tab503 Daj link Administrator Poruka 131.302 17.09.2025. u 10:26 - iOS 26 je stigao! Tri iPhone modela bez podrške, a 10 velikih novih funkcija stiže odjednom #26 Foggo: Na Ipad cu prvo, pa cu posle tel.. Kliknite za proširenje... evo treci dan danas, odlicno radi, nema bugova, slobodno cepaj
Foggo: Na Ipad cu prvo, pa cu posle tel.. Kliknite za proširenje... evo treci dan danas, odlicno radi, nema bugova, slobodno cepaj
DarkMoon Legenda Poruka 56.983 17.09.2025. u 10:31 - iOS 26 je stigao! Tri iPhone modela bez podrške, a 10 velikih novih funkcija stiže odjednom #27 tab503: ne zuri se..on je poslednjih 6 meseci testiran u raznim fazama medju korisnicima beta testerima... ispegan je on. apple nikad ne pusta sistem koji nije dobro proveren. ako je jedna stvar na njihovoj strani to je pouzdanost. Kliknite za proširenje... Star je meni telefon za taj sistem a i baterija mu nije bas velikog kapaciteta, on podrzava ali ostajem na 17.
tab503: ne zuri se..on je poslednjih 6 meseci testiran u raznim fazama medju korisnicima beta testerima... ispegan je on. apple nikad ne pusta sistem koji nije dobro proveren. ako je jedna stvar na njihovoj strani to je pouzdanost. Kliknite za proširenje... Star je meni telefon za taj sistem a i baterija mu nije bas velikog kapaciteta, on podrzava ali ostajem na 17.
tab503 Daj link Administrator Poruka 131.302 17.09.2025. u 10:33 - iOS 26 je stigao! Tri iPhone modela bez podrške, a 10 velikih novih funkcija stiže odjednom #28 DarkMoon: Star je meni telefon za taj sistem a i baterija mu nije bas velikog kapaciteta, on podrzava ali ostajem na 17. Kliknite za proširenje... ti nisi presao ni na 18.?
DarkMoon: Star je meni telefon za taj sistem a i baterija mu nije bas velikog kapaciteta, on podrzava ali ostajem na 17. Kliknite za proširenje... ti nisi presao ni na 18.?
DarkMoon Legenda Poruka 56.983 17.09.2025. u 10:33 - iOS 26 je stigao! Tri iPhone modela bez podrške, a 10 velikih novih funkcija stiže odjednom #29 tab503: ti nisi presao ni na 18.? Kliknite za proširenje... Ma jok, niti cu.
tab503 Daj link Administrator Poruka 131.302 17.09.2025. u 10:34 - iOS 26 je stigao! Tri iPhone modela bez podrške, a 10 velikih novih funkcija stiže odjednom #30 apgrjd se radi najvise zbog bezbednosnih unapredjenja.
Foggo Domaćin Poruka 3.142 17.09.2025. u 15:58 - iOS 26 je stigao! Tri iPhone modela bez podrške, a 10 velikih novih funkcija stiže odjednom #31 tab503: evo treci dan danas, odlicno radi, nema bugova, slobodno cepaj Kliknite za proširenje... updejttovao ipad, tel i sat. Za sada sve radi…nisam se jos udubio u detalje sta je novo, osim naravno vidljivih promena na ekranu
tab503: evo treci dan danas, odlicno radi, nema bugova, slobodno cepaj Kliknite za proširenje... updejttovao ipad, tel i sat. Za sada sve radi…nisam se jos udubio u detalje sta je novo, osim naravno vidljivih promena na ekranu
Belgradeboy Elita VIP Poruka 24.109 21.09.2025. u 23:12 - iOS 26 je stigao! Tri iPhone modela bez podrške, a 10 velikih novih funkcija stiže odjednom #32 Foggo: updejttovao ipad, tel i sat. Za sada sve radi…nisam se jos udubio u detalje sta je novo, osim naravno vidljivih promena na ekranu Kliknite za proširenje... Jel hrle Kenedijans da kupe neki od modela 17ice?
Foggo: updejttovao ipad, tel i sat. Za sada sve radi…nisam se jos udubio u detalje sta je novo, osim naravno vidljivih promena na ekranu Kliknite za proširenje... Jel hrle Kenedijans da kupe neki od modela 17ice?
Foggo Domaćin Poruka 3.142 22.09.2025. u 01:51 - iOS 26 je stigao! Tri iPhone modela bez podrške, a 10 velikih novih funkcija stiže odjednom #33 Belgradeboy: Jel hrle Kenedijans da kupe neki od modela 17ice? Kliknite za proširenje... Nisam u Kanadi neko vreme pa ne znam, ali ovde u USA već ih vidjam, isko su bukvalno pusteni u prodaju pre par dana, Orange model se lako prepozna
Belgradeboy: Jel hrle Kenedijans da kupe neki od modela 17ice? Kliknite za proširenje... Nisam u Kanadi neko vreme pa ne znam, ali ovde u USA već ih vidjam, isko su bukvalno pusteni u prodaju pre par dana, Orange model se lako prepozna
Foggo Domaćin Poruka 3.142 22.09.2025. u 01:52 - iOS 26 je stigao! Tri iPhone modela bez podrške, a 10 velikih novih funkcija stiže odjednom #34 Update za IOS 26, tel mi super radi, sat takodje, Ipad se povremeno koja stranica zaglavi, neće da skroluje…
Update za IOS 26, tel mi super radi, sat takodje, Ipad se povremeno koja stranica zaglavi, neće da skroluje…
Belgradeboy Elita VIP Poruka 24.109 22.09.2025. u 03:10 - iOS 26 je stigao! Tri iPhone modela bez podrške, a 10 velikih novih funkcija stiže odjednom #35 Foggo: Nisam u Kanadi neko vreme pa ne znam, ali ovde u USA već ih vidjam, isko su bukvalno pusteni u prodaju pre par dana, Orange model se lako prepozna Kliknite za proširenje... Ok. Hvala. Hladno, pa si kibnuo u toplije krajeve.
Foggo: Nisam u Kanadi neko vreme pa ne znam, ali ovde u USA već ih vidjam, isko su bukvalno pusteni u prodaju pre par dana, Orange model se lako prepozna Kliknite za proširenje... Ok. Hvala. Hladno, pa si kibnuo u toplije krajeve.
Foggo Domaćin Poruka 3.142 22.09.2025. u 03:36 - iOS 26 je stigao! Tri iPhone modela bez podrške, a 10 velikih novih funkcija stiže odjednom #36 Update za IOS 26, tel mi super radi, sat takodje, Ipad se povremeno koja stranica zaglavi, neće da skroluje…
Update za IOS 26, tel mi super radi, sat takodje, Ipad se povremeno koja stranica zaglavi, neće da skroluje…