ja i samo ja
Zainteresovan član
- Poruka
- 140
sta ima za Prnjavor idete li i koliko vas ide, a Bugarska a?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma evo borim se sa svima idi na sta da treniram nemogu me zasad uopste potuci haha dodaj i ti nestoja i samo ja:ej mare gde si ti bre haha
General_Red:Kad je Bugarska? Jel tesko tamo?
a ne ta Bugarska u Julu imamo takmicenje u Bugarskoj sledeci vikend za pionire juniore i seniore tako da se misli na to takmicenje ako ste zainteresovanileprosy:Ma otkud tesko?Svetsko prvenstvo, pa da bude tesko?Gde si to cuo?![]()
na takmicenju..leprosy:Sad ce lepse vreme pa mozemo i na trcanje, pa malo udarci, forme... Voleo bih da cujem konkretne predloge instruktora.
Jos jedno pitanje.Tice se licno mene.Primetio sam da udarce radim koliko-toliko kako valja, ali se posle bar vezanih umorim. Sto znaci da nemam snage. E sad, instruktori prepisite "terapiju". Kako treba trenirati, spavati, jesti...

ssuza:...bavila sam se jedno vreme slikanjem i slala sam svoje radove na izlozbe,ali to sada slabije radim jer se bavim sportom koji zahteva dosta energije...treniram tekvan-do.toliko od mene..za sada![]()
![]()

salim se znam da ne mozes

Jbg.Mare se malo zaneo sa rastezanjem, pa je zaboravio na sparing. Samo cekam da sledeci trening donese dva kanapa, zaveze nam za noge i pocne rastezati. Ko u onom filmu "Krvavi sport"General_Red:Hej kako mi je krivo sto nismo juce radili sparing pa to je strasno. Tako sam se zagrijo i ovi likovi dodju.Ah damit oseco se sparing u vazduhu a mi to nismo osetili buaaa