- Poruka
- 131.380
jbg..vidi se da sam omatorioNe pricamo ti i ja tabe o istim primanjima![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jbg..vidi se da sam omatorioNe pricamo ti i ja tabe o istim primanjima![]()
E ovo zavisi od kvaliteta orgazmaja odavno to rekoh.. veci orgazam ti donese iznenadni veliki priliv novca nego djoka ili vagina![]()
Vidimjbg..vidi se da sam omatorio![]()
Sve ono što je bitno tom paru. Uvek je biran zdravstveni aspekt ali i diskrecijaOvo zatamnjeno mi je najzanimljivije ali ne razumem da li se odnosi na *zdravstveno-tehnicki* aspekt ispomoci (da nadje *ispomocnika* koji je mentalno i fizicki zdrav, atraktivan, solidan *ebac koji ce pruziti kvalitetnu uslugu) ili na *socijalno kulturoloski* aspekt ispomoci (da se *ispomocne* aktivnosti obavljaju diskretno i *sa stilom* da ne bi svet - komsiluk *svasta pricao* o nasoj, inace uzornoj, porodici)?![]()
sto si onemocala?I sad zelim a nemam mogucnosti
Zasto citam o seksu uopste?
zato uzmes jaje sa daljinskim i svrsis na javnom mestu..super fora..probao par puta..dama bila presrecna![]()
Ja sam prilicno liberalan za mnoge stvari ali ne bas toliko liberalan tako da niks paradajz za grupne aktivnosti,otvorene veze i te stvari...igrackice nekako deluju kao zanimljivija alternativa
ne..ne..nije to jaje na daljinski..
Nisamsto si onemocala?![]()
uf sad mi je laknulo, ja se zabrinuo..Nisam
Vec nisam trenutno u mogucnosti hahha
Nije mi tu
Šta je ?ne..ne..nije to jaje na daljinski..
Jesteuf sad mi je laknulo, ja se zabrinuo..
secam se da si imala neku intervenciju ali nisam ispratio..jel sve ok?
Pa s, ali nije pitanje privlačenja već lepog života. Sa nekim neko ima lep život generalno, paze se, maze, brinu jedno o drugom, imaju decu..idu na putovanja, praktično postanu najbolji prijatelji. Ne održava brak privlačnosti. A opet, taj segment nedostaje. Neki ljudi su pametni pa znaju kako to da prebrode, a ne da se razvodePa ok
Ali
Ja kad me vise neko seksualno ne privlaci
Ne privlaci me nikako
Kako to da objasnim jbg
cim hoces znaci da si opet kako treba
resenje je svingeraaaaajjPa s, ali nije pitanje privlačenja već lepog života. Sa nekim neko ima lep život generalno, paze se, maze, brinu jedno o drugom, imaju decu..idu na putovanja, praktično postanu najbolji prijatelji. Ne održava brak privlačnosti. A opet, taj segment nedostaje. Neki ljudi su pametni pa znaju kako to da prebrode, a ne da se razvode
A ovi koji se razvedu nisu pametni?Pa s, ali nije pitanje privlačenja već lepog života. Sa nekim neko ima lep život generalno, paze se, maze, brinu jedno o drugom, imaju decu..idu na putovanja, praktično postanu najbolji prijatelji. Ne održava brak privlačnosti. A opet, taj segment nedostaje. Neki ljudi su pametni pa znaju kako to da prebrode, a ne da se razvode
pa ne ostanes sam..nadjes druge zar ne?Razvede se zbog penisa pa ostaneš sam. Ili zbog pice
A ostati sam je lose?Razvede se zbog penisa pa ostaneš sam. Ili zbog pice
slobooodaaaaa da se kreses sa kim god hoces..A ostati sam je lose?![]()
Da svaka zena ovako prica.. Dje bi nam bio kraj...Žele da ih penis obradi, pre svega vaginalno, da ih istuca
Mislim da bi vise neku ovakvu igracku malo sam popraviooo
U Francuskoj je uobicajeno da postoji i jedno i drugo resenje (koje si navela), sa varijacima.Iz mog iskustva je da u mnogim brakovima dolazi do seksualne monotonije, koju obe strane pokusavaju resiti ljubavnikom/ljubavnicom, ili postaju swingeri. U braku gde postoji puno stariji suprug, koji je psihicki ili fizicki impotentan (u eri Viagre se tu moze pomoci, ali on ne zeli tu pomoc), dolazi do situacije gde on gleda suprugu koja ima seks sa nekim drugim, sa masurbacijom, ili bez nje.Redji je slucaj da i on ucestvuje.Druge varijante su da dva brata istovremeno imaju seks sa suprugom jednog od njih (porodicni trojac).Naravno postoji i varijanta dve sestre i supruga (zajedno, ili svak sestra posebno).Tema je zapravo dojebnik. Pa stavljam upozorenje za sve sklone da se skandalizuju, da mogu da je preskoče.
Dakle, muž i žena, partner i partnerka, ona u nekim godinama još želi sex, može želi hoće, ali on slabo. Da li je u pitanju što mu se na nju više ne diže ili generalno mu, da kažemo, nije više do toga.
Neki parovi reše da nađu tipa koji bi mogao da to radi, pri čemu je muž ili tu negde ili čak i ih gleda, a možda i učestvuje, tipa oralni sex dok ovaj drugi radi posao.
Zašto bi to bilo nešto loše, tj zar to nije mnogo bolje rešenje od toga da ona nađe nekoga njemu iza leđa?
Ima naravno i drugo rešenje, da joj on da dozvolu, tipa nađi, nemoj samo mene da obaveštavaš, ne želim da znam. I pazi koga nalaziš. Šta je bolje rešenje?
stigo i filozofDa svaka zena ovako prica.. Dje bi nam bio kraj...