Golub
Elita
- Poruka
- 17.902
Za vas što se smejete,i malo viša od 170cm... nešto ovako
![]()
@Redmond @nonaligned i @Aeneas
Može ova ribica da izgleda i ovako:
Kad bih se na nju popeo, vatrogasci bi morali da me skidaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za vas što se smejete,i malo viša od 170cm... nešto ovako
![]()
Знаш како, ја у ком год тиму да се нађем, узимам број 10 аутоматски.Odmah da te obavestim - @Paula je zauzeta, a ja sedim na klupi za rezervne igrače kao prva zamena

A jel nije @Trust no one prva zamena?Odmah da te obavestim - @Paula je zauzeta, a ja sedim na klupi za rezervne igrače kao prva zamena

Ma nije, ja sam se prvi javioA jel nije @Trust no one prva zamena?
Sama si kriva, onoliki bi ne samo da sednu na klupu, nego i da ti uđu u šesnaesterac, al ti nećešNekom je zivot majka, nekom maciha, moja klupa prazna![]()
Ne vidim gde.Sama si kriva, onoliki bi ne samo da sednu na klupu, nego i da ti uđu u šesnaesterac, al ti nećeš
Sinoć ti se Badri nudio
Svaki dan ti se javi neki dobrovoljac
Бије те глас да си тизерка илити, што кажу бумери, вртирепка.Ne vidim gde.
Nidje nikog.
Бије те глас да си тизерка илити, што кажу бумери, вртирепка.

Ne, nijeA jel nije @Trust no one prva zamena?

Ti bar imas klupu, ja i nju negde zaturio...Nekom je zivot majka, nekom maciha, moja klupa prazna![]()
Hah, pa onda sam nesto pogresno prespojilaOn nije zamena i ništa ne čeka, sasvim druga kategorija
![]()
"Mi ne mislimo da se poredimo s Beverli Hilsom," rekao je autor serije policajac s petlovog brda.Sad je na mestu da kazem onu cuvenu Tako izgleda svaka druga koja proseta Knez Mihajlovom![]()
Ahahaha