Ispomoć

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ono sto smatram u danasnjem sistemu vrednosti treba pronaci sebe, znati ko si.
Ostalima ne verovati.
Pa sigurno da treba imati integritet. Ok, treba imati sposobnost za poverenje, ali mislim da je bitno da ako ulazis u monogamiju, budi siguran da je to tcoj izbor, a ne nemam izbora pa ajd, za bolje i nisam. Jer tada tu pocinju da izlaze duhovi ispod kreveta kasnije.
Tu i jeste faktor generalno ta dejting scena. I nju treba imati u vidu. Jbg, zna se, za vecinu muskaraca doci do seksa jenplod truda i cimanja, dok vecina zena moze samo da navuce suknjicu, provokativnije, izadje, nasmeje se i eto..
Al sve ima svoju cenu.

I sta onda? Sutra, kada budes bio ispijen sa samopouzdanjem, socijalni zivot 0 zbog braka, obaveza i td..trpeo si se godinama s njom zbog njenih faza, menopauza, psiho momenata, pa ne moze ona tek tako seks, moraju da se poklope fakori razni i tako posle svog tog javasluka uz pokrilje da seks nije bitan vec ljubav, tebi vise tuki ni ne radi, a ona se seti da bi da se provodi. I kao: e bejbe, mogli bi malo poigamija, svingeraj i td.. A do tada bi ti glavu pojela da samo pomenes tu ideju.
Svingeraj? Haha, sedi tu i cekaj. Jesi li odradila porodicne obaveze?

Pa sigurno da treba imati integritet. Ok, treba imati sposobnost za poverenje, ali mislim da je bitno da ako ulazis u monogamiju, budi siguran da je to tcoj izbor, a ne nemam izbora pa ajd, za bolje i nisam. Jer tada tu pocinju da izlaze duhovi ispod kreveta kasnije.
Tu i jeste faktor generalno ta dejting scena. I nju treba imati u vidu. Jbg, zna se, za vecinu muskaraca doci do seksa jenplod truda i cimanja, dok vecina zena moze samo da navuce suknjicu, provokativnije, izadje, nasmeje se i eto..
Al sve ima svoju cenu.
Kada bi ziveli u idealnom svetu mozda.
Lakse je mislim zenama ali smatram samo onima koje nemaju kriterijume.

Pa ok
Ali
Ja kad me vise neko seksualno ne privlaci
Ne privlaci me nikako
Kako to da objasnim jbg
Uf Bokice , ova osobina može da te kasnije skupo košta u životu
Pazi to je neminovnost da seksalna osećanja vremenom utihnu prema dugogodišnjem partneru .
nećeš valjda posle dugo godina strasti, razumevanja i razmene zadovoljstva zbog toga eliminisati dugogodišnjeg partnera
Sve je to izvodljivo dok si mlad
Šta ćeš recimo u 50. oj ??? Da se razvodiš zbog toga
Pa i sad dok si puna života , strasti i snage pa imaš nekada probleme što si sama ( za svaki je pohvali kako stižeš sve . Posao, deca, treninzi i sve te obaveze žene )
E sad zamisli sebe posle 50 te jer si se zasitila partnera koji ti u svemu odgovara , ali nije više u stanju da te ostavi bez daha u sexu i zamuti ti pogled ! Da li bi se razvela zbog toga ?
Neke druge vrednost su tada na ceni , kao i zadovoljstva

Uf Bokice , ova osobina može da te kasnije skupo košta u životu
Pazi to je neminovnost da seksalna osećanja vremenom utihnu prema dugogodišnjem partneru .
nećeš valjda posle dugo godina strasti, razumevanja i razmene zadovoljstva zbog toga eliminisati dugogodišnjeg partnera
Sve je to izvodljivo dok si mlad
Šta ćeš recimo u 50. oj ??? Da se razvodiš zbog toga
Pa i sad dok si puna života , strasti i snage pa imaš nekada probleme što si sama ( za svaki je pohvali kako stižeš sve . Posao, deca, treninzi i sve te obaveze žene )
E sad zamisli sebe posle 50 te jer si se zasitila partnera koji ti u svemu odgovara , ali nije više u stanju da te ostavi bez daha u sexu i zamutu ti pogled ! da li bi se razvela zbog toga ?
Neke druge vrednost su tada na ceni , kao i zadovoljstva
Znam
Zato i rekoh da sebe ne izuzimam
Ja imam svoje male poremecaje
I radim na tome
Trudim se ☺️

Zaboravljate jednu i najbitniju stvar, partneri ako su dugo godina zajedno i stare zajedno. Znači taj libido opada skoro istim tempom za oboje. Drugo, ne uzimajte za ozbiljno ventiliranje žena koje drugaricama pričaju priče jer koliko sam shvatila tema je na osnovu toga i postavljena. Ko sreću u braku i životu mjeri svršovima e taj nikad neće ni biti sretan jer je sreća duhovno stanje a ne koliko duboko je prodžaran vaginalni otvor. Neko nije stvoren da bude u braku i što prije sebi to prizna to bolje.

Zaboravljate jednu i najbitniju stvar, partneri ako su dugo godina zajedno i stare zajedno. Znači taj libido opada skoro istim tempom za oboje. Drugo, ne uzimajte za ozbiljno ventiliranje žena koje drugaricama pričaju priče jer koliko sam shvatila tema je na osnovu toga i postavljena. Ko sreću u braku i životu mjeri svršovima e taj nikad neće ni biti sretan jer je sreća duhovno stanje a ne koliko duboko je prodžaran vaginalni otvor. Neko nije stvoren da bude u braku i što prije sebi to prizna to bolje.
Gospodjetina. z:dm5:

Back