In Trance we trust!

• Začetnik teme Začetnik teme kendy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Master_Chief:
Inace ja slusam dosta DJ Quicksilvera,Paul Van Dyk-a i Maura Picotta.

...a to je trance...
Bash ne volim taj nemachki piskavi tt tiru tt tiru.. bre...
Kakav Quicksilver, Paul Van Dyk [on je dobar ali nije to to] i Mauro Picotto... pa to je trance koliko moja baba vozi kamion 188km/h!!!

Znash shta je trance:
Astral Projection [najbolji, najkvalitetniji i jedinstveni], Alian Project, The Delta, zatim tvrdi GMS, moze i Infected Mushroom, Logic Bomb, Wizzy Noise...

Mauro Piccoto... mislim :roll:

svaka cast narayan,slazem se.astral p. je jedan jedini.infected je ok,gms je super.onaj nemacki pravac je vise kao techno.ja volim kad trance pichi brzo,kad se cuje groove,laserska previjanja,kad mrtve dize iz zemlje.energija bre energija to trazim!

dekart:
svaka cast narayan,slazem se.astral p. je jedan jedini.infected je ok,gms je super.onaj nemacki pravac je vise kao techno.ja volim kad trance pichi brzo,kad se cuje groove,laserska previjanja,kad mrtve dize iz zemlje.energija bre energija to trazim!

To, to, nego shta...

Da vozi sve u 16. :D
Beshe na EXIT-u prve vecheri odlichan na trance stage-u. Bash tvrd, super.
Pa kad pogledash masu... Niko ne zna gde se nalazi i svima je extra.

A frajer ubi boga u nama. :D

NaraYan:
...a to je trance...
Bash ne volim taj nemachki piskavi tt tiru tt tiru.. bre...
Kakav Quicksilver, Paul Van Dyk [on je dobar ali nije to to] i Mauro Picotto... pa to je trance koliko moja baba vozi kamion 188km/h!!!

Znash shta je trance:
Astral Projection [najbolji, najkvalitetniji i jedinstveni], Alian Project, The Delta, zatim tvrdi GMS, moze i Infected Mushroom, Logic Bomb, Wizzy Noise...

Mauro Piccoto... mislim :roll:
Izvini ali malo si se zajebo...Te shto si ti nabrojao su iskljuchivo psy trance,danas i moja baba slusha psy trance,izuzetno je komercijalno,meni lichno psy trance je gowno naspram trance-a koji je iz Nemachke i Holandije...Armin Van Buuren,Ferry Corsten,Paul Van Dyke,Fictivision,Phynn,DJ Tiesto...to je pravi trance,nema komercijale...

dekart:
opet greshish...izgleda da nemash pojma shta je u stvari razlika izmedju techno-a i trance-a(ne govorim o psy trance)...dok to ne budesh znao onda nemoj davati takve komentare...

A ako hotjesh energiju onda nadji live set od Nu-NRG - Orgasmatron i videtjesh da to sve shto si napisao pada u vodu.

Psy je skroz ok,ja lichno od psy obozavam Infected Mushroom ali jbga kad ga svaka shusha slusha...

Ovo je shto imam od Paul Van Dyke-a:

732. Paul Van Dyk - Crush (7:09)
733. Paul Van Dyk - Emergency (3:28)
734. Paul Van Dyk - Erinnern Indigo Mix (8:14)
735. Paul Van Dyk - Recollected Remix (10:21)
736. Paul van Dyk - We are Alive (6:28)
737. Paul van Dyk - Live at Cream@Amnesia, Ibiza (16-08-02) (120:03)
738. paul van dyk - cool (5:43)
739. Paul Van Dyk - Avenue (7:29)
740. Paul Van Dyk - Reflections (7:34)
741. Paul Van Dyk - Reflections (7:34)
742. Paul Van Dyk - Essential Trance 4 (66:50)
743. paul van dyk - Ibiza Euphoria (3:43)
744. Paul Van Dyk - Tell Me Why (19:26)
745. paul van dyk - tell me why (club mix) (29:26)
746. Paul Van Dyk & Judge Jules - Essential (117:32)
747. Paul Van Dyk - 03 - Heaven (5:29)
748. Paul Van Dyk - 04 - I Like It (5:42)
749. Paul Van Dyk - 07 - Beautiful Place (6:19)
750. Paul Van Dyk - EMG - Spellbound (4:42)
751. Paul van Dyk feat. Hemstock and Jennings - Nothing But You (pvd radio mix) (3:12)

Master_Chief:
Psy je skroz ok,ja lichno od psy obozavam Infected Mushroom ali jbga kad ga svaka shusha slusha...
Ma U R the man.

A znachi ti ne slushash ono shto slushaju svakakve shushe, hm...
Mauro Piccoto i Quicksilver su totalno underground, hahahahahaha
Daj ne lupaj.... :rolll:

Astral Projection Ψdelic... mislim...
Oni su pre ubrzani Kraftwerk nego Ψdelic.

I samo da ti kazem da je Infected Mushroom [i sve ovo shto sam naveo, jedino se GMS trti pomalo] suvishe blag da bi bio Ψ.

