Ispomoć

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zaboravljate jednu i najbitniju stvar, partneri ako su dugo godina zajedno i stare zajedno. Znači taj libido opada skoro istim tempom za oboje. Drugo, ne uzimajte za ozbiljno ventiliranje žena koje drugaricama pričaju priče jer koliko sam shvatila tema je na osnovu toga i postavljena. Ko sreću u braku i životu mjeri svršovima e taj nikad neće ni biti sretan jer je sreća duhovno stanje a ne koliko duboko je prodžaran vaginalni otvor. Neko nije stvoren da bude u braku i što prije sebi to prizna to bolje.
Vidi, bebo, smatram da ne razumeš problem žena koje po 10 I kusur god nemaju sex. Koliko sam shvatila, pisala si na dosta tema da imaš dobar sex. A ono bogat siromašnom ne veruje. Imaš ti muške koji i sa 30+ gube potenciju. Dakle, nije to 1 primer. Kao što se neki muški žale da ih žena izbegava, postoji puno žena koje od muža ne dobijaju penis u svojoj vagini.

Reći da svi u braku treba da trpe, sa li on ili ona, doživotno, što je situacija takva, je legitiman odgovor. Ali za neke nije. Ima ljudi koji tako ne doživljavaju ni ljubav ni život.

Zaboravljate jednu i najbitniju stvar, partneri ako su dugo godina zajedno i stare zajedno. Znači taj libido opada skoro istim tempom za oboje. Drugo, ne uzimajte za ozbiljno ventiliranje žena koje drugaricama pričaju priče jer koliko sam shvatila tema je na osnovu toga i postavljena. Ko sreću u braku i životu mjeri svršovima e taj nikad neće ni biti sretan jer je sreća duhovno stanje a ne koliko duboko je prodžaran vaginalni otvor. Neko nije stvoren da bude u braku i što prije sebi to prizna to bolje.
Tacno skroz

Recimo iskustva, tako nesto.
Nije do toga da taj muskarac nije dobar izbor vec je tesko, stav zene.
Ako se da, takve zene su veoma verne i postojane u vezi.
Ja sam praktican. Pricas opet o izuzecima, a ja o proseku. Mislim da je suludo pricati o izuzecima. Zasto u opste razmisljati kakava je ta neka skoro nemoguca zena, pa ako uspes da je ulovis, onda je ona verna do groba. Meni je to i dosadno, vise volim neku prizemnu, realnu licnost koja je sarenolika.
A ako cemo o iskustvima. Donekle je to tacno. Ajd mozda da kazes da su takve zene zapravo romanticnije, jer je neamju, jer ih startuju mahom balvani bez stida i prepuni samolouzdanja ali time i sebicni ili poremeceni emocionalno... Hu givz a fak? Pomeri to svoje sveto dupe iz ledena kraljica zvona ili ostani u tom svetu.

Vidi, bebo, smatram da ne razumeš problem žena koje po 10 I kusur god nemaju sex. Koliko sam shvatila, pisala si na dosta tema da imaš dobar sex. A ono bogat siromašnom ne veruje. Imaš ti muške koji i sa 30+ gube potenciju. Dakle, nije to 1 primer. Kao što se neki muški žale da ih žena izbegava, postoji puno žena koje od muža ne dobijaju penis u svojoj vagini.

Reći da svi u braku treba da trpe, sa li on ili ona, doživotno, što je situacija takva, je legitiman odgovor. Ali za neke nije. Ima ljudi koji tako ne doživljavaju ni ljubav ni život.
Ali to nije trpljenje
Ako su od starta bili na istom talasnom nivou
Ako su pd starta bili nekompatibilni
Tj neko je tu vise vukao, nekk trpeo, onda i u tom seksualnom smislu nastane fijasko kako godine odmivu j sve je veci jaz.
Kad su dvoje kompatibilni od starta to se ne desava da jedan tek tako onemoca a drugi vija suknjice u trecem dobu

