In Trance we trust!

• Začetnik teme Začetnik teme kendy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ljudii ozbiljna sam, ako nastavite Lokcujem temu ... a to nije zbog Moon Child LoL
PoZ
e da DBTO imas nesto protiv mene?

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

Master_Chief:
Ovaj put nema nista od prevoda...!!
Ko kaze da nema nista od prevoda! Sad cu ja sve da sredim. :twisted:
E bas vam je trulo ovo sto pisete na norveskom, postoji i pp, a ti Master Chief samo sebi unistavas temu. :roll:

Dont_Break_The_Oath:
Moon Child,hva du snak her?
Jeg sitt her på hjemme og tenker av du,din music,din ordene her,og forstå ingenting!

:twisted: :twisted: :twisted:

Eden.

Moon Child sta pricas?
Ja sedim kuci, mislim na tebe, na tvoju muziku i nista ne razumem.

Master_Chief:
Det er veldig fint å skrive på en språk som ingen andre forstår.Vi kan skrive hva vi vil,men,men...dette er bare morsåmt...

Super je pisati na jeziku koji niko drugi ne razume. Mozemo pisati sat hocemo. Ovo je bas zabavno.

Dont_Break_The_Oath:
Master,er det mye kaldt i Romsdal?
Master je li mnogo hladno u Romsdalu?

Master_Chief:
Det er fint vær i det siste men...når det er ingen skyer på himmelen da blir det ekstemt kaldt om morgen,temperaturen kommer ned til 0 grader...men på ettermiddag blir det vel 15 grader...I hverfall vinter kommer.

P.S: Er du i Norge nå eller i Serbia?
Lepo je vreme zadnjih dana, ali kada nema oblaka bude strasno hladno ujutro, temperatura bude cak 0 stepeni, ali poslepodne se popne na 15 stepeni.
U svakom slucaju dolazi zima.

P.S. Jesi li ti u Norveskoj ili u Srbiji?

Dont_Break_The_Oath:
I Serbia,du vet,i Beograd.
Æ vil kom på reise i Norge,Oslo og Trøndelag selvølgelif.
U Srbiji, u Beogradu.
Doci cu malo do Norveske u Oslo i Trøndelag naravno.

Master_Chief:
Så du kommer i vinter...det er fint om vinteren her...
Znaci doci ces na zimu. Ovde je lepo zimi.

Dont_Break_The_Oath:
Jeg vet vinteren i Norge veldig bra,fra Finnmark til Kristiansand.
Znam da je zima u Norveskoj lepa. Skroz od Finmarka do Kristiansanda.

Mislim stvarno vam je bezveze pisati na Norveskom, pravite druge budalama. Jos pisete nesto sto nema veze s temom. :roll: :roll: :roll:

Eh chokolado,pa nisi morala bas sve da prevedes,a temu sam morao nekako da oduzim,sta cu kad malo ljudi slusa trance pa sam morao malo da iskoristim da porazgovaram sa Oathom...U svakom slucaju dobar je prevod,sad cemo da vidimo sta ovi drugi misle o njemu i da li ce mi zakljucati topic.Jeg bare håper ikke at det skjer... 8)

Master_Chief:
Eh chokolado,pa nisi morala bas sve da prevedes,a temu sam morao nekako da oduzim,sta cu kad malo ljudi slusa trance pa sam morao malo da iskoristim da porazgovaram sa Oathom...U svakom slucaju dobar je prevod,sad cemo da vidimo sta ovi drugi misle o njemu i da li ce mi zakljucati topic.Jeg bare håper ikke at det skjer... 8)
Kako je meni jako ovo sa norveskim!!!!!!!!!!! :D :D :D
Mnogo mi se svidja!!!!!!!!!! :D :D :D

Master_Chief:
Shinoda skidam ti kapu za taj tekst,svaka ti cast,ali kad sam procitao da si slusao DJ Quicksilvera i pesmu Ameno skroz si me odusevio!!Bravo majstore!!
Hvala, hvala, uvek uz tebe moj prijatelju Norvezanine!!!!!! :wink:

temu necu jos da lockujem, samo ako nastavite! a stvarno ti je to glupo sa 'produzavanjem' teme ... znas ... chat je zabranjen ...
a chokoladi hvala do neba!!! ((:

~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

chokolada:
mortishaaa:
a chokoladi hvala do neba!!! ((:

~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
Ha, ha ja sam uciteljicina miljenica. Sve vas izdajem. :roll: :P :lol: :wink:
neka i treba :p

~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

Master_Chief:
littlefoot:
Baš mi žao što ste * ovako lepu temu, tj pomenuli ste moj muzički pravac, a ništa ne rekošte o njemu. Bruka!
Pa lako cemo mi da nastavimo tamo gde smo stali.A koji je tvoj muzicki pravac???Trance?Techno?Nesto trece?

trance omiljeni (sem progresive ili neka slična ludila za ubijanje mozga), može techno naravno samo ne minimal, pa onda redom sve sto ima veze sa electro....

littlefoot:
Master_Chief:
littlefoot:
Baš mi žao što ste * ovako lepu temu, tj pomenuli ste moj muzički pravac, a ništa ne rekošte o njemu. Bruka!
Pa lako cemo mi da nastavimo tamo gde smo stali.A koji je tvoj muzicki pravac???Trance?Techno?Nesto trece?

trance omiljeni (sem progresive ili neka slična ludila za ubijanje mozga), može techno naravno samo ne minimal, pa onda redom sve sto ima veze sa electro....
He,he odlicno,i ti si sad clan nase male Trance & Techno grupe... :D

littlefoot:
Master_Chief:
littlefoot:

He,he odlicno,i ti si sad clan nase male Trance & Techno grupe... :D

/me now Listening to: Fictivision - Ringworld 8)

Back