I josh kazesh da je sve ovo komercijalno, ****** pa el ti muziku slushash da bi bio faca a ne zbog magije koju ona poseduje u sebi.

Pa to shto ti slushash se u stvari naziva komercijalni trance!!!
Nema trancea bez majke Indije i Izraela. Kakva te bre Holandija i Nemachka spopala!? :shock:

Dobar je Astral...dobar je i Van Dyke...čika Maura mi ne dirajte,ubijam...
I baš me zabole gde je prvo smućkano i kako ko to zove...moja baba za sve to kaže trange frange...i u pravu je.

Peace

NaraYan:
Ma U R the man.

A znachi ti ne slushash ono shto slushaju svakakve shushe, hm...
Mauro Piccoto i Quicksilver su totalno underground, hahahahahaha
Daj ne lupaj.... :rolll:

Astral Projection Ψdelic... mislim...
Oni su pre ubrzani Kraftwerk nego Ψdelic.

I samo da ti kazem da je Infected Mushroom [i sve ovo shto sam naveo, jedino se GMS trti pomalo] suvishe blag da bi bio Ψ.

I josh kazesh da je sve ovo komercijalno, ****** pa el ti muziku slushash da bi bio faca a ne zbog magije koju ona poseduje u sebi.

Pa to shto ti slushash se u stvari naziva komercijalni trance!!!
Nema trancea bez majke Indije i Izraela. Kakva te bre Holandija i Nemachka spopala!? :shock:
samo mi se smuchi kad vidim lince da se pale na psy,odmah me prodje zelja,a sta fali ovom iz Nemachke i Holandije,pa to su dve zemlje odakle potiche najbolji trance...to jest euro trance ili Hi-NRG trance.

tachno,moram se ispraviti da je Quicksilver techno...

father:
Dobar je Astral...dobar je i Van Dyke...čika Maura mi ne dirajte,ubijam...
I baš me zabole gde je prvo smućkano i kako ko to zove...moja baba za sve to kaže trange frange...i u pravu je.

Peace

Shta ti je glava porodice... :D

@Master
Malo rasprave za razbijanje monotonije nikad ne shkodi :wink:
U svakom sluchaju, bolje da se koljemo za elektroniku nego da budemo "grandiozni:.

Master_Chief-
Ovo ti je sto ja imam od tranca,uglavnom psy
A imam samo od Paul Van Dyk-a album Re-reflection
Taj euro trance je super, pa me zanima , ako hoces nesto ti meni od njega da narezes, a ako te nesto zanima iz ove moje male kolekcije,reci da se trampimo!

Astral Projection-Another World
Astral Projection-Dancing Galaxy
Astral Projection-In the Mix cd 1(sundown)
Astral Projection-In the Mix cd 2(sunrise)
Astral Projection-The Astral Files
Astral Projection-Trust In Trance
Shakta-Out Of Singht
Shakta-Silicon Trip
Shakta-The Enlightened Ape
Trust In Trance 2
Skazi-Animal
Skazi-Storm
Skazi-11 stvari
Sun Project-Zwork
Sun Project-9 stvari
Talamasca-24 stvari
Fungus Funk-Syberfungus(promo)2002-psycz
3Turn-Explict
8Digit number 2001
Absolum 5-stvari
Adrenalin take one, 9 stvari
Beat hackers DCM-(promo)2003
Bonky-Bonky2(doof rec. mart 03)
Cosma-Non Stop
Trance 31 stvari- skazi,gms...sadisfacsion(trance remx),Traci Lords - Control(soundtrack MK3),Matrix-Reloaded-fluke-zion...
Global Psy Trance vol.7 cd1
Psytrance-46 stvari-(1200 Mikrograms,psycraft,psypilo,Astrix and Delirius - Day dream,Penta,Phantasm vol.5,Sesto Sento... )
Alien Project -18 stvari
Elejam (2002)
Fast Forward (2002)
Inside (2002)+
Kiss The Future 3 (2002)
MOS - Drive (Global Trance Network 2002)
Saafi Brothers - Mystic Cigarettes
Shiva Chandra - Positive
Solstice-Electronic high 2
Sound Sorcery - Time And Space 1

ljubasss:
Master_Chief-
Ovo ti je sto ja imam od tranca,uglavnom psy
A imam samo od Paul Van Dyk-a album Re-reflection
Taj euro trance je super, pa me zanima , ako hoces nesto ti meni od njega da narezes, a ako te nesto zanima iz ove moje male kolekcije,reci da se trampimo!

