- Poruka
- 6.102
Eво кад почиње продаја iPhone 13 у Србији. Значи страшно као да смо земља трећег света.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
44h sa baterijom od 1700mah ?Pogledajte prilog 1026524
Ovde cu postovati fotke koliko iPhone moze da radi bez gasenja i bez ikakvog ciscenja kesa ,junk fajlova ,logova …
Opet da napomenem IOS nema ugradjeno tako nesto da se to rucno radi niti ja koristim bilo kakve cleanere.
To nije SOT ,znaci telefon nije uopste gasen i ne spamuj temu .44h sa baterijom od 1700mah ?
Nije ti to nikakav uptime , androidi rade i po mesec dana opusteno.
Napisao sa uptime , kakav crni sot.To nije SOT ,znaci telefon nije uopste gasen i ne spamuj temu .
Boot time bez ikakvog ciscenja bilo cega ,eto ni history necu da cistim iz browsera.Napisao sa uptime , kakav crni sot.
I po cemu spamujem temu ? lol
Pa i treba tako da radiBoot time bez ikakvog ciscenja bilo cega ,eto ni history necu da cistim iz browsera.
Ja sam ga iz zezanja mesec dana i pre drzao bez gasenja ,nego sam morao karticu da vadim .Pa i treba tako da radi![]()
Ni istoriju ni keš, ne treba dirati. Ako se briše, naročito keš onda se troši više neta i usporava učitavanje strane jer slike treba nanovo da se skinu.,eto ni history necu da cistim iz browsera.
A verovatno ni aplikacije ne ažurirašNi istoriju ni keš, ne treba dirati. Ako se briše, naročito keš onda se troši više neta i usporava učitavanje strane jer slike treba nanovo da se skinu.
???A verovatno ni aplikacije ne ažuriraš![]()
PA imas one guru-e koji gase update za sistem i aplikacije , boje se da im neko ne pokvari veselje
Pa,.nema baš nikakve veze tvoja primedba i moj komentar na brisanje history I cache.PA imas one guru-e koji gase update za sistem i aplikacije , boje se da im neko ne pokvari veselje![]()
Kako nema, ljudi ne vole da održavaju i da isprate svaki update..Pa,.nema baš nikakve veze tvoja primedba i moj komentar na brisanje history I cache.
A jbg, šta ko voli je van teme.Kako nema, ljudi ne vole da održavaju i da isprate svaki update..
A ti misliš da prosečan Apple korisnik zna da obriše cache od neke app?A jbg, šta ko voli je van teme.
To ne zna ni prosečan korisnik androida,ako ćemo pravo.A ti misliš da prosečan Apple korisnik zna da obriše cache od neke app?
Pa zvono ne znaju da promene a ne nešto drugo lol
A znas vrlo dobro o cemu pisem , na ios-u nisi mogao custom melodiju da stavis pa se nisu zamarali ni da menjaju standardneTo ne zna ni prosečan korisnik androida,ako ćemo pravo.
Nema brisanja kesa kako ne razumete ,to nije android.A ti misliš da prosečan Apple korisnik zna da obriše cache od neke app?
Pa zvono ne znaju da promene a ne nešto drugo lol
Ne usporava nista ,sve normalno radi .Ni istoriju ni keš, ne treba dirati. Ako se briše, naročito keš onda se troši više neta i usporava učitavanje strane jer slike treba nanovo da se skinu.
A sta radi onda opcija Offload App ?Nema brisanja kesa kako ne razumete ,to nije android.
Kesira ali nema nikakvog rucnog brisanja,nikad to u zivotu nisam koristio.A sta radi onda opcija Offload App ?
Svaka aplikacija kesira podatke na svakom sistemu.
Malopre si napisao da nema brisanja kesa ?!Kesira ali nema nikakvog rucnog brisanja,nikad to u zivotu nisam koristio.
Nema nikakvog rucnog brisanja kesa ,sistem sam optimizuje sta i kako treba ,prosta stvar.Korisnik IOS uopste ne razmislja o tome.Malo pre si napisao da nema brisanja kesa ?!
Ima ili nema ?
Ali ipak ima opciju to da uradi sam korisnik?Nema nikakvog rucnog brisanja kesa ,sistem sam optimizuje sta i kako treba ,prosta stvar.Korisnik IOS uopste ne razmislja o tome.