Iseljenička viza za Ameriku I-130

Pozdrav svima, vidim da ste veoma upućeni u probleme iseljenickih i130 viza,uskoro će 5 meseci od kad sam poslao papire za suprugu koja je još uvek u CG i čekamo odgovor,na njihovom sajtu nema nikakvih promena,u pitanju je Texas viza centar, znam da je sezona godišnjih i da treba strpljenja,pre neki dan joj je istekla turistička viza pa me zanima ima li smisla i da li utiče na slučaj ako traži opet turističku u međuvremenu... Hvala unapred

Pozdrav gospodine Mika, ja imam pitanje sto se tice dokumenata..da li se sve prevodi od dokumenata koje smo sakupili, zato sto pise da sva dokumenta koja nisu napisana na engleskom ili na sluzbenom jeziku zemlje u kojoj podnosimo zahtev za vizu, moraju biti prevedena..a citala sam ovde da su ljudi prevodili, pa me to sad buni.

Mika,danas smo obavili razgovor u ambasadi. Razgovor je prosao super,viza nam je odobrena. Zelim da ti se zahvalim na brojnim savjetima, koji su nam bili od velike pomoci. Svima koji cekaju na vizu zelim mnogo srece. ..
Mi jos cekamo ....mjesec Dana kako smo poslali dokumente ... Jos nema odgovora.Koliko ste vi cekali za intervju .Hvala I sretno vam .

Za intervju da nam zakazu cekali samo skoro dva mjeseca. Nas je uhvatila sezona godisnjih odmora. Strpite se jos malo,necete dugo cekati. Zelim Vam puno srece I da sto pre zavrsite. Sto Mika ,jednom rece ,dok se sve ne zavrsi vlada nervoza,a onda nastupa panika. Sve je bio,u pravu. Jos jednom veliki pozdrav za Miku..I veliko HVALA.
A tek sto cete se usreciti, kada stignete u USA, :)
Treba vam gomila para i dobro znanje englisha, da krenete sa poslom.
Ne znam u koji grad se doseljavate, preporucujem vam Seattle WA, ( Pacivic),ima tri jake kompany: Amazon Boing, Microsoft.
Ili mozda u Denver CO, suva klima, ali ima uvek posla.
Chicago je big shit.

Mika,danas smo obavili razgovor u ambasadi. Razgovor je prosao super,viza nam je odobrena. Zelim da ti se zahvalim na brojnim savjetima, koji su nam bili od velike pomoci. Svima koji cekaju na vizu zelim mnogo srece. ..
Poštovana Desanka,

Pošto nas sve intersuje od samog ulaska u ambasadu do konkretno postavljenih pitanja,bili bi Vam vjecito zahvalni ako nam mozete opisati te detalje.

Lp

Sto se tice razgovora sa osobljem ambasade,imam sve rijeci hvale. Izuzetno prijatni ljudi. Na samom ulasku ,prolazite kroz klasican pregled. Osobljem Vas poslije pregleda dovodi u ambasadu. Tamo dobija te broj. Sluzbenik Vas poziva na salter,gdje Vam uzima orginal dokumenta koja oni pregledaju,dok Vi sedite I cekate. Zatim ,Vas pozovu da ostaviti otisle I polazete zakletvu. Onda sljedI kratak razgovor sa konzulom ,kod koga idete,sta bih tamo radili. To je to..Izuzetno srdacni I prijatni ljudi.Vrati Vam Vasa dokumenta, a pasose vizirane poslije pad dana preuzmete u Dhl sluzbi koju ste registovali pre razgovora.

Za intervju da nam zakazu cekali samo skoro dva mjeseca. Nas je uhvatila sezona godisnjih odmora. Strpite se jos malo,necete dugo cekati. Zelim Vam puno srece I da sto pre zavrsite. Sto Mika ,jednom rece ,dok se sve ne zavrsi vlada nervoza,a onda nastupa panika. Sve je bio,u pravu. Jos jednom veliki pozdrav za Miku..I veliko HVALA.
Hvala vam ...u kojoj ste ambasadi imali intervju ?

Pozdrav Mika, naime NVC nam je juce poslao poruku kako nam je promenjen status iz current u F41..i poslali su nam poruku tamo na nasoj stranici da oni ne mogu da pregledaju dokumente jos uvek, dok mi ne zavrsimo sve. Ja sam to svakako znala, ostala su neka jos finansijska dokumenta..pa me zanima da li mozda znate u cemu je rec, posto su nam promenili status a nije jos sve gotovo...i da li je neko mozda imao takvo iskustvo?
Srdacan pozdrav :)

Pozdrav Mika, naime NVC nam je juce poslao poruku kako nam je promenjen status iz current u F41..i poslali su nam poruku tamo na nasoj stranici da oni ne mogu da pregledaju dokumente jos uvek, dok mi ne zavrsimo sve. Ja sam to svakako znala, ostala su neka jos finansijska dokumenta..pa me zanima da li mozda znate u cemu je rec, posto su nam promenili status a nije jos sve gotovo...i da li je neko mozda imao takvo iskustvo?
Srdacan pozdrav :)
Ono sto ja znam je da je F41 kod koji oznacava klasu imigrantske vize. To je prakticno F4 a 1 znaci da ce to biti vas prvi ulazak u tom statusu. Fininsijski dokumenti su vazni, jer njima sponzor dokazuje materijalnu sposobnost da izdrzava i vas i svoju porodicu. Sta navedena promena znaci u vasem slucaju, nije mi poznato, procedure se stalno koriguju. Najbolje je da pojasnjenje da neko ko je skoro prosao celi proces.

Back