Livingstone
Poznat
- Poruka
- 9.273
Ne znam, nekako mi je bljak da neko nekome udari samar zato sto se ne slaze s njim.![]()
zar te nikad niko nije izbacio iz takta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam, nekako mi je bljak da neko nekome udari samar zato sto se ne slaze s njim.![]()
kako da se naljitim na nekoga sto drugacije misli?
Citiracu te:

Pa evo, mi sad raspravljamo o istom, ja drzim Arijevu stranu, a ti Nikolajevu. Da li bi ti mene isamarala? Ne verujem. Po cemu je to vazno kad skoro niko i ne zna sta to zapravo znaci?
Nisam smiren po prirodi, samo sam shvatio neke stvari i naucio sta zapravo znace moje emocije.
Cela prica oko tog samara je jako cudna. Navodno je sv.Nikola isamarao Arija, zbog cega je izbacen sa sabora. Medjutim to vece svi (ili vecina) su sanjali kako im se Hristos obraca i govori da je sv.Nikola u pravu. Sto dovodi do toga da se sv.Nikola vrati, a Arije protera.
Postoje dva nacina da se ovo tumaci ili se to zaista dogodilo, sto je ravno cudu ili je bilo potrebno cudo da presudi izmedju pravoslavlja i arijanizma, koje je bilo veoma popularno i pre, a i posle odluke sabore.

Ja mislim da im se Isus javio u snu i da je to presudilo. Nema sanse da su slagali, ipak su to Sveti Oci.
изгледа Светом Николи треба да захвалим што сам православац.![]()

Hristosu, da se on nije umesao i presudio, sad bi svi bili arijevci ili dobrom PR-u pravoslavaca![]()

za mene nije cudo ako meditiram o nekoj svojoj odluci i shvatim da je bila pogreshnaCela prica oko tog samara je jako cudna. Navodno je sv.Nikola isamarao Arija, zbog cega je izbacen sa sabora. Medjutim to vece svi (ili vecina) su sanjali kako im se Hristos obraca i govori da je sv.Nikola u pravu. Sto dovodi do toga da se sv.Nikola vrati, a Arije protera.
Postoje dva nacina da se ovo tumaci ili se to zaista dogodilo, sto je ravno cudu ili je bilo potrebno cudo da presudi izmedju pravoslavlja i arijanizma, koje je bilo veoma popularno i pre, a i posle odluke sabore.
divan Svetacизгледа Светом Николи треба да захвалим што сам православац.![]()
да али тај шамар је даље изазвао реакцију
ипак она је права: батина је из раја изашла![]()
mozes i tak da gledas, ali glavni junak je Hristos, on licno daje blagoslov pravoslavcima i u isto vreme odobrava agresivan pristup prema arijevcima.mozes i tak da gledas, ali glavni junak je Hristos, on licno daje blagoslov pravoslavcima i u isto vreme odobrava agresivan pristup prema arijevcima.
Nisam nimalo naivan. Kao prvo, to su Sveti Oci, a sveti su zato sto ne lazu. Da su slagali, ne bi bili Sveti Oci.
nemoj se ljutis, isprobavam recnik odobren od supermoderatora. a koga je Isus konkretno isamarao?
Nikoga, Histost se javio u snu i rekao ostalim clanovima sabora da je sv.Nikola upravu i u uverenju i u postupku.Nikoga, Histost se javio u snu i rekao ostalim clanovima sabora da je sv.Nikola upravu i u uverenju i u postupku.
a kome se ovaj podatak javio u snu?takodje moram da kazem da po nekim' logikama' sa foruma, koje sumnjaju u autenticnost SvetihSpisa ja mogu da stavim znak pitanja na celokupnu istoriju covecanstva i da u nedogled ponavljam: a zasto da verujem istoricaru?zasto da verujem bilo kome bilo kada? i zasto da verujem sebi?