Desanka Sesto Radjenovic
Početnik
- Poruka
- 24
Mi smo cekali nekih dvadeset dana...dobili e mail da su dokumenta uredu..hvala...
I Vama takodjer mnogo srece zelim..
I Vama takodjer mnogo srece zelim..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos malo strpljenja, sezona je godisnjih odmora.Mika jos uvek nema poziva ,za intervju..proslo je mjesec I po,kaki smo dobili email da je sve ok..datum nam je bio curent jos u martu.
Pozdrav..
Sretno..Mika,danas smo obavili razgovor u ambasadi. Razgovor je prosao super,viza nam je odobrena. Zelim da ti se zahvalim na brojnim savjetima, koji su nam bili od velike pomoci. Svima koji cekaju na vizu zelim mnogo srece. ..
Mi jos cekamo ....mjesec Dana kako smo poslali dokumente ... Jos nema odgovora.Koliko ste vi cekali za intervju .Hvala I sretno vam .Mika,danas smo obavili razgovor u ambasadi. Razgovor je prosao super,viza nam je odobrena. Zelim da ti se zahvalim na brojnim savjetima, koji su nam bili od velike pomoci. Svima koji cekaju na vizu zelim mnogo srece. ..
Ko ceka, taj i doceka,Mi jos cekamo ....mjesec Dana kako smo poslali dokumente ... Jos nema odgovora.Koliko ste vi cekali za intervju .Hvala I sretno vam .
Hvala, I Vama takodjer mnogo srece. .Sretno..
A tek sto cete se usreciti, kada stignete u USA,Za intervju da nam zakazu cekali samo skoro dva mjeseca. Nas je uhvatila sezona godisnjih odmora. Strpite se jos malo,necete dugo cekati. Zelim Vam puno srece I da sto pre zavrsite. Sto Mika ,jednom rece ,dok se sve ne zavrsi vlada nervoza,a onda nastupa panika. Sve je bio,u pravu. Jos jednom veliki pozdrav za Miku..I veliko HVALA.
Poštovana Desanka,Mika,danas smo obavili razgovor u ambasadi. Razgovor je prosao super,viza nam je odobrena. Zelim da ti se zahvalim na brojnim savjetima, koji su nam bili od velike pomoci. Svima koji cekaju na vizu zelim mnogo srece. ..
Jun,2005Sretno..
Hvala vam ...u kojoj ste ambasadi imali intervju ?Za intervju da nam zakazu cekali samo skoro dva mjeseca. Nas je uhvatila sezona godisnjih odmora. Strpite se jos malo,necete dugo cekati. Zelim Vam puno srece I da sto pre zavrsite. Sto Mika ,jednom rece ,dok se sve ne zavrsi vlada nervoza,a onda nastupa panika. Sve je bio,u pravu. Jos jednom veliki pozdrav za Miku..I veliko HVALA.
Mika,danas smo obavili razgovor u ambasadi. Razgovor je prosao super,viza nam je odobrena. Zelim da ti se zahvalim na brojnim savjetima, koji su nam bili od velike pomoci. Svima koji cekaju na vizu zelim mnogo srece. ..
Ono sto ja znam je da je F41 kod koji oznacava klasu imigrantske vize. To je prakticno F4 a 1 znaci da ce to biti vas prvi ulazak u tom statusu. Fininsijski dokumenti su vazni, jer njima sponzor dokazuje materijalnu sposobnost da izdrzava i vas i svoju porodicu. Sta navedena promena znaci u vasem slucaju, nije mi poznato, procedure se stalno koriguju. Najbolje je da pojasnjenje da neko ko je skoro prosao celi proces.Pozdrav Mika, naime NVC nam je juce poslao poruku kako nam je promenjen status iz current u F41..i poslali su nam poruku tamo na nasoj stranici da oni ne mogu da pregledaju dokumente jos uvek, dok mi ne zavrsimo sve. Ja sam to svakako znala, ostala su neka jos finansijska dokumenta..pa me zanima da li mozda znate u cemu je rec, posto su nam promenili status a nije jos sve gotovo...i da li je neko mozda imao takvo iskustvo?
Srdacan pozdrav![]()