Исус је Јехова

Isus je inkarnacija Istine, Riječi, on je Riječ a time i Bog - kaže apostol Ivan. Isus je Život jer je Bog ili sveprožimajući duh. "Sve u njemu ima svoje postojanje" ili "Sve stoji u njemu" kaže Pavao ... zato je Život. I to je dokaz da je Bog.

Na taj način se dokazuje "Sve u njemu ima svoje postojanje" a ti o tom stihu ne znaš ni zucnuti...a banda prevoditelja JW (koje čeka pakao) su taj stih Kološanima 1:17 sakrili ili preoblikovali da JW ovce ne vide da Isus svu materiju održava u postojanju...jer je taj SZ Jobov ukaz po njima rezerviran samo za Oca.
Ne. Jovan je svedok da je Isus Sin Božij...jasno to kaže.

Je li Krist sveprožimajući, da li sve stvoreno održava? Ajde gukni golube! Smiješ li uopće odgovoriti na to pitanje? Osim u kološanima 1:17, da li negdje drugdje ima ukaz da je Isus sveprožimajući? Možda nađemu o JW bibliji? Ili u nekoj drugoj tvojoj bibliji? Vidiš kako sam ja hrabar i nudim ti izazov, dvoboj za Istinu
Ne. Hrist nije sveprisutan. To jednostavno u Kološanima ne piše.

neoborive dokaze da Isus nije Jehova.
Počni od toga kako Isus nije prvi i posljednji-alfa i omega.

Počni od toga kako nije vidio Židove kroz pustinju.

Počni od toga kako nije kralj Izraelov i kako samo Bog nije kralj Izraelov već je moguća i zamjena.

Počni od toga kako nije sveprožimajući već je sveden na tijelo i !

Počni od toga kako nije iz vječnosti, prije Abrahama, i da nije imao slavu kod Oca vječno, prije postanka svijeta. Da nije "ja jesam".

Počni od toga kako Isus nije prvi i posljednji-alfa i omega.

Počni od toga kako nije vidio Židove kroz pustinju.

Počni od toga kako nije kralj Izraelov i kako samo Bog nije kralj Izraelov već je moguća i zamjena.

Počni od toga kako nije sveprožimajući već je sveden na tijelo i !

Počni od toga kako nije iz vječnosti, prije Abrahama, i da nije imao slavu kod Oca vječno, prije postanka svijeta. Da nije "ja jesam".
Sve sam ti ovo odgovorio...

Počeće od Hrista i onog što On lično kaže...niko ne zna bolje od njega.

Ne vrti u krug.
Apostoli svedoče da je Gospoda Isusa uskrsao Bog Otac...
Ko to negira ? Iskrsnuo ga Ota, uskrsnuo ga Duh Sveti i uskrsnuo ga (Isusovo tijelo) Sin Božji, sam sebe. To je prezentacija djelovanja trojstva. I ako sam gore rekao da je sviejt stvoreno od Oca i Sina onda fali i činjenica da je Duh Sveti stvaralac svijeta. I on ga je stvarao. To je prezentacija trojstva u jednom.

U čemu je sad tu problem. Ja govorim istinu a ti je ne možeš demantirati.

Ko to negira ? Iskrsnuo ga Ota, uskrsnuo ga Duh Sveti i uskrsnuo ga (Isusovo tijelo) Sin Božji, sam sebe. To je prezentacija djelovanja trojstva. I ako sam gore rekao da je sviejt stvoreno od Oca i Sina onda fali i činjenica da je Duh Sveti stvaralac svijeta. I on ga je stvarao. To je prezentacija trojstva u jednom.

U čemu je sad tu problem. Ja govorim istinu a ti je ne možeš demantirati.
Ti govoriš svoje reči...i ja to ne želim demantovati...

Daj ti meni stih gde Apostoli svedoče da je Isusu uskrsao SD..
To mene interesuje.

Ti govoriš svoje reči...i ja to ne želim demantovati...
Evo još jedan dokaz da je Isus Bog:

No vi, vi niste pod vlašću tijela već Duha, budući da Duh Boga stanuje u vama. Ako netko nema Duh Isusov, on mu ne pripada.

Dakle u Rimljanima 8:9 spominje se Duh Božji u apostolima...istovremeno u slijedećoj rečenici taj duh Božji je i Kristov. Taj dokaz sam maloprije zamjetio...evo novi dokazi o Kristu kao Bogu dolaze mi kad god otvorim bibliju.

Evo još jedan dokaz da je Isus Bog:

[TR]
[td]No vi, vi niste pod vlašću tijela već Duha, budući da Duh Boga stanuje u vama. Ako netko nema Duh Isusov, on mu ne pripada.[/td]
[/TR]

Dakle u Rimljanima 8:9 spominje se Duh Božji u apostolima...istovremeno u slijedećoj rečenici taj duh Božji je i Kristov. Taj dokaz sam maloprije zamjetio...evo novi dokazi o Kristu kao Bogu dolaze mi kad god otvorim bibliju.
I meni isto. Samo jehovcima ne. Zanimljivo.

Back