ITF Taekwon-do

femmche:
Mare opet vodi debate, samo ima jedan problem. Ne moze da gestikulira. Moraces Leprosy da mu to nekako obezbedis. ne bi bio Mare ako ne bi mlatio rukama. Hihihi!
I da! Moram da kazem ovde javno da je u Hrvatskoj Bajsa bila bolja od Topole. Opet smo bili bolji, yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! :twisted:

a sto se tice mlacenja zauzete su miruke i prste dok pisem,al ipak mozda ima nekih smileova sto mlate rukama pa da njih malko ubacujem ajd nadjite mi neke hehehehehe

Dobro mi smo jos mladi i neiskusni, ali verujem da ce biti nesto od nas. Jbg, mozda smo malo kasno poceli sa treniranjem, ali...
Jedno pitanje za instruktore, sto se tice treninga.Sta bi mogli da radimo kuci, a da se to uklopi u nekih sat vremena. Sad ce lepse vreme pa mozemo i na trcanje, pa malo udarci, forme... Voleo bih da cujem konkretne predloge instruktora.

Jos jedno pitanje.Tice se licno mene.Primetio sam da udarce radim koliko-toliko kako valja, ali se posle bar vezanih umorim. Sto znaci da nemam snage. E sad, instruktori prepisite "terapiju". Kako treba trenirati, spavati, jesti...

eh konacno neko online, nikad nije kasnopoceti sa treniranjem,ima vise vrsta kondicije i kondicija se gradi postepeno doci ces do toga da cesh moci da izvedesh i vise kombinacijaa da se neumorish ali 2 treninga nedeljno je malo za to,sta kazesh za letnji kamp Taekwondoa na moru? da li si zainteresovan?
oko treniranja objasnicu ti na treningu bilo bi mnogo da sve pishem heheheh

Znate kako, ima nas koji smo zainteresovani...ali problem su kao i obicno PARE! Treba da se upisem na fakultet, priprema za fakultet, maturska ekskurzija... Ne znam! Ja bih te pare mogao da zaradim preko leta. U to sam 100% siguran. Al od koga ja pozajmim 200 e, i jos da mu kazem da cu mu vratiti na leto? Ne znam sta da radim.Ide mi se! Razmislicu do cetvrtka. Probacu sve moguce i nemoguce kombinacije, pa cu vam javiti! Danas smo se dogovarali sa sredu u Topoli. Verovatno cemo doci. Ako Mici njegovi budu dali kola, dolazimo!
E sad, mozete li napisati one kodekse taekwon do-a. Ono:"Steceno znanje necu iskoristi da nastetim drugima..." ili kako vec!

TAEKWON-DO ZAKLETVA

1. Poštovaću principe Taekwon-doa: učtivost-moral, integritet, izdržljivost,
samokontrolu, nesalomiv duh.
2. Poštovaću svog instruktora i seniore
3. Nikada neću zloupotrebiti Taekwon-do
4. Bicu šampion u ime mira i pravde
5. Izgradiću mirniji svet

Back