gojenje ima veze i sa televizorom

manje se pojede ako je ugašen tv, zar ne?
Tacno .....moj rekord niko osim mojih ne veruje....
film Dangerous_Liaisons
Film traje dugo , bilo neko letnje vreme...veliki sto postavljen, gosti se cekaju , cini mi se neka slava ili letnja varijanta slave, mozda bas Nikola...ja veseo vidim spremno u dve velike vangle lepo naseckanog (ovo lepo je kljucno) kupusa sirce salata, znaci ima preko 4kg salate, jelo glavno punjene paprike, prilog sir u filijama, tu je jos jedna vangla salata zelena salata, 3 hleba u kesi...
Film se svideo i ostalima i hajde da odgledaju film...sto je cudo sto im se svideo...ajd meni , ali oni su trange frange za filmove...
I ja sedeo za stolom, i majka kaze jedi ti i gledaj istovremeno , posle ce oni...Zanimljiv film, jedes i gledas i jedes i gledas, i mesas ukuse i dodajes ako fali jedan ukus.
I na kraju nije nista ostalo na stolu, ama bas nista....najteze je poverovati , punjene paprike velike, 2 ili 3 su dosta da se zasitis, a bilo ih je 18 u serpi , ogromna serpa....2,5kg sira...sva tri hleba, sve salate, ako se racuna a racunali su , bilo je preko 12kg hrane koje nema......i sad ocekuju da cu jedva da ustanem, kao ono kad pojedes pet punjenih paprika ili 5 palacinki.....a ja ne...ne osecas nista osim da je normalno popunjen stomak...
Kao da nisam ja jeo...tako da...pamet u glavu...napupcenost stomaka nije test koliko ste pojeli...
Inace ne samo sto nije zdravo nego kazu da su ratnici umirali ako bi se prejeli posle marsa preko Albanije kad su spaseni i ponudjeni hranom...
Niko ne veruje, ja ne verujem, ali znam sta sam radio i video sam praznu serpu, i prazne vangle za salatu i prazne tanjire sa naslaganim filijama, ali moji to znaju, jer niko nije bio za stolom a pitali su jel mi dobro i racunali koliko je hrane nestalo za rucak....jer se rucak ponovo pravio...
Nije se cesto desavalo , nisam ja neki jeshan na slavama i proslavama, nisam ni ovako , ali tad se desilo...kako ne znam, a da stanje pre i stanje posle dokazuje 12kg u zeludac koji sigurno ne moze da primi 12kg, ne znam...nema argumenata osim tog iskustva sto nije lazirano