Ime za psa

e kad smo kod imena pasa,nedavno sam sanjala neki san ciji je jedan deo otprilike bio taj da sam dobila stene nemackog ovcara i sad mi sednemo i krenemo da diskutujemo kako hoce da se zove.pa ce on meni da mu predlozim imena a on da izabere.ja reko ili tor ili odin,on razmisli malo nakon pojasnjenja cija su to imena i izabra da se zove odin :neutral:
mrzi me da gledam iz pocetka temu,ali mislim da sam ta ista imena svojevremeno napisala kao potencijalna za psa :lol: sledeci ce definitivno nositi jedno od ova dva imena :)

moj pas se zvao Arkan, zvali smo ga Aki u setnji, mislim bilo bi malo glupo da ga dozivamo u parku
"Arkane, fuj to"
Otkud to ime, ne znam, to morate moju mamu da pitate, a sada nam se kuca zove Chupko

Arkan lol :) Ja sam jednom na keju cula coveka kako se dere "Cedoooomiree" mislila sam da zove sina, a ono dotrca pas.
Moj stafod se zove Baki, odaziva se na Bak i debeli.
Chupko je maltezer a za zenku staforda sto planiram da kupim za par meseci mislim da nazovem Lola.

Moj prvi pas, kuja jazavicara koju sam dobio kada sam imao 5 godina se zvala Lila. Posle sam dobio kuju nemackog ovcara koju sam nazvao Lea, po jedinom zenskom liku iz trilogije Zvezdanih Ratova. Sada imam, opet, kuju nemackog ovcara koja se zove Dara a tu je i macor Svetozar. Cedomir se zvao bokser jednog mog prijatelja a Zira je ime argentinske doge mog drugog prijatelja. Moja prijateljica je svog macora nazvala Shane i to ime mu tako stoji!!! Shane i Svetozar su burazeri iz istog legla! najbolji fazon sto se tice imena je napravio jedan moj komsija koji je svog argentinca nazvao Koks, pa kad citate rodovnik pise sledece: "Ime - Koks, boja - bela..." Hahahhahahaha!

Ako ikad budem imao psa muzjaka zvace se Dart, opet Zvezdani Ratovi... Sta cu kad sam i dalje "opsednut" tim filmovima. :)

Ok,moji predlozi za ime psa:zenka-Bela, Ledi, muzjak-Hepi, Goldi, Srki...malo cudno, ali to su imena koja su imali i jos imaju nasi ljubimci.Uglavnom deca biraju imena. Mislim da izbor uvek treba prepustiti njima.

Ok,moji predlozi za ime psa:zenka-Bela, Ledi, muzjak-Hepi, Goldi, Srki...malo cudno, ali to su imena koja su imali i jos imaju nasi ljubimci.Uglavnom deca biraju imena. Mislim da izbor uvek treba prepustiti njima.

:aha: Kako da ne! Moja Milica čula u razgovoru ime Tamara i za prvu džukelicu na koju smo naišle na ulici počela da viče Kuca Tamaua! A ima sestru, tetku, kumu i komšinicu koje se tako zovu! :dash: Mada bude tu i pametnih predloga tipa Čupko...

:aha: Kako da ne! Moja Milica čula u razgovoru ime Tamara i za prvu džukelicu na koju smo naišle na ulici počela da viče Kuca Tamaua! A ima sestru, tetku, kumu i komšinicu koje se tako zovu! :dash: Mada bude tu i pametnih predloga tipa Čupko...

He, moze da bude i neprijatno...neka se niko ne uvredi! Imali smo i mi takvih bisera:)

Back