Incidenti, neredi i poslednice

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Policiju i Zandarmerija su znali da ce biti tuca van terena i ja jos cu jednom da ponovim da pandure i zandare je boleo ***** za tu tucu van terena samo da su ih pratili sve bi bilo uredu sada bih Dejan bio ziv,ali ne murija mirno sedi i zandari dok onaj tamo vadi pistolj i ubije Dejana.To je dokaz o MUP Srbije.

ovde je pre bila rasprava, kad je napadnut policajac na Marakani, i jedan, mislim Zvedzas, je izjavio kako on iskreno veruje u pesme koje peva

ja ne znam Zvezdine pesme, mozda jednu dve sto idu po neki put na TV, ali ima jedan stih navijacke pesma Partizana za koju bih zeleo da cujem vase misljenje

Samo za njega znam
I sve cu da mu dam,
Zaliti necu ni zivot svoj,
Partizane ti si moj!

sta vi mislite da se podrazumeva pod ovim?
dal to znaci da treba da pogines za voljeni klub?
ja to tumacim ovako, od 14 (uzeo sam ovu godinu cisto zato sto te zakon gleda, da kazemo, na takav nacin od 14 godine) godine ti si manje vise svestan svega sto se dogadja oko tebe, imas neke osnovne stavove o zivotu i da uzmemo da si vlasnik (figurativno) svog zivota od 14 godine pa sve dok ne onemocas, aj da kazemo 70 godine
ako zelis da das zivot za klub onda treba da volis klub (ja nemam rodjenog brata, pa mi Partizan dodje tako nesto, mozda Delijama Zveda dodje ko sestra ili tako nesto),da ides na utakmice, da se trudis da ne ublatis boje tog kluba, da bodris igrace, da branis klub od raznih lopova (tipa Zeka) na (zakonom) dozvoljen nacine, pa i da se verbalno prepucavas sa rivalom, itd. (i jos gomila stvari koje nisam napisao)
znaci vazno ti je da taj grb i boje ostanu svetle
i smatram da je to daleko teze nego mlatiti se sa gomilama budala, koji navijaju za neki drugi klub i mozda u toj makljazi poginuti, i onda ce neki pametnjakovic da kaze kako si dao zivot za klub
ne ti si dao smrt za klub, to klubu ne treba, njemu ti trebas ziv na tribinama
mozda malo preterujem, ali i nasi igraci previse koriste takve izraze, tipican primer je proslogodisnja Mokina reprezentacija, pa su isle izjave tipa, ima da pogine mo na terenu, ma svi cemo da izginemo za grb
kakve to veze ima sa sportom i sa nadmetanjem

sad bi stvarno voleo da cujem vase misljenje, kako vi tumacite ovaj stih ili neki slican stih vaseg kluba

Policiju i Zandarmerija su znali da ce biti tuca van terena i ja jos cu jednom da ponovim da pandure i zandare je boleo ***** za tu tucu van terena samo da su ih pratili sve bi bilo uredu sada bih Dejan bio ziv,ali ne murija mirno sedi i zandari dok onaj tamo vadi pistolj i ubije Dejana.To je dokaz o MUP Srbije.

ne razumem.....
kad panduri krenu u akciju VAN tribina, onda ide prica "biju nas ni krive ni duzne"
kada krenu u akciju na tribinama, prica je "biju nas ni krive ni duzne"

cudno da niko ne osudjuje imbecile koji na unapred zakazanu tucu (sto je samo po sebi kretenski) nose nozeve i pistolje, nego, eto , sad je opet policija kriva.

sve bi bilo uredu sada bih Dejan bio ziv,

Dejan bi bio ziv da manijak nije nosio pistolj sa sobom!

Ma ovde nije bitno ljudi sta su panduri mogli a sta ne!!!
Jel ste vi idioti?????
Pa oni bi se potukli pre ili kasnije i da je ova tuca bila sprecena...
Jel vi kontate da je ovde stvar u tome da se majmun nadrogirao ili sta vec, i bez razmisljanja potegao utoku!?!

Ovo danas sto se dogodilo u bsu je za svaku i to naj ostriju osudu.Da tri "navijaca" napadnu palicama neduznog momka i oca sa malim detetom a potom se cim autobus stane razbeze.To je stvarno junacki i herojski nema sta.Takve i njima slicne umobolnike treba izolovati i udaljiti i sa tribine i sa ulica.Ali izgleda da policija nije sposobna za to pa nam se zato i dogadjaju ovakve stvari.Netreba dozvoliti samo da pojedinci i manje grupe tih idota bace senku na ceo navijacki pokret i na sve navijace.

Upravu si New Age ti to nama govoris da smo idioti i kretencine.
Da vama govorim, decko je ubijen, IZGUBLJEN JE LJUDSKI ZIVOT, a vi to izvrcete na glupave price... Dejane legendo
koliko, imas godina?
Sasvim dovoljno da shvatim neke price i neke stvari, i da znam da nesto ne treba da izvrcem na gluposti...
PROKLETA JE KAMENICA,
I ZNACKA STO SJAAAAA
AL NE VREDI UNIFORMA,
KAD MOZGA NEMAM JAAA
Mamu vaam pandursku, platicete, vijate me zbog petardi, a pored idu ulicama sa utokama, nozevima, boxerima, PLATICETE ***** ! ! !

:lol:
Sutra uvece se sibamo...
:twisted:

Back