DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.058
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa evo ovaj Caviar koncept ako bi usvojili super bi bilo i dimenzije nisu lose ,nego tezina i cenaDa, u pravu sii ne može, šteta...
Izvini ti si izbacio prvo iPad mini 2 to je bas star model2019, po čemu bi bio prestar a ti furaš fon od pre 6 godina?ovo je već lepa dijagonala i za surf i kad treba navigacija...
https://www.gsmarena.com/apple_ipad_mini_(2019)-9637.php
Ovo deluje zanimljivo ali kao da je neka manja dijagonala u pitanju. Na ovoj slici se to bolje može uočiti
Isto kao Samsung ,Apple treba da napravi nesto drugacije ,svoje ..Think different zato sam izbacio CaviarOvo deluje zanimljivo ali kao da je neka manja dijagonala u pitanju. Na ovoj slici se to bolje može uočiti
Pogledajte prilog 1000067
A kavijar tj rusko iživljavanje za njihove tajkune, bolje da ne uzimamo i obzir.![]()
Jos ti fali da ubacis jabuku u AvatarAuh prosto pozelis da ga imas![]()
Ma jok, necu da reklamiram AppleJos ti fali da ubacis jabuku u Avatarmada mi pingvin bio simpatican
Ma ubacis neku sa crvimaMa jok, necu da reklamiram Apple![]()
Hehe.Ma ubacis neku sa crvima![]()
Pogledajte prilog 1019551
Stigao IOS 15
Да, ал зато ти крш 4гPogledajte prilog 1020688
Od kada sam ga uzeo imao je oko 52.5-53 GB slobodno na reset i nakon sto sam ubacio 15 aplikacija i programa ,nekoliko update od kojih je jedan bio jaci 850 Mb (ukupno oko 1.3GB)memorija se manje vise krece slicno .
To nema veze s telefonom to je do krs provajdera.Да, ал зато ти крш 4г