ITF Taekwon-do

ja i samo ja je iz Backe Topole jel tako?I trenira za TKD "Soko"? I mislim da zna o taekwon do-u "malo" vise nego sto sam kaze.hehehehehe Jel gresim?Cak mislim da je nekood instruktora!hehehe Jesam li u pravu?

a ko me to optuzuje da se hvalim i lazem? Verovatno neko ko me poznaje ha ha?
A ja kao svaki pravi taekwon-do učenik neću odgovoriti napadom nego ću da pustim da me ljudi sami upoznakju i procene da li sam ili nisam hvalisavac. Kako sam ovo rekao ha ha

Pa mogao bih da se predstavis onda,posto se mi vec ovde svi medjusobno znamo. PA je red i na tebe da se predstavis. MIslim ako to zelis...Eto to je prvo pitanje od mene :). A kako to da tebe nista ne interesuje?Ti sve znas?:D

Znaci provalio sam te dragi moj N,hehehe. Nema veze,ali samo da znate provalio sam vas odma. Ali nema veze.
E da niko od instruktora ne prica o Taekwon do letnjem kampu!Mogli bi malo i o tome. Da ljudi znaju da i to postoji!

Ja sam senior,tako da do aprila za mene nista.Mada je i april u pitanju, zbog povrede.Ako nista drugo takmicicu se u formama. Za ove ostale ne znam. Svi nesto kenjkaju. Bane nece da ide, i onda ni ostali. Stvarno ne razumem zbog cega. Kazu boje se da ih neko ne namlati tamo! Pa bolje da ih tamo neko namlati, nego ovde!Tamo ih bar niko ne poznaje hehehehe salim se! Treba nam svima nama uliti malo vise samopouzdanja! Kad to resimo, bice sve super.

Back