Treba pomisliti i na to da niko nije savrsen.
Muskarci smatram imaju svoje mane.
Smatram da postoje glasine o takvim zenama i te glasine se nemilosrdno sire.
Ne smatram da iko to radi namerno, verujem i da ne, ali olajavanje postoji i u muskim sredinama.

znaci skripi seks kod tebe z:mrgreen:

👍
Ovo je dobar komentar koji (verovatno) najrealnije oslikava bracni zivot nakon 20-30 godina.
Tesko mi je da zamislim muskarca ili zenu od preko 50/60 godina koji luduju za sexom i imaju pregrst energije za to. Logicnije mi je da se seksualna zelja polako gasi ne toliko zbog istog partnera, vec godine cine svoje.

Ja sam praktican. Pricas opet o izuzecima, a ja o proseku. Mislim da je suludo pricati o izuzecima. Zasto u opste razmisljati kakava je ta neka skoro nemoguca zena, pa ako uspes da je ulovis, onda je ona verna do groba. Meni je to i dosadno, vise volim neku prizemnu, realnu licnost koja je sarenolika.
A ako cemo o iskustvima. Donekle je to tacno. Ajd mozda da kazes da su takve zene zapravo romanticnije, jer je neamju, jer ih startuju mahom balvani bez stida i prepuni samolouzdanja ali time i sebicni ili poremeceni emocionalno... Hu givz a fak? Pomeri to svoje sveto dupe iz ledena kraljica zvona ili ostani u tom svetu.
Postovanje prema tudjem stavu.
Sta ko voli to je druga tema.
Ne smatram da su romanticnije, umisljene...
Samo ne moze imati kome se prohte.
Meni je na primer odbojna zenska licnost koja je i na slikama dostupnija od nekih uzivo.
Ali to su ukusi.

Vidi Paula tajna je u reciprocitetu. Ako žena spava u sobi sa djecom ili u dnevnoj, gostinjskoj...jer zaboga muž hrče, prdi, češe se, otima pokrivač u snu i sto nekih razloga je loš start. Ako od nekog želiš da te voli, mazi, pazi i dobro hebe moraš pružiti to isto a ne izvaliti se ko hanuma i čekati da ti muškarac dođe u pohode i pohebe kao viking. Za dobar sex treba oboje da se trude a prvo i osnovno je da svog muškarca moraš tretirati kao takvog ako hoćeš da te i hebe tako. Kapiraš li me? Da obrazložim, većina žena bukvalno psihološki kastrira muškarca i onda očekuje dobar sex, e pa neće da može - evnuh ne hebe.

Postovanje prema tudjem stavu.
Sta ko voli to je druga tema.
Ne smatram da su romanticnije, umisljene...
Samo ne moze imati kome se prohte.
Meni je na primer odbojna zenska licnost koja je i na slikama dostupnija od nekih uzivo.
Ali to su ukusi.
Pa vidi, to "ne moze me imati svako" je po meni upravo taj stav. Ja sam roba, ali samo za probrane haha jbg..
Ja razlikujem seksualnu zenu koja se ne boji i da to ispolji od zene koja pozira seksualnoscu zarad neke soc hijerarhije. Velika je razlika i ne treba puno da se procita to.

Vidi ovako.
Ato cekati na pr da dodje do neke boljke pa se hvatati za slamku. Zasto ne onda na startu poligamija? I ona moze da se vidja sa nekim, eksperimentise seksualno, seks bre, potreba, ali i da dovodi seksi lutke drugoj strani.
Jer vidi. Taj stav, svako za sebe je problem. Na pr taj je zeli da laze da nije ozenjen. A 90 posto zena ce biti u fazonu, no no, ja ne ulazim u tenprice bla bla.
Ok, sta onda? Taj odnos ne nosi isti tezinu za obe strane?

Tema je zapravo dojebnik. Pa stavljam upozorenje za sve sklone da se skandalizuju 🤣, da mogu da je preskoče.