Astral Projection-Another World
Astral Projection-Dancing Galaxy
Astral Projection-In the Mix cd 1(sundown)
Astral Projection-In the Mix cd 2(sunrise)
Astral Projection-The Astral Files
Astral Projection-Trust In Trance
Shakta-Out Of Singht
Shakta-Silicon Trip
Shakta-The Enlightened Ape
Trust In Trance 2
Skazi-Animal
Skazi-Storm
Skazi-11 stvari
Sun Project-Zwork
Sun Project-9 stvari
Talamasca-24 stvari
Fungus Funk-Syberfungus(promo)2002-psycz
3Turn-Explict
8Digit number 2001
Absolum 5-stvari
Adrenalin take one, 9 stvari
Beat hackers DCM-(promo)2003
Bonky-Bonky2(doof rec. mart 03)
Cosma-Non Stop
Trance 31 stvari- skazi,gms...sadisfacsion(trance remx),Traci Lords - Control(soundtrack MK3),Matrix-Reloaded-fluke-zion...
Global Psy Trance vol.7 cd1
Psytrance-46 stvari-(1200 Mikrograms,psycraft,psypilo,Astrix and Delirius - Day dream,Penta,Phantasm vol.5,Sesto Sento... )
Alien Project -18 stvari
Elejam (2002)
Fast Forward (2002)
Inside (2002)+
Kiss The Future 3 (2002)
MOS - Drive (Global Trance Network 2002)
Saafi Brothers - Mystic Cigarettes
Shiva Chandra - Positive
Solstice-Electronic high 2
Sound Sorcery - Time And Space 1
Reci shta ti treba,ne mora da bude samo od Paul Van Dyk-a...ako hotjesh neku pesmu od nekog drugog Dee Jay-a onda retzi...

jedini problem je u tome shto ja nisam iz SCG.

master pa ti se samo provaljujes.taj paul van dyke i tiesto su komercijala,a ne psy i goa trance.da nisu ne bi gostovali ovde u americi gde gomila bagre nema pojma sta je techno ili cak trance.nemam nista protiv njih,ali takvu muziku sam slusao u osnovnoj skoli.bez izraelskog psy i goa trancea,trance bi bio nula,to je neko vec spomenuo.pre svega albumi od astrala,infecteda i da ne nabrajam manje poznate izra projekte ovde ne prodaju u americi.mozes da narucis u storu ali cd kosta 50$,pa ti vidi.a tog tvog van dyka i tiesta mozes kupiti gde hoces,cak i u bookstoru,i kostaju regularnih 15-16$ po cd-u.uostalom,nije mi jasno kako se mozete paliti na tako jeftinu muziku.kvalitet i inteligenciju pravog trance vidim samo u izraelskim projektima.nemacki,holandski i uopste evropski tzv.trance,techno,eurotrance je spora stvar,ne mogu da se popalim uz tako nesto.

dekart:
master pa ti se samo provaljujes.taj paul van dyke i tiesto su komercijala,a ne psy i goa trance.da nisu ne bi gostovali ovde u americi gde gomila bagre nema pojma sta je techno ili cak trance.nemam nista protiv njih,ali takvu muziku sam slusao u osnovnoj skoli.bez izraelskog psy i goa trancea,trance bi bio nula,to je neko vec spomenuo.pre svega albumi od astrala,infecteda i da ne nabrajam manje poznate izra projekte ovde ne prodaju u americi.mozes da narucis u storu ali cd kosta 50$,pa ti vidi.a tog tvog van dyka i tiesta mozes kupiti gde hoces,cak i u bookstoru,i kostaju regularnih 15-16$ po cd-u.uostalom,nije mi jasno kako se mozete paliti na tako jeftinu muziku.kvalitet i inteligenciju pravog trance vidim samo u izraelskim projektima.nemacki,holandski i uopste evropski tzv.trance,techno,eurotrance je spora stvar,ne mogu da se popalim uz tako nesto.
Tiesto je postao komercijala...al Armin Van Buuren,Ferry Corsten,Marcus Schulz,Fictivision,Johan Gielen,Airbase,Alex M.O.R.P.H,Flash Brothers...oni su jedni od najboljih...komercijala nisu sigurno...a psy i goa trance su postala komercijala zadnjih godina kad koga god pitash koji trance slusha retji tje psy...bio to neki klinac ili neki matorac...kao shto rekoh u nekom predhodnom postu,svaka shusha danas slusha psy trance...a i brate psy smara...ispiranje mozga...

dekart:

Dekarte, budi malo nezan prema nasem Masteru ovde, sa obzirom da zivi u Møre og Romsdal, u zapadnoj Norveskoj, a okruzen je iskljucivo metalcima, pokusava sada izgleda da u celoj oblasti postane lokalni heroj trance muzike, ali naravno da mu to nece poci za rukom, nisu norvezani toliko glupi da padnu na te fore da je trance muzika.
Samo ga pogledaj sazaljivo, i nadaj se da ce blackeri iz Moldea da ga ugaze za sva vremena da se opameti i da SHVATI sta JESTE a sta NIJE muzika.

Master_Chief:
he,he,he slatko sam se nasmejao...ako me ovi ovde iz Moldea ikad nauche shta je muzika onda tje dotji do propasti sveta,a do tada ja njih uchim shta je muzika.:lol:

Postedi me molim te, nije dzabe metal scena toliko razvijena u celoj Norveskoj.
A stvarno ne znam od kada je to trance muzika...u teoriji muzike nikako nisam nasao na taj pojam, a kamoli kako se SVIRA.

Back