Muž na svu muku još i maše iz auta

A, izvini, ja nikako da shvatim da je 2025, sve postove i stavove pišem kao da živim u vremenu kad sam bila mlada, sad nemam pojma kako je, nemam prijatelje, ne družim se, ne izlazim itd pa znam samo ono što pročitam a skeptik sam pa ni u to što vidim ne verujem.

U "moje vreme" ni ja ni moje drugarice nisu gledale ko ima auto a kamoli koji auto, pa čak nismo bile toliko površne pa da gledamo koliko je lep i zgodan, a da ne gledamo karakter, da li je duhovit na primer...
Nicega ne gubis sto se ne druzis Jos bolje nemoj se ni navlaciti ja samo navuko sebi poroke I bedu na vrat

Nicega ne gubis sto se ne druzis Jos bolje nemoj se ni navlaciti ja samo navuko sebi poroke I bedu na vrat
Verujem ti, ljudi se prozlili, iskvarili i sve se vrti oko para.
Skoro drugarica tražila od lika da joj vrati pozajmljen novac, nije uspela.

A i ljudi se menjaju vremenom, i stariji. Meni je umrla majka pre 3 meseca, otac je izašao iz zatvora baš sutradan, upao u stan, i na prevaru i kukanje i lažna obećanja mi uzeo pare koje sam imala u šteku, kao "umrla ti je majka, daj mi pare da ti pričuvam nekoliko dana" i posle 3 meseca ja dinara videla nisam, pitala sam ga 2-3 puta, kaže "nemam".
Koja sam ja budala.
Vidiš, ne moram ni da se družim ni da izlazim da bi me neko izvozao.

Back