Corvus
Iskusan
- Poruka
- 6.683
I prskaće po nama još više, usled jačeg orgazma? OoI onda ce doci iz Amerike, jer je u Srbiji zivot hebeniji nego tamo!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I prskaće po nama još više, usled jačeg orgazma? OoI onda ce doci iz Amerike, jer je u Srbiji zivot hebeniji nego tamo!![]()
I ti o onom persilu gore, m?I prskaće po nama još više, usled jačeg orgazma? Oo![]()

Ja sam dole!I ti o onom persilu gore, m?![]()
Ali kad im stigne naplata, nayebale su.Žene mogu da odlože orgazam na šest jednakih mesečnih rata bez problema.
Mi kad svrsimo to su urlici gladnih vukova, a iz njih jednorozi izadju u bojama duge, razlicitih intenziteta i aroma od vanile do lavande.Тема само прави зазубице и некоректна је према остацима мушког пола. Ми само а,а,а пљас, а ви мерачите ли мерачите.
bio nežan ili intenzivan svaki orgazam je extra događaj za naše telo.Evo postavljam temu u potrazi za sugestijama i razmenom iskustava
U poslednje vreme mi je intenzitet orgazma oslabio. Kolicina seksa (broj odnosa) mi je manje-više slican sacpredhodnim periodom. Vreme do za koje stizem do orgazma mi je slično. I broj orgazam mi je sličan sa prethodnim periodom (recimo od ukupnog proja odnosa ili vođenja ljubavi vise od 2/3 stignem do orgazama.
Bude to orgazam ali u odnosu na predhodni period (kada su bili intenzivni a ponekad i burni) sada su nekako mlaki, da kazem nežni...
Napominjem da nisam u fazonu da jurim za orgazmom već mi je to rezultat odnosno poseldica "rada"
![]()
Žene imaju uz glavni da kažemo orgazam za razliku od muškarca još nekoliko manjih što ih čini posebnim u odnosu na nas...a što se rezultata tiče za
1 sex = 1 orgazam,
mene je dragi naviko, on ne doživi svaki put, ali ne desi se sex u kome izostane orgazam za mene.
to možda zavisi od darežljivosti partnera, ne znam
ako tako gledamo ja nisam baš darežljiva ali posle orgazma više nisam zainteresovana za bilo kakve aktivnosti seksualne prirode
pa vreme koje je njemu potrebno za orgazam pomeram za drugi put
ne znam kako je sa drugim ljudima...
Razumem. Ni ja ne svršim uvek, nekad mi treba baš dosta vremena pa duže traje, devojci lepo a odložimo moje svršavanje za sledeći sex.a što se rezultata tiče za
1 sex = 1 orgazam,
mene je dragi naviko, on ne doživi svaki put, ali ne desi se sex u kome izostane orgazam za mene.
ako tako gledamo ja nisam baš darežljiva ali posle orgazma više nisam zainteresovana za bilo kakve aktivnosti seksualne prirode
zašto mi persirate?Žene imaju uz glavni da kažemo orgazam za razliku od muškarca još nekoliko manjih što ih čini posebnim u odnosu na nas...
Uvek se sve završavalo sa samo 1 vašim orgazmom? Nikad da ste poželeli više bas nikad?
Prvi put cujem
O razlici od orgazma kod žena i muškarca koji ima jedan glavni postoji i literature i zapisi od stručnih lica na osnovu mnogih da kažemo iskustava ili izjava pripadnica lepšeg pola, urađenih istraživanja na osnovu kojeg su doneseni zaključci.zašto mi persirate?
kako znate kakvi su orgazmi kod žena ako i sami niste žena?
drugo pitanje preformulišite ne razumem šta ste hteli!
A taj sledeći sex je kad?Razumem. Ni ja ne svršim uvek, nekad mi treba baš dosta vremena pa duže traje, devojci lepo a odložimo moje svršavanje za sledeći sex.
A taj sledeći sex je kad?
U nastavku? Hoću reći te večeri posle kraće pauze i ljubakanja milovanja ili je to baš sledeći put, drugog dana ili recimo ako je bilo to u toku dana pa onda uveče?

Zar je to bitno da znamo? Ili je ipak do njih dvoje?A taj sledeći sex je kad?
U nastavku? Hoću reći te večeri posle kraće pauze i ljubakanja milovanja ili je to baš sledeći put, drugog dana ili recimo ako je bilo to u toku dana pa onda uveče?
Baš je zanimljivo kako si došao do podatka mnoge ženeMnoge zene ni ne dozive orgazam, tako da je kod tebe jos i dobro.
To obicno pred i posle ciklusa je strasna naplata, ili?Ali kad im stigne naplata, nayebale su.

Posle je ipak žešćeTo obicno pred i posle ciklusa je strasna naplata, ili?![]()
Kako bre ne dozivi svaki put? Jel te tad samo oralno obradjuje?a što se rezultata tiče za
1 sex = 1 orgazam,