Intenzitet orgazma

Normalno je da su orgazmi različiti u intenzitetu. Samo sa jednom mi nikada pa i nije bilo razlike. Bila je to velika i rijetka požuda, strast. Konstantna.

No, bude različitih itentiziteta. Ima i do glave, I u kakvom ste raspoloženju ili odmorni

No ako se više burni ne ponavljaju a ti ih želiš onda se na tome može poraditi ako naravno i on želi da ti pruža intenzitet ko ranije možda je i do njega a ti osetiš da je to što daje tebi slabije no prije. No ima i kada intenzitet slabi. U dugim vezama je to i normalno. U brakovima pogotovo.
Ipak može biti i splasnjavanje koje ide iz glave a to je da stvari se polako hlade...

Odgovor je u tebi.

Poslednja izmena:
Mislite, ako je slabija izolacija jači je orgazam jer joj je baš tad frka da je ne čuju komšije i pola letovališta?
Ima logike.
Ja sam svoju uzo u sred parka u centru grada. Izgubila se toliko da je bila glasna pa je privukla omladinu koja malo podalje gleda ka žbunju. Kad se dvoje žele i kad je burno džaba briga oko izolacije nekad prosto izmakne kontroli. A imali smo 40 leta dakle nismo bili djeca...

Пробај да одложиш једном оргазам. Кад будеш била близу, реци му да стане и нек настави после пар секунди или колико ти већ буде било потребно времена да не свршиш (или ти стани ако си у пози с контролом, како год :mrgreen:).

Ja sam svoju uzo u sred parka u centru grada. Izgubila se toliko da je bila glasna pa je privukla omladinu koja malo podalje gleda ka žbunju. Kad se dvoje žele i kad je burno džaba briga oko izolacije nekad prosto izmakne kontroli. A imali smo 49 leta dakle nismo bili djeca...
Slažem se. Ključno je da se dvoje žele. Da su napaljeni. Plus te situacije gde je potencijalna opasnost ili javnost, intenziviraju orgazam kod devojaka/žena.

Slažem se. Ključno je da se dvoje žele. Da su napaljeni. Plus te situacije gde je potencijalna opasnost ili javnost, intenziviraju orgazam kod devojaka/žena.
Ma imali smo mi tih situacija u prirodi. Kažem za jednu koja nam nije bila u prvih pet takvih... Ali je prosto buknulo iz nje. Ali ni meni nije bilo stalo da je nešto utišavam, prosto u tom momentu smo izgubili osećaj za mesto....

Selekcija-Tema.jpg

:think:
Biće pojačan orgazam kod mnogih, ako usledi ostavka. :)

Пробај да одложиш једном оргазам. Кад будеш била близу, реци му да стане и нек настави после пар секунди или колико ти већ буде било потребно времена да не свршиш (или ти стани ако си у пози с контролом, како год :mrgreen:).
Nisam siguran dal žene mogu da odlože orgazam?

Back