Master_Chief
Veoma poznat
- Poruka
- 11.747
Pa gde ste Transisti??Nema vas...tesko nama sa vama...
BTW: /me Listening to: DJ Tiesto - Traffic 8)
BTW: /me Listening to: DJ Tiesto - Traffic 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E to mi je drago da cujem...kad bih ti dao da odslusas par mojih favorita zaboravila bi sve druge vrste muzike... 8)Tinar:U poslednje vreme sam pochela da se navlachim na trance, techno, psihodeliju, progressie techno... :shock:
Ehehehe, ostajem ja verna svom rocku i dalje, samo malo cirkulishem... :wink:Master_Chief:E to mi je drago da cujem...kad bih ti dao da odslusas par mojih favorita zaboravila bi sve druge vrste muzike... 8)Tinar:U poslednje vreme sam pochela da se navlachim na trance, techno, psihodeliju, progressie techno... :shock:
Kad bi cula Fictivision vs. Phynn - Escape ,mrzela bi me do kraja zivota zato sto sam te "navukao" na trance...Tinar:Ehehehe, ostajem ja verna svom rocku i dalje, samo malo cirkulishem... :wink:Master_Chief:E to mi je drago da cujem...kad bih ti dao da odslusas par mojih favorita zaboravila bi sve druge vrste muzike... 8)Tinar:U poslednje vreme sam pochela da se navlachim na trance, techno, psihodeliju, progressie techno... :shock:
Dobro, skinucu ja to pa da vidimo... :wink:Master_Chief:Kad bi cula Fictivision vs. Phynn - Escape ,mrzela bi me do kraja zivota zato sto sam te "navukao" na trance...Tinar:Ehehehe, ostajem ja verna svom rocku i dalje, samo malo cirkulishem... :wink:Master_Chief:E to mi je drago da cujem...kad bih ti dao da odslusas par mojih favorita zaboravila bi sve druge vrste muzike... 8)Tinar:U poslednje vreme sam pochela da se navlachim na trance, techno, psihodeliju, progressie techno... :shock:![]()
Master_Chief:ebote ostadoh sam sa mojim trance-om na ovom forumu...osecam se ugrozeno...