In Trance we trust!

• Začetnik teme Začetnik teme kendy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ukusi su razliciti zato je suludo govoriti sta valja sta ne valja. ja imam sluh za razlicite vrste muzike. jednostavno ne znam kojoj muzici pripadam. svidja mi se trance,rave,to sam slusao kao klinac i jos uvek mi je haos. gotivim hardcore,death metal i mnogim nepoznat grindcore. svidja mi se love soul,razni muzicki soundtraci,isto tako poneka klasika.neverovatno ali ima narodnih pesama za koje mogu reci da nisu glupe.

dekart:
ukusi su razliciti zato je suludo govoriti sta valja sta ne valja. ja imam sluh za razlicite vrste muzike. jednostavno ne znam kojoj muzici pripadam. svidja mi se trance,rave,to sam slusao kao klinac i jos uvek mi je haos. gotivim hardcore,death metal i mnogim nepoznat grindcore. svidja mi se love soul,razni muzicki soundtraci,isto tako poneka klasika.neverovatno ali ima narodnih pesama za koje mogu reci da nisu glupe.
Nikad nisam imao protiv neke druge muzike,svako slusa ono sto mu najvishe odgovara,ja ne mrzim one koji slusaju metal a ja slusam trance iako oni mene mrze...

bas me zanima ako lj&s forumasi imaju uvo za ovu vrstu muzike? moderatore na tebi je ako hoces ovo brisati,ali ja mislim da trance svim ljudima povecava libido....ako ima neki trance lover nek istipka svoje omiljenje artiste.....
ps.trance mi je veoma ozbiljna stvar,zelim da se s nekim dopisujem i menjam cd-ove !

dekart:
bas me zanima ako lj&s forumasi imaju uvo za ovu vrstu muzike? moderatore na tebi je ako hoces ovo brisati,ali ja mislim da trance svim ljudima povecava libido....ako ima neki trance lover nek istipka svoje omiljenje artiste.....
ps.trance mi je veoma ozbiljna stvar,zelim da se s nekim dopisujem i menjam cd-ove !

Muzičke diskusije ima svoje mesto u podforumu "muzika"... Najverovatnije će ti modovi premestiti temu baš na taj podforum...

znao sam da ce premestiti........izgleda face se popalile na svoj posao :)
fazon je bas sto sam namerno stavio temu na lj&s jer me zanima sta likovi s tog foruma slusaju........uostalom,nije ovo dzabe krstarica..... :)

molba za master chief-a i nadam se psy-a..............i sve ostale

od dole navedenih bendova,kazite od svakog po 3 najbolja albuma:

astral projection
infected mushroom
luminus
talamasca
skazi
astrix
bizzare contact
analog pussy.............itd,ako ima jos koji bend i album da se doda,izvolite.

takodje mi trebaju web sajtovi gde mogu da porucim njihove cd-ove.nikako ne mogu da nadjem od talamasce album zodiac!
hvala puno,LOVE & RESPECT

dekart:
imash chast da se dopisujesh sa ozbiljnim slushaotzem trance muzike...8)
razmena CD-ova je OK,a i ako ti zatreba bilo koja pesma samo retzi,nalazim je u roku od pola sata.

dekart:
molba za master chief-a i nadam se psy-a..............i sve ostale

od dole navedenih bendova,kazite od svakog po 3 najbolja albuma:

astral projection
infected mushroom
luminus
talamasca
skazi
astrix
bizzare contact
analog pussy.............itd,ako ima jos koji bend i album da se doda,izvolite.

takodje mi trebaju web sajtovi gde mogu da porucim njihove cd-ove.nikako ne mogu da nadjem od talamasce album zodiac!
hvala puno,LOVE & RESPECT
sad si me nashao na cedilu jer slabo slusham tu vrstu trance-a ali se nesto vetj moze uraditi...;)

Da li neko od vas zna gdje se moze nabaviti pjesma, ja mislim da je od Bizzare Contact, ne znam tacno kako se zove, ali ide I am the maniac, psychomniac, psychomaniac, psycho, psycho, psycho..
Podavno sam je slusala, ali imam neodoljivu zelju da je ponovo cujem...

alo sinovi moji,slucajno sam na ovom forumu krstaskom.
I ja slusam pomalo trance, ali ovde vam je bedno nemozete nista da saznate.
zato idite na chillout.co.yu pa na forum, pa na trance\ambient ili na forum posvecen samo psytrance muzici nas -domac: psygarden.org/forum/
AJ pozdrav trenceri

Back