Incidenti, neredi i poslednice

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
da je on poslednji nije... jer je dovoljno ljudi ( citaj, napacenih degenerika ) koji ce ko iz ***** nekoga izbosti samo zasto sto voli zvezdu, vosu, partizan, zemun... u sustini kad sami navijaci nemaju svesti koliko zivot znaci i treba da se ubijaju... ipak na kraju treba biti realan pa pogledati istini u oci, a pre svega sebi pa reci ono sto mislis!

Ma kretena ima svuda.
Pre neko vece negde oko 23 (znaci nije ni kasno) setam se sa devojkom centrom grada i na raskrsnici kod apoteke Prvi Maj uletese par likova da lupaju po kolima koja su cekala na crvenom svetlu. Iz cista mira :shock:
I odjednom proslo je malo vremena (tu semafor duze drzi) iz daljine se zacula policijska sirena. Znaci pazi. Iz daljine. JA policiju nisam ni video, verovatno je ta sirena bila ukljucena ko zna iz kog razloga a ovi "heroji" kad su uhvatil maglu, nije proslo par sekundi, nigde ih nema, pobegli u obliznje ulaze.

da je on poslednji nije... jer je dovoljno ljudi ( citaj, napacenih degenerika ) koji ce ko iz ***** nekoga izbosti samo zasto sto voli zvezdu, vosu, partizan, zemun... u sustini kad sami navijaci nemaju svesti koliko zivot znaci i treba da se ubijaju... ipak na kraju treba biti realan pa pogledati istini u oci, a pre svega sebi pa reci ono sto mislis!

Не знам само како можеш овако нешто да напишеш.
Зашто не кажеш дај Боже да је последњи, дај да седнемо да се договоримо, да се искорени овако нешто! Ако је досад, нажалост, било, НЕ МОРА више! Ми смо прво Срби, па онда навијачи! Убијају нас разни окупатори, зар морамо и између себе да се убијамо?! Кад се седне и уведе неки кодекс, да видим тад тог напаћеног дегенерика! Дајмо све од себе да се очистимо од тог зла!

Слога биће пораз врагу

Haha koja glupost.Molim te da se ne mesas ustvari koje se ne razumes decko je poginuo tako da nije lepo da ga bilo ko proziva, a decko je legenda zato sto je imao veliko srce i zato sto se nije bojao da se suprostavi suparnickoj grupi!Vecna ti slava!
Hvala brate sto si fer, vi ste stvarno ispali ok..
ipak ne moj da pises ovde ;)
potpisujem
Зашто не кажеш дај Боже да је последњи, дај да седнемо да се договоримо, да се искорени овако нешто! Ако је досад, нажалост, било, НЕ МОРА више! Ми смо прво Срби, па онда навијачи! Убијају нас разни окупатори, зар морамо и између себе да се убијамо?! Кад се седне и уведе неки кодекс, да видим тад тог напаћеног дегенерика! Дајмо све од себе да се очистимо од тог зла!

Слога биће пораз врагу
potpisujem
JA mislim da je u pravu.
Ne zaboravi. To i nisu navijaci. To cak nisu ni huligani. To su najobicnije siledzije i slabici koji cim osete opasnost potezu nozeve i utoke.
i ovo potpisujem...

@cvidza, znaci navijacki fazon je ubijanje, sad kapiram, hvala na objasnjenju
@NislijeCZ, zayebi ti to o pokojnima sve najlepse, on je poginuo zbog gluposti, svoje i tudje, a ne zbog ne znam se kakvog srca

POGINO JE ZBOG PICKETINE NARKOMANSKE.POSTO NEMAS POJMA NISTA O NJEMU A MOGAO SI DA SE RASPITAS,VIDEO BI KAKAV JE COVEK BIO!POSTO TE BOLI ***** ZAOBIDJI SVE TEKSTOVE VEZANE ZA POKOJNOG DEJANA.

Nije sad ona fora o pokojniku sve najlepse,ali Dejan je bio stvarno dobar covek i drug kakvog svi pozeleti mozemo.

Dejane neka ti je vecna slava i pocivaj u miru.

.POGINO JE ZBOG PICKETINE NARKOMANSKE.POSTO NEMAS POJMA NISTA O NJEMU A MOGAO SI DA SE RASPITAS,VIDEO BI KAKAV JE COVEK BIO!POSTO TE BOLI ***** ZAOBIDJI SVE TEKSTOVE VEZANE ZA POKOJNOG DEJANA.

Nije sad ona fora o pokojniku sve najlepse,ali Dejan je bio stvarno dobar covek i drug kakvog svi pozeleti mozemo.

Dejane neka ti je vecna slava i pocivaj u miru.

Heh, ja to pokusavam da mu objasnim od pocetka, ali decko ima neki problem, sam sa sobom izgleda...

Zbog specificnosti situacije, ispostovacu aleko-a i necu mu brisati post niti ga kaznjavati, samo sam izbacio uvredljiv deo.
Sve vas molim da se uzdrzite od provokacija jer onda pokazujete da niste bolji od onih o kojima negativno pricate.
Sustina se uvek moze reci i na kulturan nacin.

Слога биће пораз врагу

upravo zbog takve retorike ljudi i ginu!!!
da je neko pametan, toga nebi bilo... ali kad 200 navijaca gleda kako 15-20 huligana divlja, onda je pitanje ko je veci kretan, 200 navijaca ili 15-20 huligana!!!

da ali onda bi doslo do masovne tuce navijaca i huligana, sto opet nije dobro, a i navijaci su zbog navijanja a ne tuce sa huliganima ;) Navijac se tuce samo kad je direktno prozvan ili isprovociran a huligani ne provociraju svoje navijace nego druge (ne ulazim u pricu sto cesto biva tuca medju navijacima jer je to u 90% slucajeva neki nerascicscen racun od ranije i to obicno iz "grada")
Zeznuta situacija.

Ja se izvinjavam na teskim recima ali nisam mogao da izdrzim kad sam procitao da je decko poginuo zbog svoje gluposti ,jer je on poginuo zbog tudje gluposti.Vec sam jednom rekao da nemam obicaj da se svadjam preko neta.Samo molim sve da ne blate Dejanovo ime.
Hvala.

ajmosadasviuglasqg8.jpg

Back