Dobro. Voleo bih da neko ovde iznese neke realne statistike, jedino bi tako mogli da procenimo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za koga pretpostavljas da bi imao interes da lazno prikazuje podatke o abortusima, tj da ih lazno uvecava?Interesantno. Ja našla sad podatak da se u Srbiji godišnje izvrši oko 220000 abortusa. 5% od 220000 je 11000. U Srbiji svake godine imamo 11000 novih "nerotkinja". Znači u onih 220000 moramo ubrojati jednu osobu više puta, dok su ovih 11000 u stvari oni baksuzi, mislim moguće da i među njima ima ovih što idu na mesečnoj osnovi.
Ne zvuči li vam ovo malo..... šokantno i nerealno? Pitala bih ko od vas poznaje ženu koja nije mogla da ima decu posle abortusa (a da se ne radi o menopauzi), i koliko takvih žena poznajete, ali onda bi se desilo nešto kao sa Acom koji je na temi o privatnim fgakultetima iznosio gomilu neistina da bi dokazao da je u pravu.
Al' nije ni bitno. Kao što rekoh, ne dokazujem ništa, volela bih samo da se ovde piše istina.
), dobijamo 319000. U toku vaših pretpostavljenih 29 godina plodnosti, 319000 žena, na brojku od 1546667 potencijalnih majki, ostaće neplodno, što će biti isključivo posledica abortusa, što je 21% šansi da se to i vama desi, nezavisno od toga da li ćete uopšte otići na abortus u životu!
Drugim rečima, oko nas je 21% neplodnih žena koje su u godinama kada bi trebale da budu sposobne da rode, samo mi to još uvek..... ne znamo
, naravno najveći broj istih je koncentrisan pri kraju, tj. što smo bliže 45-oj, jer su, prosto, duže bile izložene svetu. Tih 11000 godišnje nepovratno izgubi sposobnost da zatrudni, pa samim tim i da ide na abortus, što cifre može da učini samo još neverovatnijim. U međuvremenu pojave se nove žene i odu neke "stare", ali prvobitnu cifru sam uzela za stalnu, uostalom, povećanjem broja stanovnika, paradoksalno, ovim trendom bi se povećao i broj abortusa :shock: pa procenti ostaju isti.
sve i da oduzimamo onih 21%.Eh, da li si nekada videla da se o ovome priča a da u pozadini nije ideja "množite se ljudi... itd...", tj. to je metod naše države kojim podržava rađanje i sprečava belu kuguZa koga pretpostavljas da bi imao interes da lazno prikazuje podatke o abortusima, tj da ih lazno uvecava?
to i emisija "Vreme je za bebe" :???:
Ima li moja mama pravo da me ubije? Znam da zvuci surovo, ali abortus je kada doktor nasilno otvori matericu, samelje bebu i usisa komadice ... to nije skroz formirana beba, ali ima glavu, ruke, noge, kuca joj srce... Ni dete od 12 godina nije skroz formiran covek, pa niko nema pravo da ga ubije.
pod broj jedan abortus je zabranjen nakon 3 nedelje trudnoce. a srce pocinje da kuca u 3 lunarnom mesecu. tako da onda kad se razviju exstremiteti abortus je vec zabranjen. tako da nemoj lupati gluposti u koje se ne razumes. jer kad dete ima razvijeno sve to sto si ti napisala abortus je vec uveliko zabranjen. A sta bi ti rekla devojcici koja je ostala sa 14 godina u drugom stanju sa deckom koji ima 15???? da rodi dete??? ma daj...![]()
netacnopod broj jedan abortus je zabranjen nakon 3 nedelje trudnoce.
Ја стварно не знам колико људи овде види потпуну замену теза......
.... да не почињемо поново, али зар проблем није "настао мало мало раније" од тог твог "затрудњивања" са 14 година...?
Како нико то не види и не прича о томе, него о последици проблема, треба бити много мудар за тако нешто...
Šta, što je zgrešila pa se sexala pre braka?Ја стварно не знам колико људи овде види потпуну замену теза......
.... да не почињемо поново, али зар проблем није "настао мало мало раније" од тог твог "затрудњивања" са 14 година...?
Како нико то не види и не прича о томе, него о последици проблема, треба бити много мудар за тако нешто...

Sad me malo kopka..... ne previše, ali kopka..... ko ga je zabranio?to sto se radi ne znaci da nije zabranjen.![]()

Sad me malo kopka..... ne previše, ali kopka..... ko ga je zabranio?![]()

"Zabranjen" je nakon 10-12 nedelja, odnosno, od tog perioda morate da imate razlog (medicinski najcesce) zbog cega hocete da abortirate.

tkacio: