iOS (Apple mobilni uredjaji)

A šta je radio? Apdejtovao sistem i sve aplikacije za dž?

Bilo bi zanimljivo da kažeš koliko te koštala zamena baterije na 6s?

Pomenuo si da si menjao samo ne i cenu Amora kad se kupuje isluženi krš.
2500 dinara baterija original i nije nikakav krs ,telefon je bez tackice,cak je i stajao godinu i po do dve ,nije koriscen sto mu je ubrzalo propadanje fabricke baterije.
A sto se tice neta ,google servisi tu je problem i neke glupave aplikacije sto instalirao,nije radio nikakav update .

SOT na telefonu se krece izmedju 5-6 sati ,to sam i pre pisao na temi.
Za neku standardnu upotrebu ,ceo dan izdrzi ,a dopuni se za 2 sata najduze ,tacnije 1.50 minuta od recimo 5-6 % pa do kraja.
Ovaj telefon moze bez ikakvih problema da se koristi i kao glavni i kao sekundarni telefon za one koji imaju po vise telefona i kartica.

2500 dinara baterija original i nije nikakav krs ,telefon je bez tackice,cak je i stajao godinu i po do dve ,nije koriscen sto mu je ubrzalo propadanje fabricke baterije.
A sto se tice neta ,google servisi tu je problem i neke glupave aplikacije sto instalirao,nije radio nikakav update .
Jel ta cifra samo za bateriju ili uključuje i "ruke"? Nikad nisam menjao ove neizmenjive, zato pitam?

Pa krš u smislu da kad se kupi telefon od 3+ godina onda se zamena baterije nameće kao neminovnost.

Објављене цене iPhone 13 за Србију. Још скупљи од iPhone 12! Чисто да се упореди са огигиналном ценом iPhone 13 128GB у Србији $1241.36! Ја стварно не разумем Apple политику према Србији али стварно оно искрено, немају никакву подршку, мораш да лажеш одакле си да би инсталирао неке апликације, до скоро нисмо имали ни свој AppStore a при томе плаћамо ту услугу папрено. Још већи су ми бисер људи који бране ту компанију.

Извор: Smatlife
За више информација имате QR код.
FBQxE36XIAUfPhN

Онда да их похвалим што су исправили... мислим на iOS.
Ja imam iCloud+ sve sa iCloud private relayem i ipv6 adresom. Kupujem normalno na appstore i koristim feedback assistant
za podrsku i da prijavim probleme. Ne vidim da postoji neka restrikcija. Doduse ovo je laptop. Cak mi nude i produzenu podrsku
registrovan sam kod njih i tako..

Ja imam iCloud+ sve sa iCloud private relayem i ipv6 adresom. Kupujem normalno na appstore i koristim feedback assistant
za podrsku i da prijavim probleme. Ne vidim da postoji neka restrikcija. Doduse ovo je laptop. Cak mi nude i produzenu podrsku
registrovan sam kod njih i tako..

Па ти имаш MacOS. Какве везе ти имаш са iOS-ом?

Back