- Poruka
- 75
Evo mene opet...a ima i ona pesma od Bjelog Dugmeta nocas svisnucu,evo ABORTIRACU
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za prezervativ je potrebna saglasnost oba partnera,a ponekad se desava da muskarci ne pristaju na prezervative....pa tako imamo porodice sa 9-10 dece koje nemaju sa cime da izdrzavaju,a nesto nisam primetila da je crkva poletela da im pomogne.
.
sta sad ako se desi nekoj devojci u srednjoj skoli da ostane trudna, jel treba mozda da ga rodi? i da pritom oca boooli dooopence za sve to, jos kaze nije moje,a tih slucajeva ima koliko hoces, ljudi moji zivimo u 21. veku, zbog 1 nerazmisljanja necemo upropascavati svoj zivotsta sad ako se desi nekoj devojci u srednjoj skoli da ostane trudna, jel treba mozda da ga rodi? i da pritom oca boooli dooopence za sve to, jos kaze nije moje,a tih slucajeva ima koliko hoces, ljudi moji zivimo u 21. veku, zbog 1 nerazmisljanja necemo upropascavati svoj zivot
. A i danas svaka budala moze da ima dete. Nije sve u radjanju. Naravno da treba razmisljati unapred ali ako se desi i ako osoba nije spremna za dete a ne zeli da daje dete na usvajanje, sta drugo da uradi?Mlade devojke koje ne znaju nista o kontracepciji treba da se ubiju. U 21 veku,kad to nije taboo,postoji internet,literatura,a o casopisima da ne govorimo...
Svaki Cosmo bre o tome pise,pa ona koja nije cula za prezervativ makar,treba da se sedi kuci i da se i ne petlja gde joj nije mesto.
Po meni je za toliki procenat abortusa kod mladih devojaka krivac majka.Libe se da razgovaraju sa kcerkama,ne znaju kad je vreme,kako ce,sta ce..pa kad se desi kuku lele..
Duso,sex je lepa stvar,cist hedonizam ali iz sexa izlaze jos dve ruzne stvari a to su polne bolesti i deca(nezeljena!)...S toga,kondomi..i nikada i nigde bez njih...Ja cu mojoj da kazem:Duso,sex je lepa stvar,cist hedonizam ali iz sexa izlaze jos dve ruzne stvari a to su polne bolesti i deca(nezeljena!)...S toga,kondomi..i nikada i nigde bez njih...
Mislim,valjda cu malo da razradim pricu do 15.godine al' to je za mene sustina.
Mom prvom decku je mama kupovala kondome..Ziva istina..
Sada sam inace na mukama:A kako se beba napravi u maminom stomaku!?
Kad prezivim to do sexualnih odnosa cu nekako stici![]()

Moja prijateljica ima kcerku stariju dve godine od moje i njih dve se sjajno igraju i druze ali moja mala uvek od ove vece pokupi neki novi biser ili pitanje..Situacija se pogorsava kada se u kombinaciju ukljuci jos jedna drugarica sa kcerkom koja je sada treci razred..Meni posle ostaje muka da razjasnjavam ne jasnoce,a ova moja da slucajno ne ostane ne obavestena sve bih da zna i odmah...Pmozi mi. I moje dete (5god) se pita kako je nastala beba u mom stomaku. Nisam imala nikakav odgovor. Šta si ti odgovorila.
Izvinjenje ostalima zbog skretanja sa teme.
xe,xe,moji znaju kako se radaju ,ali ne i kako se prave.mali -6-me pitao pre neki dan,ali sam izbegla dok ne smislim kako da mu objasnim.
kada sam ja bila trudna stariji sin tada 6 godina pita mene a kako će beba izaći..da li će mi iseći trbuh,kao što je video na TV-u?...ja pogledam kumu ona sramežljivo pocrveni i ništa...a ja onako gledam,pa nekad će neko morati da kaže detetu,da bebe ne donosi roda...pa evo kako sam ja objanila...kažem njemu jel znaš da devojčice i dečaci ne piške na isti način...dečaci imaju pišu,a kod devojčica piša se ne vidi...kaže on ne dosađuj,to ja već znam...okej,kažem ja...e pa beba izlazi tamo gde devojčice,odnosno žene piške...pita on tamo dole na onu rupu...da,odgovorim ja...on se zamislio i otišao da se igra...nikad više ovo pitanje nije postavio...bilo je detetu jasno..
Evo baš kao što je zia objasnila, objasnila bih i ja .... odgovor u svakom slučaju ne bih izbegla.
Ok tamo izlaze a gde ulaze i kako..to je krucijalno pitanje...kada sam ja bila trudna stariji sin tada 6 godina pita mene a kako će beba izaći..da li će mi iseći trbuh,kao što je video na TV-u?...ja pogledam kumu ona sramežljivo pocrveni i ništa...a ja onako gledam,pa nekad će neko morati da kaže detetu,da bebe ne donosi roda...pa evo kako sam ja objanila...kažem njemu jel znaš da devojčice i dečaci ne piške na isti način...dečaci imaju pišu,a kod devojčica piša se ne vidi...kaže on ne dosađuj,to ja već znam...okej,kažem ja...e pa beba izlazi tamo gde devojčice,odnosno žene piške...pita on tamo dole na onu rupu...da,odgovorim ja...on se zamislio i otišao da se igra...nikad više ovo pitanje nije postavio...bilo je detetu jasno..

Devojcice imaju ribicu a decaci pisu(mi smo tako definisali!) a ako im kazemo da se to spoji pa tralala lala...jos bi trebali i da probaju,a?Objasnila sam i ja kako izlaze,sve strucno,pa su skapirali lepo,ali kako se prave,ne znam,mozda bi trebao muz ,ili da nadem prikladna imena za p.organe...daj savet.

Objasnila sam i ja kako izlaze,sve strucno,pa su skapirali lepo,ali kako se prave,ne znam,mozda bi trebao muz ,ili da nadem prikladna imena za p.organe...daj savet.
.... a imena za polne organe pa ''piša'' i ''ribica'' činimi se da deca u tom uzrastu tako zovu svoje genitalije ....Devojcice imaju ribicu a decaci pisu(mi smo tako definisali!) a ako im kazemo da se to spoji pa tralala lala...jos bi trebali i da probaju,a?
Katastrofa.
Ja sam u trecem razredu iscitala sve o tome,secam se bio je zimski raspust,i onda samouvereno rekla mami:Ja sve znam,procitala sam ali hocu od tebe da cujem...Ona je mirno ali u svom stilu najpre pocela da prica o ljubavi...![]()
,ali nekako me je posle sramota,cini mi se kao da ce znti sta su mama i tata radili ,sta rade...stariji nije ni pitao,ima 9god,ali mali,6,ne bi me cudilo da pita neku devojcicu da probaju.

jer je to lepa stvar a da nisu ne bi imali njih..Tako polako jednim potezom ubijas dve muve..Ono sex je ok(pozitivno!) ali iz njega dolaze deca(moze biti negativno),dakle idemo na kontracepciju sada..i tako lekciju po lekciju.