Dakle, muž i žena, partner i partnerka, ona u nekim godinama još želi sex, može želi hoće, ali on slabo. Da li je u pitanju što mu se na nju više ne diže ili generalno mu, da kažemo, nije više do toga.

Neki parovi reše da nađu tipa koji bi mogao da to radi, pri čemu je muž ili tu negde ili čak i ih gleda, a možda i učestvuje, tipa oralni sex dok ovaj drugi radi posao.

Zašto bi to bilo nešto loše, tj zar to nije mnogo bolje rešenje od toga da ona nađe nekoga njemu iza leđa?

Ima naravno i drugo rešenje, da joj on da dozvolu, tipa nađi, nemoj samo mene da obaveštavaš, ne želim da znam. I pazi koga nalaziš. Šta je bolje rešenje?
Najbolje je otići iz kuće i pozvati Brazzers.

Pa te sto si sam pomenuo. Visoko kotirane zene na seks trzistu (jbg, tako je) koje ne moze svako da ima, vec samo probrani hajduci.
Mislim da znam na sta mislis.
Vidi, ima zena koje izgledaju vrhunski ali nema tog novca koji moze da ih odvoji.
Imaju cenu ali cena nije u bilo kojoj moneti ili predmetu.
Mislim da ti fali malo prakse.
Ne zameri. Misljenje.

Mislim da znam na sta mislis.
Vidi, ima zena koje izgledaju vrhunski ali nema tog novca koji moze da ih odvoji.
Imaju cenu ali cena nije u bilo kojoj moneti ili predmetu.
Mislim da ti fali malo prakse.
Ne zameri. Misljenje.
Druze, ja imam prakse za 10 zivota prosecnog muskarca. Ja sam od onih koji su saletali zene jos od svoje 19-20-te rapidno, dok su drugari sedeli za sankom. Razumes? Nema tu sta da se zameri.
Postavio si taj primer zene, da, ima ih raznih, ali ima jedna cinjenica, zajednicka vecini tih zena.Nezdravo samopouzdanje i veoma socijalno pasivne. Ocekujem da mi pruzis kvalitet a ja nisam reciprocitetna. To formira licnost koja na duze staze nosi sa sobom posledice, kao i sve. To cak i vazi za vecinu, generalno...A to uslovljava kriterijume. Dakle mozes da je osvojis ali je pitanje koliko je ta osoba za tebe za vezu. Moze ona da bude nezna, ljubavna, divlja u krevetu, ali...read the above - lazan osecaj vrednosti.

Druze, ja imam prakse za 10 zivota prosecnog muskarca. Ja sam od onih koji su saletali zene jos od svoje 19-20-te rapidno, dok su drugari sedeli za sankom. Razumes? Nema tu sta da se zameri.
Postavio si taj primer zene, da, ima ih raznih, ali ima jedna cinjenica, zajednicka vecini tih zena.Nezdravo samopouzdanje i veoma socijalno pasivne. Ocekujem da mi pruzis kvalitet a ja nisam reciprocitetna. To formira licnost koja na duze staze nosi sa sobom posledice, kao i sve. To cak i vazi za vecinu, generalno...A to uslovljava kriterijume. Dakle mozes da je osvojis ali je pitanje koliko je ta osoba za tebe za vezu. Moze ona da bude nezna, ljubavna, divlja u krevetu, ali...read the above - lazan osecaj vrednosti.
Pametnice moja 😍

Druze, ozbiljno ti fali prakse. Ponovicu, nemoj me shvatiti pogresno.
Deo greske "visoko kotirane zene na seks trzistu".
Smatram da te zene ne spadaju u "seks trziste" kategoriju.
Smatram da su bas reciprotret.
O svom iskustvu ne zelim.
Ali mogu ovako.
Smatram da je drugacije.
Te na slici dostupnije nego neke uzivo, SNATRAM, te imaju cenu.
I obicno se ispostavi, da je cena niska, ali nikada dovoljna.
SVE STO SAM NAVEO JE SAMO MISLJENJE.

Back