donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
kad sam proslog proleca slikala ovu sliku pomislila sam da cu uvek da je secam ovakve
najsmejane i srecne
najsmejane i srecne
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Postalo me strah da gledam ovu temu.
Sad ovog mog grdim, debeo je kao prase a kuka da je gladan. Žao mi je, Kajo, a ako je ikakva uteha, barem sa njim imate završnicu, nije nestao kao Maja. 

Rayela....zakaži termin kod veta. Znam šta ti Pas govori. On ŽELI da ode, zna da mu je kraj...oseća. Nervozan je jer ne želi da ugine u stanu. Pas to nikada ne radi. zato ide i traži mesto, ali ga ne nalazi. Tako je i moja Maza. To je totalna demencija. Pusti ga da ode kao dostojanstven Pas
Moj Meš je isto govorio....ali ga nisam slušala jer je bio mlad pas.....jer smo trebali tog dana da idemo na operaciju koju je vet hteo besplatno da mu uradi ne bi li mu olakšao muke....i.....stalno je tražio da ide napolje a jedva se držao na nogama....i ...umro je meni i ćeri na rukama dok smo polazili kod veta na operaciju....i....ne mogu sebi da oprostim što ga nisam poslušala....a govorio mi je.....
Sve znam, sve sam to prošla. Prelomila sam da uspavam Gizma kad više nije mogao da krije bolove. I da, to jeste najteža odluka u životu.

Rebecca...šššššš....mora da teče dušo i ne zavrći slavinu.
Pogledaj kako je Gara to prihvatio na sasvim prirodan način. Kada smo Meša uneli u kola da krenemo kod veterinara na besplatnu operaciju, izdahnuo je u kolima jer nije hteo da legne na zadnje sedište nego da sedne kao pravi Pas, kao uvek što je radio. Nismo ni videli da je kraj kapijice došla mala Snupika, naša komšinica jazavičar koja je obožavala Meša i sa kojom se on rado igrao. Stala je da zavija.....tužno......znala je i ispraćala je svog druga.
Kada se Mazi bližio kraj, Meš i Maša su se sklanjali....tiho.....poslednjeg dana, kada joj je bilo zaista loše oboje su se sakrili. Sutradan su je oboje tiho ispratili na put. Stajali su na tremu dok je ona odlazila do svoje ruže, mesta koje je mnogo ranije odredila.
Kasnije mi je sve postalo jasno.
Učimo od životinja.....uči i ti![]()

...pa ovde godinama 

RebeccaBg , zelim Ti da ovaj fizicki , ali samo fizicki rastanak sa tim malim bicem , predje u novu ljubav koja je nicim nece optereti , jer to zasluzuje i ona prethodna i Ti i novi ljubimac koji sasvim sigurno ulazi u Kucu ispunjenu Ljubavlju i siguran sam da ce znati i da je uzvrati na nacin kako to izgleda samo oni znaju - bez ogranicenja i bez vidljivih materijalnih interesa u svakom trenutku zajednice sa njima .
Oni su na to uvek spremni , budi i Ti kao i svi oni koji to zele i vole .
Negde neko maleno i za ljubavlju jos ne ispunjeno srce ceka na Tebe , a da to verovatno ni Ti , a ni ono jos ne znate jedni za druge ...
Nadjite se sto pre i prepoznajte .
![]()

MIRKO NEMIRKO slikano u januaru 2015.
" Nema vise druga mog,moga druga odanog,nema vise uzeo ga Bog,s kim da tugu podelim... " Bio si unikatan,najstariji u sokaku,jedini poslusni macak,pouzdani,nezan... Tesko cu preboleti ...Pusta kuca bez tebe Mome moj...