon-do

Nije nikakva provokacija koliko ja znam bilo je 2 dece koji su imali 4 god na treningu a pošto decama nije bilo interesantno trening prestali su trenirati.Baš zbog toga jer ne mogu da se mere sa većim decama zato sam dala predlog da bi trebali organizovati trening za male dece i po meni više njih će početi da trenira ovaj lep sport.Videla sam da Marinko jako lepo zna da radi sa decama ovog uzrasta pa bi on mogao trenirati njih.Nadam se da nije problem da sam iznela svoje mišjenje samo sam dala predlog.

U pravu si Tintine... izvini sada sam se setio.... ti mora da si jedan od roditelja ove dece... naime u čemu je problem... pričao sam u ponedeljak sa Vrekićem o tome... deca tog uzrasta... ne mogu recimo tek tako da nauče... sadžu maki... sadžu čurugi ( forme... ) ili nešto poput toga.... u tom uzrastu deča se uče disciplini... da steknu radnu naviku... dovoljno je recimo samo da slušaju svog trenera 15 minuta... i to im je dovoljno... u toj dobi... sve što bi deca trebala znati... jeste da se dobro zagreju donekle.... i da budi zagrejani....

John McClane

Da i Dejan lepo radi sa manjim decama i ima strpjenja za njih.Šteta što nema junior grupa ali apelujem Nenadu Vrekiću da napravi i grupe za najmanje jer tako bi deca uz igru naučili prve korake i dobili volju za ovaj sport.

E ovako... tintine... ja se ne sećam da je recimo Nenad sa mnom nije dobro radio od 1999. kada sam počeo. Kao što je već Tong Il rekao ... potreban je određen broj dece.... već sam vam rekao u prethodnom postu.... vi u toj dobi od deteta ne možete napraviti novog Generala.... to jedino ako samo dete se ne potrudi.... ili ima želju da zna više.

Za sve članove taekwon-do kluba Soko iz Bačke Topole.... članarina je od sada 1000 RSD. Treninzi će takođe biti u julu.... rade se sparing, samoodbrana, i forme... tintine ako želiš dođi na trening, dovedi svoje dete... ne vidim problem da on/ona ne trenira.

Možeš li napisati malo detaljnije kako je bilo, ko je učestvovao, šta se uopšte radilo i prezentovalo na seminaru...čisto da steknemo utisak o čemu se radi.

Naravno @falcon da mogu :D
Radilo se 6 borilackih vestina, od svake je pokazano po nekoliko pokreta koji bi nakon toga svi radili i ponavljali. Bilo je ok,dosta zanimljivih stvari...Radilo se urban jijitsa, jijutsa, wing chun, aikido, hapkikwan i niundjica. Neke stvari su manje interesantne, neke vise, ali to naravo zavisi od osobe...kome sta lezi...i ko sta trazi...(izvinjavam se ako ime neke vestine nisam napisao pravilno)

Dragi prijatelji,
kao sto svi znate ITF taekwon-do klub "Novi Sad" svakog avgusta organizuje pripreme za narednu sezonu, pa ce tako biti i ove godine. Pripreme ce se odrzati na plazi "Oficirac" sa Petrovaradinke strane keja. Treninzi pocinju 01.08.2009. u subotu i traju do 20.08. U tom periodu treninzi ce se odrzavati svakodnevno,sa pocetkom u 07:00 do 09:30.
Krajem jula cete biti detaljno obavesteni porukama. Za sva pitanja mozete mi se obratiti putem mejla president@taekwon-do.rs .
Trenirajte, TAEKWON!

Sad imas prostora da sam treniras, nece te niko sputavati. Treniraj, pa da te vodimo u Italiju sledece godine u martu, na Evropsko

Pa tako sam nešto i planirao... ali nisam više u tom fazonu da se takmičim :think: možda forme, mada iskreno nemam više volje, a ni želje da se takmičim. Tako da ima tu još kandidata pored mene za EP, njima dajte mogućnost. Ja sam odlučio da se privremeno ne takmičim.

Back