Не оправдавам ничије злочине.Ти користиш мој одговор форумашу Цлинт који оправдава и одобрава злочине над бугарским цивилним становништвом и каже да је требало да их буде много више.Значи он оправдава злочине због освете па сам га упознао да је било злочина које су починили Срби и пре тих злочина над Србима.По мени није нормално да се уопште неко свети а камоли вишеструко и ја сам то написао више пута у својим постовима.Више пута сам на теми осудио злочине било ко да их је починио и било над ким.То форумаш Клинт и ти нисте уради.На моје питање да ли би по твом мишљењу Пећанац из освете убио више Бугара и спалио више бугарских насеља да је имао могућности ниси одговорио.По твојој и Клинтовој логици да су Бугари извршили злочин над тачно онолико људи над колико су Срби извршили злочин над Бугарима у Македонији пре тога то би било сасвим у реду и не бисте ни помињали бугарске злочине у Србији?Да напоменем опет да четвртина данашњег становништа Бугарске има порекло од избеглица из Македоније,да Бугари у Македонији тада нису слободно могли да се изјасне као Бугари,да се слободно изјасне да им је матерњи језик бугарски,да им деца на матерњем језику уче у школи,да су учитељи довођени из Србије и да су предавања била само на српском језику,да су бугарски свештеници отерани или побијени и да су их заменили српски свештеници,да су убијани,премлаћивани,жене силоване,протеривани,систематски посрбљивани,да је данас простор Македоније од већински пробугарског становништа етнички очишћен од Бугара највише захваљујући том периоду практично извршен геноцид итд.Значи да су све ово радили Бугари за време првог светског рата Србима по вашој логици бројности злочина ви не бисте ни реч рекли о бугарским злочинима и мислили би да је то све сасвим нормано ?Ti opravdas bugarske zlocine u Srbiji, sta na to dodati.
- - - - - - - - - -
To sto opravdavas srpskim zlocinima nad Bugarasima u Makedoniji, nista ne menja. Ti cak ides korak dalje, i posto je rec o velikim disproporcijama i to pravdas, kazes pa to je normalno da se neko visestruko sveti.

Poslednja izmena: