Intenzitet orgazma

Тема само прави зазубице и некоректна је према остацима мушког пола. Ми само а,а,а пљас, а ви мерачите ли мерачите.
Mi kad svrsimo to su urlici gladnih vukova, a iz njih jednorozi izadju u bojama duge, razlicitih intenziteta i aroma od vanile do lavande.

Evo postavljam temu u potrazi za sugestijama i razmenom iskustava
U poslednje vreme mi je intenzitet orgazma oslabio. Kolicina seksa (broj odnosa) mi je manje-više slican sacpredhodnim periodom. Vreme do za koje stizem do orgazma mi je slično. I broj orgazam mi je sličan sa prethodnim periodom (recimo od ukupnog proja odnosa ili vođenja ljubavi vise od 2/3 stignem do orgazama.
Bude to orgazam ali u odnosu na predhodni period (kada su bili intenzivni a ponekad i burni) sada su nekako mlaki, da kazem nežni...
Napominjem da nisam u fazonu da jurim za orgazmom već mi je to rezultat odnosno poseldica "rada"

5161.jpg
bio nežan ili intenzivan svaki orgazam je extra događaj za naše telo.
meni je intenzivan ako napravim pauzu. ako sexam redovno nisu tako zemljotresni ali svejedno prijaju.
izbalansiraju ličnost, ne prsneš za svaku glupost i u konačnom emituješ neke dobre vibre pa se manje svađaš sa ljudima...
917c65cf0ee656c13e801bd58814213a.jpg

a što se rezultata tiče za
1 sex = 1 orgazam,
mene je dragi naviko, on ne doživi svaki put, ali ne desi se sex u kome izostane orgazam za mene.
to možda zavisi od darežljivosti partnera, ne znam
ako tako gledamo ja nisam baš darežljiva ali posle orgazma više nisam zainteresovana za bilo kakve aktivnosti seksualne prirode
pa vreme koje je njemu potrebno za orgazam pomeram za drugi put
ne znam kako je sa drugim ljudima...

1 sex = 1 orgazam,
mene je dragi naviko, on ne doživi svaki put, ali ne desi se sex u kome izostane orgazam za mene.
ako tako gledamo ja nisam baš darežljiva ali posle orgazma više nisam zainteresovana za bilo kakve aktivnosti seksualne prirode
Žene imaju uz glavni da kažemo orgazam za razliku od muškarca još nekoliko manjih što ih čini posebnim u odnosu na nas...
Uvek se sve završavalo sa samo 1 vašim orgazmom? Nikad da ste poželeli više bas nikad?
Prvi put cujem

1 sex = 1 orgazam,
Razumem. Ni ja ne svršim uvek, nekad mi treba baš dosta vremena pa duže traje, devojci lepo a odložimo moje svršavanje za sledeći sex.

Žene imaju uz glavni da kažemo orgazam za razliku od muškarca još nekoliko manjih što ih čini posebnim u odnosu na nas...
Uvek se sve završavalo sa samo 1 vašim orgazmom? Nikad da ste poželeli više bas nikad?
Prvi put cujem
zašto mi persirate?
kako znate kakvi su orgazmi kod žena ako i sami niste žena?
drugo pitanje preformulišite ne razumem šta ste hteli!

zašto mi persirate?
kako znate kakvi su orgazmi kod žena ako i sami niste žena?
drugo pitanje preformulišite ne razumem šta ste hteli!
O razlici od orgazma kod žena i muškarca koji ima jedan glavni postoji i literature i zapisi od stručnih lica na osnovu mnogih da kažemo iskustava ili izjava pripadnica lepšeg pola, urađenih istraživanja na osnovu kojeg su doneseni zaključci.
Zato je žena kao biće u tom pogledu ispred muskarca.

Ne bih vise o tome ako studije i oni lazu onda lažem i ja

Mnoge zene ni ne dozive orgazam, tako da je kod tebe jos i dobro.
Baš je zanimljivo kako si došao do podatka mnoge žene
lično si istraživao ili si se savetovao sa poznavaocima ženskog mehanizma za orgazmiranje
ženski orgazam u velikoj meri zavisi od načina na koji muškarac sugeriše seksualni doživljaj
zato ne mogu da verujem sa kakvom lakoćom pišeš o tome kako si loš ljubavnik.

1 sex = 1 orgazam,
Kako bre ne dozivi svaki put? Jel te tad samo oralno obradjuje?

Back