- Poruka
- 7.955
VATAFAKRazumem. Ni ja ne svršim uvek, nekad mi treba baš dosta vremena pa duže traje, devojci lepo a odložimo moje svršavanje za sledeći sex.
Jel citas ovo @MrNapokon ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
VATAFAKRazumem. Ni ja ne svršim uvek, nekad mi treba baš dosta vremena pa duže traje, devojci lepo a odložimo moje svršavanje za sledeći sex.
Meni najviše imponuje kad ćuti.Nama ipak mnogo imponuje kad žena glasno doživi orgazam.
Pa šta vatafak?
Nemas argumente pa lupetas.Baš je zanimljivo kako si došao do podatka mnoge žene
lično si istraživao ili si se savetovao sa poznavaocima ženskog mehanizma za orgazmiranje
ženski orgazam u velikoj meri zavisi od načina na koji muškarac sugeriše seksualni doživljaj
zato ne mogu da verujem sa kakvom lakoćom pišeš o tome kako si loš ljubavnik.
Nepojmljivo mi je to, ja bih ga izdrkao makar iz inata.Pa šta vatafak?
Tako je, ponekad.
ko bi imao više prava da priča o ženskom orgazmu ako ne same žene?A to "zenski orgazam u velikoj meri zavisi od.." Jel to isto vazi za mnoge zenske ili individualnu neku od hiljadu?
Ma dobro. Svako na svoj način uživa u sexu. Meni je fora da mi dođe pa onda da se i ona i ja radujemo.Nepojmljivo mi je to, ja bih ga izdrkao makar iz inata.
a ti ih imaš?Nemas argumente pa lupetas.
previše pitaš sad.Kako bre ne dozivi svaki put? Jel te tad samo oralno obradjuje?

Neka, nisam mazohista.previše pitaš sad.
evo pusti mašti na volju
Dvjesta sisa?Meni najviše imponuje kad ćuti.
Sto ljudi - sto ćudi, sto žena - .... ......

Ako stenje znas da se folira?Meni najviše imponuje kad ćuti.
Sto ljudi - sto ćudi, sto žena - .... ......

Ajde ne drami, nisam to rekao. Samo mi je nepojmljivo ostaviti nesvrsen posao.
uvek je tako sve što drugi rade izopačeno je i bolesno
nova rupa na saksiji?Пробај да одложиш једном оргазам. Кад будеш била близу, реци му да стане и нек настави после пар секунди или колико ти већ буде било потребно времена да не свршиш (или ти стани ако си у пози с контролом, како год).
pa to nije posao već uživanje.Ajde ne drami, nisam to rekao. Samo mi je nepojmljivo ostaviti nesvrsen posao.
Ajde? Bukvalisto.pa to nije posao već uživanje.
neko bira da intenzivno uživa u toku i da mu oragazam na taj način kao završnica nije presudan.
E mani me tih feminaci buncanja.a ti ih imaš?
tako što o ženama pišeš kao da su trupci koji uglavnom ne znaju ni orgazam da dožive?
e moj iebaču....
Baš tako.pa to nije posao već uživanje.
neko bira da intenzivno uživa u toku i da mu oragazam na taj način kao završnica nije presudan.
Milo moje, pricamo o seksu, iskustvima, utiscima i to, ne o zenskim pravima.ko bi imao više prava da priča o ženskom orgazmu ako ne same žene?
evo mogu da se izjasne na otvorenoj temi pa neka izvole rado ću se uključiti u diskusiju da podelimo iskustva.
U pravu je ona. Nek otvore temu sa komentarima žena o tomeMilo moje, pricamo o seksu, iskustvima, utiscima i to, ne o zenskim pravima.
P nek otvori.U pravu je ona. Nek otvore temu sa komentarima žena o tome
Vas odgovor je BINGO!!!Baš tako.
Sam taj čin je prelep, ja uživam kad ona uživa. Volim da gledam kako se spajamo i ... samo svršavanje je više kao šlag koji dođe na tortu. Ali je torta bitnija od šlaga.
Zašto misliš da će to biti LUDILO?Ja prvi necu citati to ludilo. Uskoro ce lepo vreme brate.