Možda da pitamo gos.Desanku.Molio bih nekoga ko je u skorije vreme prosao kroz proces da odgovori na ovo pitanje.
Hvala!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda da pitamo gos.Desanku.Molio bih nekoga ko je u skorije vreme prosao kroz proces da odgovori na ovo pitanje.
Poštovani Mika i gospodo,
Moj PD je 14 MAY 2007 a u Oktobarskom Bulletin sam onda pod B za pripremu papirologije,šta mislite po Vama kada bih mogao da dobijem pismo dobrodošlice ili bilo koju info.
Hvala !!
Ne treba nista da povezujes, vec pozovi, ako su ti dali broj.Treba mi informacija naš datum se pojavio u donjoj koloni mart 2008 , u pitnju je spajanje porodice F3 , šta dalje da li zovemo ili samo čekamo . Pročitao sam da se spominje NVC i broj telefona pozivanje itd. ali ja ne mogu ništa da povežem .
Hvala na informaciji
Molim pomoc, prodje 13 godina i u septembru je stiglo pismo.Uglavnom mi je jasno sve ali imam problem.Cerka je student medicine i 4 ta je godina.Nema smisla da dize ruke od fakulteta a isto tako i da odustane od odlaska.Moje pitanje je - koliko vremena mora da bude u USA ,da pokusamo naci nacin da nastavi studije .Totalno sam sludjena od svega,prosao je mjesec ,nista jos nisam poslala
Daklem crna komedija, muzu se ne ide, a ona bi da se razvodi, jer njoj se ide,Hvala Mika ,Ona sad ima 22,cekali smo 2 g.ulazak u proces,tako da imamo jos 10 mjeseci po nekom mom grubom racunu.Imam jos jedno pitanje-bivsi muz je na listi,njemu se prosto ne ide ,a nismo formalno razvedeni -da li bi to bio problem ?.Ili moram i to da obavim
Razveli smo se sami prije 8 godina i nije da mi se ide ali moram ...vjeruj nije smijesno uopste,samo mi glupo da detaljisem ,a napisala sam -bivsiDaklem crna komedija, muzu se ne ide, a ona bi da se razvodi, jer njoj se ide,![]()
Hvala Mika ,Ona sad ima 22,cekali smo 2 g.ulazak u proces,tako da imamo jos 10 mjeseci po nekom mom grubom racunu.Imam jos jedno pitanje-bivsi muz je na listi,njemu se prosto ne ide ,a nismo formalno razvedeni -da li bi to bio problem ?.Ili moram i to da obavim
Koliko razumem, ti i muz ne zivite zajedno, sta te sprecava da se zvanicno i razvedes.Razveli smo se sami prije 8 godina i nije da mi se ide ali moram ...vjeruj nije smijesno uopste,samo mi glupo da detaljisem ,a napisala sam -bivsi
Nije mi bilo bitno ,a mrzilo me da se cimam oko toga i jos da trosim novac na papir koji mi nista ne znaci .Ali sad cu i to rijesiti za svaki slucaj. Engish-ne znam ga ali naucila sam u zivotu svasta pa cu i toKoliko razumem, ti i muz ne zivite zajedno, sta te sprecava da se zvanicno i razvedes.
Izvinjavam sto pitam, ako ne zadirem u intimnost.
English je vrlo bitan, i zavisi u kojoj drzavi se zeli ziveti.
Sve mi je jasno.Nije mi bilo bitno ,a mrzilo me da se cimam oko toga i jos da trosim novac na papir koji mi nista ne znaci .Ali sad cu i to rijesiti za svaki slucaj. Engish-ne znam ga ali naucila sam u zivotu svasta pa cu i to![]()
Poštovani Mika,
Stiglo mi je pismo dobrodošlice,intersuje me samo kad budem vadio papire jer sad tek počinje plaćanje taksi i izbor agenta.
Nas je četvero pa me interesuje:
1. jeli za sve idu rodni listovi,
2.potvde o ne kaznjavanju iz mupa i ne vođenju krivicnog postupka od suda idu i za mene i gospođu
Pozdrav svim clanovima pratio sam sve i ja ocekavim pismo dobro doslice,zanima me nakon toga koliko ce potrajati od pisma i prikupljene dokumentacije Samilusa iz kojeg ste vi gradaPoštovani Mika,
Stiglo mi je pismo dobrodošlice,intersuje me samo kad budem vadio papire jer sad tek počinje plaćanje taksi i izbor agenta.
Nas je četvero pa me interesuje:
1. jeli za sve idu rodni listovi,
2.potvde o ne kaznjavanju iz mupa i ne vođenju krivicnog postupka od suda idu i za mene i gospođu
A sta ce njemu potvrda da je sluzio vojni rok, kada je to sada na dobrovoljnoj bazi,Rodni list za svakog aplikanta. Izvodi iz kaznene evidnecije za starije od 16 godina. Za tebe jos i potvrda o sluzenju vojnog roka. IRS transkripti za vase sponzore. Dokumenta pocnite odmah da vadite, njihovo vazenje je godinu dana od datuma izdavanja.
A sta ce njemu potvrda da je sluzio vojni rok, kada je to sada na dobrovoljnoj bazi,![]()