- Poruka
- 4.953
Pa malo si kontradiktorna.Mozes retji shta mislish,mozesh i da se ne slozish samnom,ali ne da vredjash.
Ne solim ja nikome pamet,nek radi svako shta je kome drago,ja samo kazem SHTA MISLIM!
Ako je to samo tvoje mišljenje, šta ti imaš kome milion puta da govoriš? Na primer, činjenica je da je moj nick Nešto. Činjenica je i da je prema zemaljskom tumačenju sada 1:10 sati u zemlji Srbiji. Nije činjenica da je abortus ubistvo. To je tvoje mišljenje. Poštuj i tuđe, OK?E,nishta ne opravdava abortus! Alo bre,pa to je ubistvo,kazem vam po milioniti put!
A ovo je taj momenat koji te zaista karakteriše kao nezrelu, ne sumnjam da si pametna i da lepo razmišljaš ali ceo post ti je apsolutno izbacio racio. A ovde je to loš pristup temi, jednom napisah i ponoviću - emocije i vođenje njima prepusti ženama koje se nalaze u situaciji da odlučuju o tome hoće li postati majke ili ne, to jeste njihovo pravo i mogu da se vode razumom, logikom, emocijama ili materijalnim stanjem.....Pa nije ni to dete krivo ni za shta pa hotje da ga ubiju,to malo neduzno dete koje je nastalo zbog nepromishljenosti jedne glupache! Stvarno je strashno ako je neko u stanju da unishti jedan novi mali zivot...
Pa ako ta devojka vetj ne zeli to dete,neka ga da na usvajanje,pa da zivi negde sa nekim ko ga hotje i da bude sretjno,a ne da ga ubije...![]()
Mi koji nemamo ove dileme možemo da sagledamo samo moralno/pravne dileme, sve ostalo je "pitanje ukusa".....

tkacio: