Imam 29 i jos uvek sam nevin

Alo bre,pa ovo je ozbiljna tema,a vi se šprdate sa njom!!!
Ovde se radi o jednoj bitangi,probisvetu,i stipsi zbog čijeg neotvaranja propada celokupna privreda Srbije,i to baš pred godinu u kojoj su predviđena značajna povećanja zarada za policiju,vojsku,penzionere,poslanike i ostale vredne ljude zaposlene u državnim institucijama...

Jeli ti radis za gestapo? Imas gadan avatar i nick! Sta se raspitujes za mene ako si musko?! Shalom! Amin!

Gestapo je davno rasformirana organizacija.Sad dobih poruku da moram da menjam sliku i avatar,valjda zbog uniforme sa slike.Ne vidim nista gadno ni u slici ni u imenu. Nisi odgovorio ni na jedno pitanje,a ovde si se obratio za pomoc.Ako ne zelis da saradjujes ne moze ti se ni pomoci realno. Ne interesujem se za muskarce ali smatram da posao koji neko radi u odredjenoj meri utice na povezanost sa drugim ljudima,u tvom slucaju sa zenama. Na kraju ce se ispostaviti kao tacna moja teorija da se radi o provokaciji s tvoje strane i da ovo nema veze sa stvarnoscu..

Alo bre,pa ovo je ozbiljna tema,a vi se šprdate sa njom!!!
Ovde se radi o jednoj bitangi,probisvetu,i stipsi zbog čijeg neotvaranja propada celokupna privreda Srbije,i to baš pred godinu u kojoj su predviđena značajna povećanja zarada za policiju,vojsku,penzionere,poslanike i ostale vredne ljude zaposlene u državnim institucijama...

Sta si bre navalio na moju sirotinju bre?! Okani mese vise bre!

- - - - - - - - - -

Gestapo je davno rasformirana organizacija.Sad dobih poruku da moram da menjam sliku i avatar,valjda zbog uniforme sa slike.Ne vidim nista gadno ni u slici ni u imenu. Nisi odgovorio ni na jedno pitanje,a ovde si se obratio za pomoc.Ako ne zelis da saradjujes ne moze ti se ni pomoci realno. Ne interesujem se za muskarce ali smatram da posao koji neko radi u odredjenoj meri utice na povezanost sa drugim ljudima,u tvom slucaju sa zenama. Na kraju ce se ispostaviti kao tacna moja teorija da se radi o provokaciji s tvoje strane i da ovo nema veze sa stvarnoscu..

Pa kakav si ti to agent kad jedan seljak moze da ti promeni avatar?! Sad si jos ruzniji! Ja ne trazim muskarca nego zenu! Zato paljba! Nisam zainteresovan! Shalom! Amin!

...podjem na neku Temu da me prodje svijetlo koje nosim
da obasja
da ne bi tinjalo
kad ono...Tema otisla
iz Nisa u ,-Vidis...:confused:

A jesili i ti pravi faraon?!

- - - - - - - - - -

Који је твој проблем, па си сам?

Ja sam vernik a ove zenske su pretezno ulicarke sto brisu nos rukavom i lezu pod svakoga!

Ja mislim druze da je tvoj problem sto si frustriran do zla boga...nit sam za sebe rekao da sam agent niti za tebe da si seljak...rekao sam da nisam zainteresovan za muskarce a ti vices da te oni ne zanimaju.Ne citas sta drugi pisu,vrtis svoj Amin fazon i to je to...Kakav pristup imas cudilo bi me da i drugara imas a ne curu...:)

Ja mislim druze da je tvoj problem sto si frustriran do zla boga...nit sam za sebe rekao da sam agent niti za tebe da si seljak...rekao sam da nisam zainteresovan za muskarce a ti vices da te oni ne zanimaju.Ne citas sta drugi pisu,vrtis svoj Amin fazon i to je to...Kakav pristup imas cudilo bi me da i drugara imas a ne curu...:)

Druze sta ja imam stim sta ti mislus?! Sto mi pises ovolike ti rade?! Ja se ponosim time sto sam seljak! Sta si se za leteo namene i moju sirotinju?! Shalom! Amin!

A shalom? Zaboravio si shalom... :aha:

Kako sam to mogao da zaboravim :D zvuci kao da me gadja kletvama :mrgreen: Ja reko mozda u brzini pogresi neko slovo da stavi i to medjutim ovo su namerni propusti i ovo kao on je zrtva ovde a ja sam neki zlotvor pa napadam na njegove gradjanske slobode i finansijsku situaciju..:D Osoba sa IQ visine sobne temperature na prvi pogled moze da shvati da se ovde radi o glupiranju...Ako ovako komunicira i u stvarnom zivotu daleko ce dogurati :D

Back