Ime za psa

Aha, znači, ti bi mini psa sa maksi imenom? Bambino mi je za papagaja, imali smo na forumu dogo argentina Pabla koji je vraćen odgajivaču jer se ispostavilo da je gluv, Zoro mi je nekako za NO ili dobermana, Domino za crnog velikog psa tipa nemačke doge, Ajs za samojeda ili malamuta, Bobo za šimpanzu, Otelo je samo po sebi loš izbor jer se radi o tragičnom junaku. Izvini ako sam ispala cinik, stvarno mi to nije bila namera, samo sam pomalo meteoropata. Ali i po lepom vremenu bih to isto mislila o tim imenima. Dakle, ako te moje mišljenje interesuje, ostalo je još Hugo.

Mimi bas si lepo uparila imena sa zivotinjama, pristaju im. :D Kad si pomenula Pabla, jadnicak mali mnogo je lep pas, i bas me zanima gde je.

Mignonne nemam predlog nazalost, to i meni tesko ide. Kad bude doslo vreme isto cu pitati forumase.

Ja sam smislila! :plez: Moja buduća labradorka će se zvati Missy ili Luna, odlučiću konačno kad bude vreme.

A kad smo kod imena, kad sam čula kako su u svetu prozvali Novaka Đokovića i Jelenu Janković, prva asocijacija mi je bila No Joke=trkaći konj a JJ=šimpanza! :mrgreen:

I da, gidan Paki, nekako mi tužno da otvaram temu, odmah se njega setim.

Ja sam smislila! :plez: Moja buduća labradorka će se zvati Missy ili Luna, odlučiću konačno kad bude vreme.

A kad smo kod imena, kad sam čula kako su u svetu prozvali Novaka Đokovića i Jelenu Janković, prva asocijacija mi je bila No Joke=trkaći konj a JJ=šimpanza! :mrgreen:

I da, gidan Paki, nekako mi tužno da otvaram temu, odmah se njega setim.

Jaoo Missy lepo, bice Milicina imenjakinja, engleska verzija tepanja. Imali smo mi macu Missy. :D Za kuconju, koliko se secam izbor je pao za cokoladnog labradora? :ok:

I meni je zao, tako sam procitala o udomljenom muzjaku dogo Lobo, sa prvih strana teme.. i kopkalo me sta je sa njim pa sam pitala mushu za njega, kaze da je otrovan. Bolje da nisam pitala. :(

Uf bre, zacicu u teske teme, i sto kazes dovoljno je da je vreme kako je, ne treba nam dodatno lose raspolozenje.

Pa crna ili čokoladna. Missy kao Missy Elliot, mada nisam baš neki fan R'N'B ali to mu dođe fora, kao zbog boje. (Ništa rasistički, da me neko ne shvati pogrešno!) A Luna, kao mesec, u slučaju da bude crna. Nekako volim kad ime odgovara onome ko ga nosi. Gizmo je kao štene, kad smo ga našli, bio pravi pravcati mogvaj! :lol: Ili kad je ime u totalnom kontrastu, kao onaj mastif iz Harija Potera i kamena mudrosti, onoliko čudovište koje se zove Fluffy-Pufnica! :rotf:

tako se zvao irski seter od burazerovog kuma...
kakav je to pas bio....neverovatno...isto kao moja Goldi :)
sve chekas da pochne da chita enciklopedije i da pije chaj svako popodne u 5 :lol:

moj ce se po svemu sudeci zvati hugo.. sacekacu jos dan dva da mi sine neka ideja, pa ako se to ne desi, javljam odgajivacnici ovo ime ..
zato ako neko ima neki razlog zasto ne hugo, neka kaze sad ili nek vecno cuti :D

Imena koja mi se svidjaju za moje buduce curice, koja vam se dopadaju... moram da suzim izbor. :)

Aurora
India
Kali
Santa
Luna
Siera
Estrela
Ava
Ardora
Vida
Zorra
Alegria
Veladora
Espia
Saba
Amada
Guardia
Armada
Ira
Nikita
Fiel
Reina
Alba

:)

Imena koja mi se svidjaju za moje buduce curice, koja vam se dopadaju... moram da suzim izbor. :)

Aurora
India
Kali
Santa
Luna
Siera
Estrela
Ava
Ardora
Vida
Zorra
Alegria
Veladora
Espia
Saba
Amada
Guardia
Armada
Ira
Nikita
Fiel
Reina
Alba
:)

Boldovala sam ih. Možda još Sielo? Znači nebo na španskom.

Poslednja izmena:

Hvala papricice. :)

Inace nije lako, jer svako ime je lepo za sebe, i izabrala sam mahom kratka imena da bih izbegla skracena tepanja, ali vecina ih ima i znacenja koja mi se u dopadaju ali ne mogu da zamislim da ih dozivam tako, pa uzeti u obzir i pasminu. Muke teske.. :D

Inace i moj izbor bi bio izmedju bas Kali, Alba.. Saba, Armada, Ira, Fiel i India. Videcemo. :)

Back