Intenzitet orgazma

milicica&decko

Aktivan član
Poruka
1.575
Evo postavljam temu u potrazi za sugestijama i razmenom iskustava
U poslednje vreme mi je intenzitet orgazma oslabio. Kolicina seksa (broj odnosa) mi je manje-više slican sacpredhodnim periodom. Vreme do za koje stizem do orgazma mi je slično. I broj orgazam mi je sličan sa prethodnim periodom (recimo od ukupnog proja odnosa ili vođenja ljubavi vise od 2/3 stignem do orgazama.
Bude to orgazam ali u odnosu na predhodni period (kada su bili intenzivni a ponekad i burni) sada su nekako mlaki, da kazem nežni...
Napominjem da nisam u fazonu da jurim za orgazmom već mi je to rezultat odnosno poseldica "rada"

5161.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
U poslednje vreme mi je intenzitet orgazma oslabio. Kolicina seksa (broj odnosa) mi je manje-više slican sacpredhodnim periodom. Vreme do za koje stizem do orgazma mi je slično. I broj orgazam mi je sličan sa prethodnim periodom (recimo od ukupnog proja odnosa ili vođenja ljubavi vise od 2/3 stignem do orgazama.
Bude to orgazam ali u odnosu na predhodni period (kada su bili intenzivni a ponekad i burni) sada su nekako mlaki, da kazem nežni...
Napominjem da nisam u fazonu da jurim za orgazmom već mi je to rezultat odnosno poseldica "rada"
Pa ono, napravi pauzu. Ne mora bas svaki dan :P

Moze tu da bude gomila stvari, najbolje o sebi znas.
Ja znam po sebi na pr, kada mi opadne intenzitet, a zelim seks, nije da sam se prejeo, onda to obicno bude zar koji mi fali s njom i obicno ga nekako ne dobijam na nacin na koji zelim. Ili nije dovoljno inicijativna, mentalno smo se malo olenjili u smislu uzbudjivanja, predigra, momenti da se napalis zesce pre samog cina i td..

embargo na cupi i mesec dana sankcija ...
pa kad poludis, pa kad poludi ... pa kad eksplodira ....

e onda tema "jbt ala sma blesava da se pitam svasta :D"

Ne mozes da ocekujes da svaki put bude WOW ili BooooooOOOM ... jel?
Prepisi to periodu kada se kao i vecina parova polako uvlacite u kolotecinu i
naravno da je posledica da ne bude "kao pre" ... ali bice i bice i jaci i ludji budi sigurna.

Prepisi sve ovom nekom cudnom periodu koji je iz prelaza iz proleca u leto
neobican, sta vise zbunjujuc za mnoge iako ne zele da priznaju.
Priroda uglavnom sve radi sama :lol:

Nešto novo u odnos tokom sexa? I glavno pitanje: da li je njemu smanjena želja prema tebi? Da li te zgrabi dok te ne izdrma celu? 😁 Meni želja i orgazmi najviše zavise od želje muškarca.
Kod mene je isto tako, samo obrnuto.

Najbolji afrodizijak za muškarca je napaljena žena. A ima ljudi koji posle nekog vremena postanu nezainteresovani, i to se odmah oseća obostrano.

5161.jpg
Mico znas da smo uvek tu za tebe ako treba da se pritrci♡

Back