Ime za psa

Zasto mislis da je bilo koje ime debiloidno?

Ne mislim da je ijedno ime debiloidno , ali ..
Meni je glupo da neko daje imena tipa Ferninand Flajer , Elizabet Sekond , Fara Leonero i slična i posle počne dosadne priče e ovo je šampion pa mora da ima tako i tako ime . Ma daj bre živimo u Srbiji ...

Da to je od vilus sad se secam da je bila neka prica.Ja predlazem:bobi,tedi,miki(bio jedan pas svi sem babe ga zvali dzoni,a baba miki,jadnicak...do kraja ga je samo ona hranila jer je nju slusao xD)...Roki,trefi je lepo,Pulo...Izvinjavam se to je Debeljko od Mirke sizike!Nemoj da neko protivrechi!

Nije to Vilusov to je MOJ Debeljko...Moj, moj , moj ! :)
Kada sam davnih dana, dobila stene od parenja mog psa, nisam mogla da verujem koliko kuce moze biti nagojeno! :confused:
Telo mu je doslovce bilo duplo sire od glave, nogice izgledale kao grisine! Stvarno je delovao komicno :rotf:
A tek apetit! :lol:
Dovela sam ga malo u red posle par nedelja (sva sreca pa brzo rastu ;)), ali ostalo mu je ime "Debeli"!

Mozete da ga nazovete recimo Feti ili Feki, izvedeno od engleskog fat (koje je cita fet).:) Tako sam ja dosla do imena Tedi. Ili recimo Goki, od francuskog gros sto opet znaci debeo.:)

Uskoro kupujem stene nemackog ovcara, pa mi treba pomoc pri izboru imena...
Najverovatnije ce biti zenka...
Ime bi trebalo da zvuci zenstveno ali i opasno...
Ako neko ima neki predlog neka slobodno postuje...
tnx

Nazovi ga po komšiji ili komšinici koje ne podnosiš.
Mogu samo da te mrze a neko će te ipak voleti :D

Back