Ispomoć

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zamisljam brak
U kom se njemu vise ne dize na mene
A ja nemam zelju nikakvu za njim
I zivimo kao srecni jer imamo za putovanje i imamo lepe fotke za instagram i komsiluk
A kad pogasimo svetla ja odem da se kresnem sa meni privlacnim a njemu dodje neka na koji ce mu se divi.
Hvala lepo 😊
Nadam se da necu biti nikada u toj prici.
U toj prici zavrse oni koji u taj isti brak udju zvog svega onoga sto nije ni ljubav ni strast vec tr sigurnosti neke, straha da nisu sami, da jmaju nekoga, pa se j jebu onako reda radi da ispune duznosti
dodju oni u menopauzi :D

U Francuskoj je uobicajeno da postoji i jedno i drugo resenje (koje si navela), sa varijacima.Iz mog iskustva je da u mnogim brakovima dolazi do seksualne monotonije, koju obe strane pokusavaju resiti ljubavnikom/ljubavnicom, ili postaju swingeri. U braku gde postoji puno stariji suprug, koji je psihicki ili fizicki impotentan (u eri Viagre se tu moze pomoci, ali on ne zeli tu pomoc), dolazi do situacije gde on gleda suprugu koja ima seks sa nekim drugim, sa masurbacijom, ili bez nje.Redji je slucaj da i on ucestvuje.Druge varijante su da dva brata istovremeno imaju seks sa suprugom jednog od njih (porodicni trojac).Naravno postoji i varijanta dve sestre i supruga (zajedno, ili svak sestra posebno).
Nisam niciji moralni sudija, i nemam nikakav odredjeni stav pream tome.Ukoliko brak funkcionira u drugim pogledima, uzajamno razumevanje, iskrenost , i komunikacija, dopuna seksualnog zivota ga samo moze osveziti.Naravno, ako u braku postoje emocionalne pukotine doci ce do udaljavanja
au brate, premnogo slova za citanje :D

Zamisljam brak
U kom se njemu vise ne dize na mene
A ja nemam zelju nikakvu za njim
I zivimo kao srecni jer imamo za putovanje i imamo lepe fotke za instagram i komsiluk
A kad pogasimo svetla ja odem da se kresnem sa meni privlacnim a njemu dodje neka na koji ce mu se dici.
Hvala lepo 😊
Nadam se da necu biti nikada u toj prici.
U toj prici zavrse oni koji u taj isti brak udju zvog svega onoga sto nije ni ljubav ni strast vec tr sigurnosti neke, straha da nisu sami, da jmaju nekoga, pa se j jebu onako reda radi da ispune duznosti
Ovo hvala lepo razumem
Ali ovo drugo, sudiš drugima zašto to rade. Čemu? Kako možeš biti sigurna za druge ljude? Za sebe ok

resenje je svingeraaaaajj :super:
Rešenje je u razlici u godinama !
Da stignete nekako isti u starijoj dobi
meni je žena 14 godina mladja od mene
Uvek smo štimali skladno i dobro u sexu
No vremenom to predje u rutinu , a niko nema više volju da pokrene nešto novo i uzbudljivije
No dobro je imati kraj sebe partnera koji te ne odbija nikad i zna kako da ti ugodi , kao i ti njemu
Dovoljno za moje godine , a i da bi me pokrenula neka to bi moralo da bude nešto još nevidjeno i ne proživljeno.
Mislim da pored mog života i iskustva takva mogučnost je teška
Važi i za ženu mi , baš smo proživeli i nauživali se jedno u drugome

Pa samo si rekla da oni koju dođu u takvu situaciju su oni koji su se od početka iz interesa spanđali. To naprosto ne mora biti tako. Ljudi se vole. Ljubav za sve ne znači isto.
Pa da
To sto ljubav ne znaci za sve isto
Ne znaci da je to ok i notmalno
Ljudi su emotivno sakati, ulaze iz raznih razloga u veze i brakove, i to se i vidi sve vise
Nisam ja izmislila nikakvu toplu vodu niti sebe izuzimam

Pa da
To sto ljubav ne znaci za sve isto
Ne znaci da je to ok i notmalno
Ljudi su emotivno sakati, ulaze iz raznih razloga u veze i brakove, i to se i vidi sve vise
Nisam ja izmislila nikakvu toplu vodu niti sebe izuzimam
Mogu sasvim lepo da se vole na početku i bez ikakvih interesa ili loše volje uđu u partnerski odnos. Ali da kasnije kao par sazrevaju i otkrivaju nove "igračke".. Posebno ako je jedan od njih sa potrebama koji mu drugi ne može dati. Ne vidim u tome nenormalnost

Mozda je iz ovakvih razloga dobro imati seks na prvom dejtu i narednih nekoliko meseci istrazivati seksualna poklapanja sa partnerom potom razmatrati druga poklapanja 😁
Mogu sasvim lepo da se vole na početku i bez ikakvih interesa ili loše volje uđu u partnerski odnos. Ali da kasnije kao par sazrevaju i otkrivaju nove "igračke".. Posebno ako je jedan od njih sa potrebama koji mu drugi ne može dati. Ne vidim u tome nenormalnost

Ima ih koji foliraju. Moze da te folira godinama i odjednom, neka prekretnica i vidis da to nije to.
Al ok, sigurno je bolje nego neko trpljenje mesecima i foliranje kako nije sve u seksu vec u visim dusevnim vfednostima. Treba da si sposoban da vidis koje su to vrednosti. Nek ih navede lepo i taksativno, pa lepo saslusas odgovor.
Ono sto smatram u danasnjem sistemu vrednosti treba pronaci sebe, znati ko si.
Ostalima ne verovati.

Back