- Poruka
- 76.584
Ko je taj jehovaIsus je Bozji Sin a Jehova je Ime Boga.
jasno je da imamo dva razlicita imena dve razlicite osobe
Argument je Bozja rec
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je taj jehovaIsus je Bozji Sin a Jehova je Ime Boga.
jasno je da imamo dva razlicita imena dve razlicite osobe
Argument je Bozja rec
2o godina ne mozes da shvatisKo je taj jehova
Ne mogu jer ga nigde ne spominje2o godina ne mozes da shvatis
Ima hiljade dokaza samo ne zelis da vidisNe mogu jer ga nigde ne spominje
Isto kao da si mi rekla za Peru ložača
Tvoj potpis; reci mi da li Otac prima Duha Svetog?Isus je Jehova. Jehova je Isus.
Kako misliš prima?Tvoj potpis; reci mi da li Otac prima Duha Svetog?
Niti jedan da u nz ima dokazaIma hiljade dokaza samo ne zelis da vidis
U Mnogim Biblijskim prevodima imas JEHOVA
a to je i proreceno
Šta znači Jehova?Isus je Jehova. Jehova je Isus.
Svemogući ili Onaj koji je suština, uzrok svega.Šta znači Jehova?
Ima.Niti jedan da u nz ima dokaza
Jehova je pokušaj da se ubace samoglasnici jhvh-uSvemogući ili Onaj koji je suština, uzrok svega.
Da ima ti bi već dala dokazIma.
a stvarno je malo plus 7000 puta u starom zavetu
To je jedan od načina čitanja. Kako se ne zna tačan izgovor i Jehova je legitiman.Jehova je pokušaj da se ubace samoglasnici jhvh-u
Šta znači jhvh kada ni jevrejski rabini ne izgovaraju jhvh?
dajem dokaze 20 godina na mojim temama i tudjim al ne zelis ti dokazeDa ima ti bi već dala dokaz
Biblijski stručnjaci kažu pravilnije je jahveTo je jedan od načina čitanja. Kako se ne zna tačan izgovor i Jehova je legitiman.
Nema šta da verujem ili ne, jednostavno jehova ne postoji i novom zavetu.dajem dokaze 20 godina na mojim temama i tudjim al ne zelis ti dokaze
Trazis razlog da ne verujes
neka ti bude tako
Naveo sam ti: "Svemogući" ili "Onaj koji je suština", uzrok svega. "Sušti". Prauzrok svega i radi kojeg sve postoji, koji sve prožima. "Svedržitelj" - sve održava, sve bitiše kroz njega.Biblijski stručnjaci kažu pravilnije je jahve
A reci mi šta znači jhvh ime koje ne sme da se pominje i zašto je to tajna da ni rabini ne smeju da izgovaraju
Ok (nije al ajde) kakvo je to onda ime.Naveo sam ti: "Svemogući" ili "Onaj koji je suština", uzrok svega. "Sušti". Prauzrok svega i radi kojeg sve postoji, koji sve prožima. "Svedržitelj" - sve održava, sve bitiše kroz njega.
Opisno. "Ja sam onaj koji jesam." Uzrok svega. Svi navedeni su lažni bogovi, a Jehova nije. On zapravo i nema ime. On je Bog.Ok (nije al ajde) kakvo je to onda ime.
Ime je recimo Svarog, Anu, Zevs...
OkOpisno. "Ja sam onaj koji jesam." Uzrok svega. Svi navedeni su lažni bogovi, a Jehova nije. On zapravo i nema ime. On je Bog.
Da li je Isus sada telom na nebu?Bog je duh, neograničen, nepromenjiv, nedostižan, večan, bespočetan i beskrajan. Bog je savršeno svet, savršeno dobar, savršeno pravedan, savršeno istinit, savršeno slobodan, premudar, svemoguć, premilostiv, svudaprisutan, sveznajući i sam sebi dovoljan (prema "Veri svetih").
+++
Bez Božjih energija mi smo obične lešine.
Neces da vidis dokaze jer ne zelisNema šta da verujem ili ne, jednostavno jehova ne postoji i novom zavetu.
Ti namećeš svoju izmišljotinu kao dokaz