Emilia Marty
Veoma poznat
- Poruka
- 14.097
Sta je u tom slucaju supruznik?!
Okovratnik.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je u tom slucaju supruznik?!
Okovratnik.![]()
Pa sigurno da treba imati integritet. Ok, treba imati sposobnost za poverenje, ali mislim da je bitno da ako ulazis u monogamiju, budi siguran da je to tcoj izbor, a ne nemam izbora pa ajd, za bolje i nisam. Jer tada tu pocinju da izlaze duhovi ispod kreveta kasnije.Ono sto smatram u danasnjem sistemu vrednosti treba pronaci sebe, znati ko si.
Ostalima ne verovati.
Kada bi ziveli u idealnom svetu mozda.Pa sigurno da treba imati integritet. Ok, treba imati sposobnost za poverenje, ali mislim da je bitno da ako ulazis u monogamiju, budi siguran da je to tcoj izbor, a ne nemam izbora pa ajd, za bolje i nisam. Jer tada tu pocinju da izlaze duhovi ispod kreveta kasnije.
Tu i jeste faktor generalno ta dejting scena. I nju treba imati u vidu. Jbg, zna se, za vecinu muskaraca doci do seksa jenplod truda i cimanja, dok vecina zena moze samo da navuce suknjicu, provokativnije, izadje, nasmeje se i eto..
Al sve ima svoju cenu.
Uf Bokice , ova osobina može da te kasnije skupo košta u životuPa ok
Ali
Ja kad me vise neko seksualno ne privlaci
Ne privlaci me nikako
Kako to da objasnim jbg
Nije mili. Tebi je to lako, jer si zenska privlacna, za muskarce je druga prica. Ok za neki manji broj, ultra giga frajere da. Al to ti je nekih 0.1 posto.Do seksa se nikada lakse nije dolazilo
Za to ne treba specijalan trud
Pa to je i problem muskarcima, zene pocele da se hjebu slobodnoDo seksa se nikada lakse nije dolazilo
Za to ne treba specijalan trud
Zavisi koje kriterijume?Kada bi ziveli u idealnom svetu mozda.
Lakse je mislim zenama ali smatram samo onima koje nemaju kriterijume.
Zasto smatras da je muskarcima problem?Pa to je i problem muskarcima, zene pocele da se hjebu slobodno
ZnamUf Bokice , ova osobina može da te kasnije skupo košta u životu
Pazi to je neminovnost da seksalna osećanja vremenom utihnu prema dugogodišnjem partneru .
nećeš valjda posle dugo godina strasti, razumevanja i razmene zadovoljstva zbog toga eliminisati dugogodišnjeg partnera
Sve je to izvodljivo dok si mlad
Šta ćeš recimo u 50. oj ??? Da se razvodiš zbog toga
Pa i sad dok si puna života , strasti i snage pa imaš nekada probleme što si sama ( za svaki je pohvali kako stižeš sve . Posao, deca, treninzi i sve te obaveze žene )
E sad zamisli sebe posle 50 te jer si se zasitila partnera koji ti u svemu odgovara , ali nije više u stanju da te ostavi bez daha u sexu i zamutu ti pogled ! da li bi se razvela zbog toga ?
Neke druge vrednost su tada na ceni , kao i zadovoljstva
Smatram da postoje zene koje lagano ne mozes imati. Izgledaju kako si opisao i tako se oblace ali nema bato ne da. Mukica...Zavisi koje kriterijume?
Pricam o normalnim kriterijumima. Dakle psiholoski zdrav partner/ka. Ok niko nije savrsen, ali.. Koliko zelimo da otvorimo istinu. Ili cutimo i igramo igru. Jbg..
Ne pricam o nekoj instagramki koja dejtuje iskljucivo lezaj za suncanje na palubi, vec o proseku. Svakidasnjici.Smatram da postoje zene koje lagano ne mozes imati. Izgledaju kako si opisao i tako se oblace ali nema bato ne da. Mukica...
Svi imamo mana.Ne pricam o nekoj instagramki koja dejtuje iskljucivo lezaj za suncanje na palubi, vec o proseku. Svakidasnjici.
A i ta, uveravam te, ima mana.
Kakvo ponasanje mislis?Ma treba pomoci tim zenama da se ne pate,greh je.A i primeti se to po ponasanju.![]()
Ok, onda pricas iz licnog iskustva ili objektivno?Svi imamo mana.
Nisam ni ja mislio na insta curice, zene.
Smatram da i nemaju mreze.
Ma nekako drugacije hoda,drugacije gleda,razgovara sa ljudima,sva je nekako vrckasta...Bas se primeti.Ponasa se kao klinka.Vidi se to.Kakvo ponasanje mislis?
Recimo iskustva, tako nesto.Ok, onda pricas iz licnog iskustva ili objektivno?
Pa inceli i nova puritanska ideologija da muskarci treba da se cuvaju za brak je rezultat togaZasto smatras da je muskarcima problem?
Ma nekako drugacije hoda,drugacije gleda,razgovara sa ljudima,sva je nekako vrckasta...Bas se primeti.Ponasa se kao klinka.Vidi se to.
Moguce.Pa inceli i nova puritanska ideologija da muskarci treba da se cuvaju za brak je rezultat toga
Gospodjetina.Zaboravljate jednu i najbitniju stvar, partneri ako su dugo godina zajedno i stare zajedno. Znači taj libido opada skoro istim tempom za oboje. Drugo, ne uzimajte za ozbiljno ventiliranje žena koje drugaricama pričaju priče jer koliko sam shvatila tema je na osnovu toga i postavljena. Ko sreću u braku i životu mjeri svršovima e taj nikad neće ni biti sretan jer je sreća duhovno stanje a ne koliko duboko je prodžaran vaginalni otvor. Neko nije stvoren da bude u braku i što prije sebi to prizna to bolje.