- Poruka
- 5.947
Ti znas da li je pouzdan ,pa ti nisi ni uzeo u ruke iPhone meni nesto pricas!
Па сви се жале на њега. Не морам ја да просипам причу кад људи знају о чему причам.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti znas da li je pouzdan ,pa ti nisi ni uzeo u ruke iPhone meni nesto pricas!
A koji to svi ,evo ja koristim i apsolutno nikakvih problema …Па сви се жале на њега. Не морам ја да просипам причу кад људи знају о чему причам.
Update sistema ili nekog programa?Danas sam radila softwer update na telefonu a nisam nista bekapirala pre toga. I sada vidim obrisani mi svi zvucni snimci. Postoji li nacin da ih vratim.. mnogo mi znace i moram da ih vratim. Gledala sam na YT kao povezem mob i laptop, instaliram D-back pa sa tim programom vratim sve sto je bilo na mobu a nema ga vise.
Zna li neko sta da radim?
Softvera da i ok je sada. Vratilo se sveA koji to svi ,evo ja koristim i apsolutno nikakvih problema …
Update sistema ili nekog programa?
Uradis reset samo …mada ja to nikada nisam radio posle update.Softvera da i ok je sada. Vratilo se sveposle par sati od kako se upalio mob.
Je li Jelena jel imas problema sa lightning konektorom kada punis telefon?Softvera da i ok je sada. Vratilo se sveposle par sati od kako se upalio mob.
Ma nista nisam uradila, vazno audio snimci su tu i prvim prilikom kad sam slobodna uradicu back up, ne rizikujem vise.Uradis reset samo …mada ja to nikada nisam radio posle update.
Sta je to?Je li Jelena jel imas problema sa lightning konektorom kada punis telefon?
Pa jel koristis iPhoneMa nista nisam uradila, vazno audio snimci su tu i prvim prilikom kad sam slobodna uradicu back up, ne rizikujem vise.
Sta je to?![]()
Pa da, a sta je lighting konektor?Pa jel koristis iPhone![]()
Tako se zove taj ulaz lightning,a ovaj Jackson kaze da se kvari a u zivotu nije koristio .Pa da, a sta je lighting konektor?
Jos dok je Jobs bio ziv .4s je pušten u prodaju 2011.
On sam ne vredi toliko.Očišćen zvučnik i taster u ajfon servisu plaćeno 4000 din i sada se pristojno čuje. Ajfon 4s.
Nikome ne preporucujem da koristi tu "aplikaciju".Facebookov interfejs tamnog režima nestaje za korisnike iOS
https://pcpress.rs/facebookov-interfejs-tamnog-rezima-nestaje-za-korisnike-ios/
Reci to mojoj ženiOn sam ne vredi toliko.